کد خبر: ۱۲۲۷۷۳

ساخت فیلم شهدای شاخص استان ها از ٢٢ اسفندماه آغاز می شود

برگزاری بیش از ٢٠ برنامه در روز شهید

مدیرکل حوزه ریاست بنیاد شهید و امورایثارگران از آغاز ساخت فیلم شهدای شاخص استان ها همزمان با روز شهید در ٢٢ اسفندماه سال جاری خبر داد.

ساخت فیلم شهدای شاخص استان ها از ٢٢ اسفندماه آغاز می شود/ برگزاری بیش از ٢٠ برنامه در روز شهید
به گزارش خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، سعید حقیقی روز سه شنبه در حاشیه نشست هم اندیشی ائمه جمعه که در سالن شهدای ترور بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان استان تهران برگزار شد در جمع خبرنگاران افزود: در اولین مرحله از اجرای این طرح ساخت پنج فیلم از شهدای شاخص استان های تهران، مازندران، همدان، گیلان و قم همزمان با روز شهید آغاز می شود.

وی با بیان اینکه این فیلم ها طی یک تفاهم نامه همکاری بین بنیاد شهید و صدا و سیما ساخته می شود، ابراز امیدواری کرد ساخت اینگونه از فیلم ها نقطه عطفی برای مستندسازی زندگینامه ها و حیات طیبه شهدا باشد که مورد نیاز جامعه است که ما تا حد زیادی از این موضوع غفلت کردیم.

مدیرکل حوزه ریاست بنیاد شهید و امورایثارگران بیان کرد: امسال به دستور قاضی زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ستادی برای تکریم مقام شهدا در نظر گرفته شده است.

حقیقی با بیان اینکه بیش از ٢٠ برنامه برای روز شهید در کشور برگزار می شود، ابراز امیدواری کرد: اجرای این برنامه بتواند تاثیر معنوی و آثار وضعی خود را بر جامعه بگذرند.

وی سرکشی سراسری به خانواده شهدا و جانبازان و تقدیر از آنها، اعزام هیات هایی به نیابت از معظم له به منازل خانواده شهدا و جانبازان برای قدردانی و ابلاغ سلام آقا به آنان، برگزاری همایش روز شهید با حضور خانواده شهدا و مقامات کشوری و لشکری در تهران، تجدید میثاق با بنیانگذار جمهوری اسلامی با حضور خانواده شهدا و مسئولان بنیاد شهید را از برنامه های روز شهید برشمرد.

حقیقی، برگزاری جشنواره کتاب، اختتامیه برنامه هایی که در طول سال انجام شده، نوای مهر با حضور دانش آموزان، وزیر آموزش پرورش و رئیس بنیاد شهید، بزرگداشت شهدای خاص را از دیگر برنامه های شاخص روز شهید عنوان کرد.

وی با بیان اینکه سال جدید را نام شهدا و عطر شهدا آغاز می کنیم، گفت: امیدواریم با اجرای این برنامه  ها بتوانیم قدمی در مسیر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برداریم.


ساخت فیلم شهدای شاخص استان ها از ٢٢ اسفندماه آغاز می شود/ برگزاری بیش از ٢٠ برنامه در روز شهید

گرامیداشت یاد شهدا زمینه‌ساز ظهور است

بر اساس این گزارش به نقل از ایرنا، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان های استان تهران گفت: یاد شهدا و ایثار آنها چراغ راه و مسیر ما برای زمینه سازی ظهور امام زمان (عج) است.

عبدالله مرتضوی افزود: اتفاقات و سختی‌هایی که امروز جامعه بشری تجربه می‌کند، زمینه‌ای است تا همگان برای تعجیل در فرج منجی تلاش کنند و پرداختن به یاد و خاطره شهدا و سیره آنها می‌تواند بسترهای اجتماعی ظهور را فراهم کند.

وی اذعان داشت: این نشست هم‌اندیشی با ستاد ائمه جمعه استان تهران در راستای هم‌فکری و هم‌افزایی برای تقویت گام‌های بنیاد در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار شده است.

مرتضوی ادامه داد: این دست نشست ‌ها ‌و هم‌اندیشی‌ها کمک می‌کند تا در مسیر خدمت به شهدا از نظرات و همفکری سایر مسوولان استفاده کنیم.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان های استان تهران ابراز امیدواری کرد: با برگزاری نتیجه این نشست بتوانیم در جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گام‌های محکم‌تری برداریم و به شهدا ادای دین کنیم.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام
میثم درویشان‌پور: جشن ایران عزیز مثل یک دورهمی خانوادگی است
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در فرهنگسرای سرو