کد خبر: ۱۲۳۷۸۸

سینماها در شب‌های قدر تعطیل‌اند/ مردم نمی‌دانند بلیت نیم بهای سینما داریم

سخنگوی انجمن سینماداران اعلام کرد: سینماها در شب‌ها قدر و ایام سوگواری شهادت امیرالمومنین (ع) تعطیل هستند؛ اگر در زمینه نیم‌بهاشدن بلیت سینماها در ماه رمضان اطلاع‌رسانی بهتری صورت می‌گرفت، قطعاً شاهد استقبال بهتری از سینماها بودیم.

سینماها در شب‌های قدر تعطیل‌اند/ مردم نمی‌دانند بلیت نیم بهای سینما داریم
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، محمدرضا صابری در گفت و گو با خبرنگار سینمایی ایرنا اظهار داشت: تمامی سینماهای کشور از روز چهارشنبه ۳۱ فروردین برابر با ۱۸ رمضان از ساعت ۱۹ تعطیل خواهند شد و در روزهای پنجشنبه، جمعه، شنبه و یکشنبه همزمان با ایام سوگواری شهادت امیرالمومنین (ع) به‌طور کامل تعطیل خواهند بود. فعالیت سینماها از روز دوشنبه ۵ اردیبهشت از سر گرفته خواهد شد.

وی درباره تأثیر طرح فروش نیم‌بهای بلیت در ماه رمضان بر استقبال مخاطبان از فیلم‌های در حال اکران هم بیان کرد: شکر خدا استقبال از این طرح خوب بود و مخاطبان در سانس‌های قبل از اذان مغرب از بلیت نیم‌بها استقبال نسبتاً خوبی داشتند. البته اگر در این زمینه اطلاع‌رسانی بهتری صورت می‌گرفت، قطعاً شاهد استقبال بهتری از سینماها هم بودیم.

صابری تأکید کرد: بسیاری از مردم هنوز از اجرای این طرح بی‌اطلاع هستند و در صورت اطلاع‌رسانی درست، شاهد اتفاق بسیار بهتری در سینماها می‌بودیم. این طرح تا پایان ماه مبارک رمضان برقرار است و امیدواریم در این مدت اطلاع‌رسانی بهتری صورت بگیرد.

بر اساس این گزارش به نقل از ایرنا شب اول قدر چهارشنبه ۳۱ فروردین سال ۱۴۰۱ مصادف با شب ۱۹ ماه رمضان ۱۴۴۳ قمری، شب دوم قدر جمعه ۲ اردیبهشت سال ۱۴۰۱ مصادف با شب ۲۱ ماه رمضان ۱۴۴۳ قمری و شب سوم قدر ۴ اردیبهشت سال ۱۴۰۱ مصادف با شب ۲۳ ماه رمضان ۱۴۴۳ قمری است.

در حال حاضر فیلم‌های موقعیت مهدی به سرگروهی سینما آزادی، قدغن به سرگروهی پردیس کورش، روز صفر به سرگروهی سینما بهمن، سگ‌بند به سرگروهی ایرانمال، مرد بازنده به سرگروهی پردیس ملت، گل به خودی به سرگروهی مگامال و شادروان به سرگروهی سینما ماندانا فیلم‌های در سینماهای سراسر کشور اکران می‌شوند.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران