کد خبر: ۱۲۳۶۲۸

فروش ۱۱ میلیارد تومانی طی ۲۱ روز

دینامیت شبکه خانگی را منفجر کرد

تهیه‌کننده فیلم «دینامیت» با اشاره به استقبال مخاطبان از اکران آنلاین (برخط) این فیلم گفت: همزمان با ارائه این اثر از ۲۹ اسفند ۱۴۰۰ در شبکه نمایش خانگی، طی ۲۱ روز موفق به فروش ۱۱ میلیارد تومانی شده است.

دینامیت شبکه خانگی را منفجر کرد
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، سیدابراهیم عامریان استقبال مردم از آغاز اکران آنلاین(برخط) فیلم دینامیت در پلفترم‌های نمایش خانگی را خوشحال کننده دانست و یادآور شد: فروش ۱۱ میلیارد تومانی طی ۲۱ روز از زمان اکران برخط این اثر سینمایی  از ۲۹ اسفند تا به امروز رکوردی مطلوب در حوزه اکران آنلاین فیلم‌های سینمایی به شمار می‌رود که دینامیت توانست این رکورد را به نام خود ثبت کند.

این تهیه کننده سینما در پاسخ به این سوال که در اکران‌های عمومی با توجه به وجود سمفا، آمار فروش مشخص است، آیا در اکران آنلاین هم چنین آماری وجود دارد یا خیر به خبرنگار ایرنا گفت: بله، برای این کار سامانه‌ای تعریف شده است که ما می‌توانیم از طریق آن به میزان فروش و حتی سهم پلفترم‌ها دست پیدا کنیم و به خاطر همین می‌توانیم به صورت قطعی و دقیق در مورد آمار فروش حرف بزنیم.

فکر می‌کنم همانگونه که در اکران حضوری توانستیم با  ٥٨ میلیارد فروش در دوران کرونا صدرنشین شویم، در اکران آنلاین هم رکورد فروش را به خود اختصاص داده‌ایم و نظر مخاطبان سینما و شبکه نمایش خانگی را جلب کردیم.

تهیه‌کننده فیلم دینامیت در پایان اظهار داشت: به خود می‌بالیم که توانستیم در عصر کرونا و اوضاع نه چندان مطلوب شرایط اقتصادی، مردم را با سینما آشتی دهیم. همچنین امیدوتر کننده است که توانستیم شرایطی فراهم آوریم تا مخاطبانی که به دلایل مختلف از جمله کرونا نتوانستند به سینما بیایند در خانه و پای شبکه نمایش خانگی، فیلم سینمایی بببیند و لحظات شادی را تجربه کنند.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران