کد خبر: ۱۲۳۶۲۸

فروش ۱۱ میلیارد تومانی طی ۲۱ روز

دینامیت شبکه خانگی را منفجر کرد

تهیه‌کننده فیلم «دینامیت» با اشاره به استقبال مخاطبان از اکران آنلاین (برخط) این فیلم گفت: همزمان با ارائه این اثر از ۲۹ اسفند ۱۴۰۰ در شبکه نمایش خانگی، طی ۲۱ روز موفق به فروش ۱۱ میلیارد تومانی شده است.

دینامیت شبکه خانگی را منفجر کرد
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، سیدابراهیم عامریان استقبال مردم از آغاز اکران آنلاین(برخط) فیلم دینامیت در پلفترم‌های نمایش خانگی را خوشحال کننده دانست و یادآور شد: فروش ۱۱ میلیارد تومانی طی ۲۱ روز از زمان اکران برخط این اثر سینمایی  از ۲۹ اسفند تا به امروز رکوردی مطلوب در حوزه اکران آنلاین فیلم‌های سینمایی به شمار می‌رود که دینامیت توانست این رکورد را به نام خود ثبت کند.

این تهیه کننده سینما در پاسخ به این سوال که در اکران‌های عمومی با توجه به وجود سمفا، آمار فروش مشخص است، آیا در اکران آنلاین هم چنین آماری وجود دارد یا خیر به خبرنگار ایرنا گفت: بله، برای این کار سامانه‌ای تعریف شده است که ما می‌توانیم از طریق آن به میزان فروش و حتی سهم پلفترم‌ها دست پیدا کنیم و به خاطر همین می‌توانیم به صورت قطعی و دقیق در مورد آمار فروش حرف بزنیم.

فکر می‌کنم همانگونه که در اکران حضوری توانستیم با  ٥٨ میلیارد فروش در دوران کرونا صدرنشین شویم، در اکران آنلاین هم رکورد فروش را به خود اختصاص داده‌ایم و نظر مخاطبان سینما و شبکه نمایش خانگی را جلب کردیم.

تهیه‌کننده فیلم دینامیت در پایان اظهار داشت: به خود می‌بالیم که توانستیم در عصر کرونا و اوضاع نه چندان مطلوب شرایط اقتصادی، مردم را با سینما آشتی دهیم. همچنین امیدوتر کننده است که توانستیم شرایطی فراهم آوریم تا مخاطبانی که به دلایل مختلف از جمله کرونا نتوانستند به سینما بیایند در خانه و پای شبکه نمایش خانگی، فیلم سینمایی بببیند و لحظات شادی را تجربه کنند.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

«روح‌الله»؛ نود و دومین پیشنهاد باشگاه بچه‌کتابخون‌ها

دوره‌ی آموزشی برنامه‌نویسی ویژه‌ی کودک و نوجوان در فرهنگسرای فردوس

فرزانه کابلی با «من اینجا ریشه در خاکم» به تالار وحدت می‌آید

چهل و چهارمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود

آلبوم موسیقی «جان پنهان» در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود

نمایشگاه انفرادی نقاشی هنرمند کم‌توان ذهنی در نگارخانه سرو

نسبت سینما و عدالت در موزه هنرهای معاصر بررسی می‌شود

اپرای «مولوی» به روسیه می‌رود

از «مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر» تا «مهمانی سادات ۳»

آغاز سریال «آرزوهای چپکی» با حضور عموپورنگ

کانون موسیقی «سارنگ» فرهنگسرای خانواده عضو می‌پذیرد

نشست تخصصی «هنر، سینما و فلسفه» در فرهنگسرای ارسباران

طرح توسعه تماشاخانه سنگلج احیا شد؛ ایجاد مرکز قدرتمند فرهنگی و هنری

«ریشه» بعد از ۱۴ سال در کتاب‌فروشی‌ها جوانه زد

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱۷ خرداد ماه ۱۴۰۴

اعضای شورای سیاست‌گذاری هشتمین دوسالانه خوشنویسی معرفی شدند

«بانو قدس ایران» و بازخوانی سکوتِ زنی که کنار تاریخ ایستاد

همراهی ماندلا و سنوار با امام خمینی(ره) در دیوارنگاره میدان انقلاب

«محرم عشق»؛ روایتی بصری از اشعار عرفانی امام راحل(ره)

گرامی‌داشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در فرهنگسراهای تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه تخصصی «تَن‌پوشِ پهلوان» در خانه هنرمندان

کنسرت ارکستر «سازبند» در چهل و سومین شب موسیقی ارسباران

کارگاه مولانا و حافظ شناسی و مقالات شمس در فرهنگسرای ارسباران

جمع‌خوانی کتاب «سیره آفتاب» در کتابخانه قائم(عج)