کد خبر: ۱۲۳۴۸۲

بازدید بیش از ۱۳ هزار نفر در تعطیلات نوروز از موزه سینمای ایران

در ایام نوروز ۱۳ هزار و ۴۸۱ نفر با رعایت پروتکل‌های بهداشتی از موزه سینمای ایران بازدید کردند.

بازدید بیش از ۱۳ هزار نفر در تعطیلات نوروز از موزه سینمای ایران
به گزارش خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، این مجموعه فرهنگی- تاریخی در تعطیلات نوروز ۱۴۰۱ از دوم تا دوازدهم فروردین (۱۱ روز) از ساعت ۹ صبح تا ۱۹ میزبان گردشگران و علاقمندان به فرهنگ و هنر ایران بود و ۱۳ هزار و ۴۸۱ نفر از تالارهای موزه بازدید کردند که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشدی نزدیک به ۶۰ درصد داشته است.

در نوروز ۱۴۰۱ میانگین روزانه بازدیدکنندگان از تالارهای موزه سینما ۱۲۲۶ نفر و در سال گذشته ( نوروز ۱۴۰۰ ) میانگین روزانه ۷۲۳ نفر بوده است.

تالارهای موزه سینمای ایران دارای بخش‌های معاصران، بین الملل، کودک، دفاع مقدس، تماشاخانه، نام آوران و خانه فرهاد است؛ این تالارها نمایانگر سیر سرگذشت و تحولات سینمای ایران از آغاز این هنرصنعت تا به امروز است. بازدیدکنندگان این موزه با آغازگران سینمای ایران، نخستین تجهیزات سینمایی، افتخارات بین المللی آشنا شده و از مجموعه جوایز، یادگارها ، تصاویر و اسناد شخصی و تندیس هنرمندان بازدید خواهند کرد و در بین بازدید در سالن تماشاخانه که مدل بازسازی شده سینماهای دهه‌های گذشته است به تماشای گزیده‌ای از فیلم‌های تاریخ سینمای ایران خواهند نشست.

بر اساس این گزارش از روابط عمومی موزه سینما، عمارت موزه سینمای ایران قدمتی حدود ۲۰۰ ساله دارد و یکی از قدیمی‌ترین بناهای تاریخی پایتخت است که به دستورمحمدشاه قاجار ساخته شده است که در بخش میانی یک باغ ایرانی (باغ فردوس) قرار گرفته است.

علاقمندان برای بازدید از تالارهای موزه سینمای ایران در ایام ماه مبارک رمضان می‌توانند هر روز به جز شنبه‌ها از ساعت ۹ صبح تا ۱۸ عصر به این مجموعه فرهنگی- تاریخی مراجعه کنند.

سالن‌های سینماهای موزه (سینماتوگراف، سینمافردوس، سینماتمدن) از ساعت ۱۲ تا ۲۳ فیلم‌های سینمایی مندرج در جدول اکران سینماهای تهران را نمایش می‌دهند.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران

فرهادی دوباره در فرانسه فیلم می‌سازد

اختصاص ۷۵ هزار مترمربع فضای مسقف برای برپایی نمایشگاه کتاب

هفدهمین نشست کانون هنری «دل‌آواز» در فرهنگسرای ابن سینا

کارگاه نقاشی و کاردستی برای کودکان همراه با قصه‌خوانی در خانه‌ فرهنگ باصفا

جواد رمضان‌نژاد رییس «ساترا» شد

انتشار مستندهای برگزیده «سینما حقیقت» در نمایش خانگی

اجتماع بزرگ سوگواری هیئات مذهبی منطقه ۲۲ در مراسم امام‌صادقی‌ها

آیین اختتامیه دومین جشنواره هنر عاماج با معرفی برگزیدگان در برج میلاد برگزار شد

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۲ اردیبهشت‌ماه

برنامه تعطیلی سینماها به مناسبت شهادت امام صادق(ع)

«پاپ» را در این فیلم‌ها ببینید

آیین اختتامیه اولین دوره جشنواره موسیقی باران برگزار شد

برنامه‌های فرهنگسرای سلامت به مناسبت هفته سلامت اعلام شد

تازه‌ترین آمار درباره میزان مخاطبان «پایتخت ۷»

شب شعر سعدی در کتابخانه مصطفی رحماندوست

نمایشگاه مرور آثار اصل هنرمندان کارتونیست خارجی در خانه کاریکاتور ایران

نه دست مانده، نه تاب و توان به پیکر من...

«کارن همایونفر» چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۳ شد / حاتمی‌کیا: کارن، کار خود را کرد!

کارگاه آموزشی «مزاج‌شناسی» در خانه فرهنگ پرواز

نشست نقد و بررسی کتاب «جاناتان مرغ دریایی» در کتابخانه تلاش

صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه اول اردیبهشت‌ماه

پنجاهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ایستگاه سعدی»

درخواست بیش از ۲۳۰۰ ناشر برای حضور در نمایشگاه کتاب تهران

برپایی اولین بازارچه «کاسبان کوچک» در منطقه ۱۹