کد خبر: ۱۲۲۸۳۳

وزیر ارشاد: آثار هنرمندان توانیاب در خارج از کشور به نمایش در می‌آید

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از برنامه‌ریزی وزارتخانه متبوعش برای برپایی و برگزاری نمایشگاه آثار هنرمندان توانیاب در خارج از کشور خبر داد.

وزیر ارشاد: آثار هنرمندان توانیاب در خارج از کشور به نماش در می‌آیدبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم افتتاحیه دومین جشنواره همام (تنها جشنواره تخصصی ویژه توانیابان کشور) با اشاره به ظرفیت و توانایی شرکت‌کنندگان در دومین دوره از این جشنواره اظهار کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی این آمادگی دارد که از هنرمندان توانیاب جامعه در بخش‌های مختلف هنری حمایت کند.
وی همچنین از برنامه ریزی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای برپایی نمایشگاه‌های آثار هنرمندان توانیاب در خارج از کشور خبر داد و گفت: بنا داریم از ظرفیت این هنرمندان برای معرفی آثارشان در نمایشگاه‌های خارج از کشور استفاده کنیم و نمایشگاه‌های آثار آنها را برگزار کنیم.

* انتخاب ۲۴۰ اثر برای نمایش در نمایشگاه انتخاب
محمدرضا مشهدی دبیرکل دومین جشنواره ملی- هنری هُمام نیز در مراسم افتتاحیه این جشنواره گفت: ما با برگزاری یک نمایشگاه از آثار تجسمی و صنایع‌دستی هنرمندان توانیاب متوجه ظرفیت بسیار درخشان این هنرمندان در سراسر کشور شدیم و تصمیم گرفتیم اولین دوره جشنواره هُمام را دو سال پیش برگزار کنیم و با توجه به پتانسیل قوی که در توانیابان دیدیم هیئت برگزاری و شورای سیاست‌گذاری به این نتیجه رسیدند که این جشنواره به صورت دوسالانه برگزار شود تا هنرمندان توانیاب بتوانند برای دو سال آینده برنامه‌ریزی و فرصت کافی برای ارائه آثارشان داشته باشند.
وی تصریح کرد: در دو سال گذشته که دوره اول جشنواره هُمام برگزار شد، تعداد زیادی از هنرمندان توانیاب شناسایی و به جامعه هنری معرفی شدند. این هنرمندان با مسئولان برگزاری جشنواره، داوران و سایر هنرمندان ارتباط داشتند و در رویدادهای مختلف به این هنرمندان پیشنهاد شد که اثر خلق کنند. این ارتباط دوجانبه بین برگزارکنندگان رویدادهای فرهنگی و هنری و هنرمندان توانیاب تأثیر قابل توجهی بر رشد و معرفی هنرمندان توانیاب داشت.

 وزیر ارشاد: آثار هنرمندان توانیاب در خارج از کشور به نماش در می‌آید

مشهدی در خصوص تعداد افرادی که امسال در جشنواره همام شرکت کرده‌اند، اعلام کرد: از طریق بانک اطلاعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌ها، سازمان بهزیستی و خیریه امام رضا(ع) فراخوان جشنواره به تمام توانیابان ارسال شد. همچنین این فراخوان از طریق رسانه‌های جمعی نیز اعلام شد و در مجموع دبیرخانه همام ۳ هزار اثر شامل ۳۳ اثر موسیقی و بقیه در بخش‌های مختلف هنرهای تجسمی و صنایع دستی را دریافت کرد.
بر اساس این گزارش به نقل از خبرگزاری فارس، دبیرکل دومین جشنواره ملی- هنری هُمام گفت: پس از سه مرحله داوری ۲۴۰ اثر برای نمایش در نمایشگاه انتخاب شدند. تعداد از آثار نیز به بخش فروشگاه عرضه محصولات راه پیدا کردند و در معرض فروش قرار خواهند گرفت.

وزیر ارشاد: آثار هنرمندان توانیاب در خارج از کشور به نماش در می‌آید
وی در خصوص زمان جشنواره نیز گفت: این نمایشگاه تا دهم اسفند در مجموعه فرهنگی هنری صبای فرهنگستان هنر واقع در خیابان ولی‌عصر چهار راه طالقانی برپا خواهد بود. ۸ کارگاه آموزشی نیز در خلال جشنواره برای ارتقای توان هنری توانیابان برگزار می‌شود و همه افرادی که آثارشان به بخش نمایشگاه راه پیدا کرده است با یک همراه در تهران استقرار پیدا می‌کنند که هزینه‌های اقامت آنها بر عهده جشنواره است.
مشهدی در پایان گفت: پیش‌بینی شده که نمایشگاه آثار برگزیده با هماهنگی سازمان ارتباطات اسلامی در کشورهای آلمان، فرانسه و ژاپن نیز برگزار شود. سه اثر برگزیده و یا هنرمندان سه اثر برتر نیز به اکسپوهای هنری بین‌المللی اعزام خواهند شد.

 وزیر ارشاد: آثار هنرمندان توانیاب در خارج از کشور به نماش در می‌آید

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران