کد خبر: ۱۲۳۲۲۷

برنامه‌های تئاتر «تی‌تووک» در ۱۴۰۱/ آموزش از جنوب تا شمال ایران

سرپرست گروه تئاتر «تی‌تووک» اعلام کرد این گروه در سال ۱۴۰۱ علاوه‌بر اجرای نمایش به برگزاری کارگاه‌های آموزشی در جنوب و شمال ایران می‌پردازد.

برنامه‌های تئاتر «تی‌تووک» در ۱۴۰۱/ آموزش از جنوب تا شمال ایران
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، ابراهیم پشت‌کوهی سرپرست گروه تئاتر «تی‌تووک» درباره برنامه‌های جدید این گروه در سال ۱۴۰۱، گفت: به دنبال این هستیم که در سال ۱۴۰۱ دوره‌های جدید آموزشی تئاتر را برگزار کنیم. قرار است این کارگاه‌های آموزشی در جنوب و همچنین شمال ایران برگزار شود.

وی درباره برنامه‌های این گروه در زمینه اجرای آثار نمایشی نیز توضیح داد: نمایشنامه‌ای با عنوان «تعمیر شب» نوشته‌ام که قرار است توسط حسین کریمی در نیمه اول سال ۱۴۰۱ در شهر بندرعباس اجرا شود. همچنین بعد از اجرای موفق نمایش «هملت پشت‌کوهی» قصد داریم این نمایش را در شهرهای شیراز، رشت و آمل روی صحنه ببریم و طبق برنامه‌ریزی انجام شده این نمایش در فروردین سال ۱۴۰۱ در تهران نیز اجرا می‌شود.

پشت‌کوهی در ادامه گفت و گو با خبرنگار مهر، از برنامه‌ریزی برای تولید نمایشی ویژه گروه سنی نوجوان توسط گروه «تی تووک» خبر داد و گفت: نمایشنامه‌ای را با نگاهی آزاد به نمایشنامه «پاره‌سنگ در جیب‌هایش» اثر مری جونز نوشته‌ام و اگر شرایط به درستی فراهم شود، این اثر را سال ۱۴۰۱ روی صحنه خواهیم برد.

این کارگردان تئاتر در پایان سخنان خود درباره اجراهای بین‌المللی گروه «تی تووک» در سال ۱۴۰۱ یادآور شد: قرار بود نمایش «تنها سگ اولی می‌داند چرا پارس می‌کند مکبث» را سال ۹۹ در فستیوالی در کشور فرانسه روی صحنه ببریم که به دلیل کرونا این فستیوال برگزار نشد. در شرایط کرونایی برگزاری فستیوال‌های بین‌المللی تئاتر قطعی نبوده و باید دید در سال ۱۴۰۱ وضعیت به چگونه خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
ویژه‌برنامه «کارزار صمود» با حضور هنرمندان در جشن «ایران عزیز»
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام
میثم درویشان‌پور: جشن ایران عزیز مثل یک دورهمی خانوادگی است