کد خبر: ۱۲۳۲۲۷

برنامه‌های تئاتر «تی‌تووک» در ۱۴۰۱/ آموزش از جنوب تا شمال ایران

سرپرست گروه تئاتر «تی‌تووک» اعلام کرد این گروه در سال ۱۴۰۱ علاوه‌بر اجرای نمایش به برگزاری کارگاه‌های آموزشی در جنوب و شمال ایران می‌پردازد.

برنامه‌های تئاتر «تی‌تووک» در ۱۴۰۱/ آموزش از جنوب تا شمال ایران
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، ابراهیم پشت‌کوهی سرپرست گروه تئاتر «تی‌تووک» درباره برنامه‌های جدید این گروه در سال ۱۴۰۱، گفت: به دنبال این هستیم که در سال ۱۴۰۱ دوره‌های جدید آموزشی تئاتر را برگزار کنیم. قرار است این کارگاه‌های آموزشی در جنوب و همچنین شمال ایران برگزار شود.

وی درباره برنامه‌های این گروه در زمینه اجرای آثار نمایشی نیز توضیح داد: نمایشنامه‌ای با عنوان «تعمیر شب» نوشته‌ام که قرار است توسط حسین کریمی در نیمه اول سال ۱۴۰۱ در شهر بندرعباس اجرا شود. همچنین بعد از اجرای موفق نمایش «هملت پشت‌کوهی» قصد داریم این نمایش را در شهرهای شیراز، رشت و آمل روی صحنه ببریم و طبق برنامه‌ریزی انجام شده این نمایش در فروردین سال ۱۴۰۱ در تهران نیز اجرا می‌شود.

پشت‌کوهی در ادامه گفت و گو با خبرنگار مهر، از برنامه‌ریزی برای تولید نمایشی ویژه گروه سنی نوجوان توسط گروه «تی تووک» خبر داد و گفت: نمایشنامه‌ای را با نگاهی آزاد به نمایشنامه «پاره‌سنگ در جیب‌هایش» اثر مری جونز نوشته‌ام و اگر شرایط به درستی فراهم شود، این اثر را سال ۱۴۰۱ روی صحنه خواهیم برد.

این کارگردان تئاتر در پایان سخنان خود درباره اجراهای بین‌المللی گروه «تی تووک» در سال ۱۴۰۱ یادآور شد: قرار بود نمایش «تنها سگ اولی می‌داند چرا پارس می‌کند مکبث» را سال ۹۹ در فستیوالی در کشور فرانسه روی صحنه ببریم که به دلیل کرونا این فستیوال برگزار نشد. در شرایط کرونایی برگزاری فستیوال‌های بین‌المللی تئاتر قطعی نبوده و باید دید در سال ۱۴۰۱ وضعیت به چگونه خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران