کد خبر: ۱۲۴۰۸۲

فرهنگ‌سرای منتظر در جوار نماز جمعه این هفته تهران

فرهنگ‌سرای منتظر در جوار نماز جمعه این هفته تهران، روز جمعه 16 اردیبهشت‌ماه به همت مدیریت فرهنگی هنری منطقه پنج برگزار می‌شود.

فرهنگ‌سرای منتظر در جوار نماز جمعه این هفته تهران
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر؛ مدیریت فرهنگی هنری منطقه 5 روز جمعه 16 اردیبهشت‌ماه از ساعت 10 تا 14 فرهنگسرای منتظر را در دو بخش برادران و خواهران نمازگزار همراه با برنامه‌های مختلف فرهنگی و هنری ویژه کودکان، نوجوانان و بزرگسالان در محل نماز جمعه تهران برگزار می‌کند.


در این فرهنگ‌سرا غرفه‌ها و ایستگاه‌های متنوع و ویژه‌ای از جمله: ایستگاه نقش افتخار (پرچم)، نمایشـگاه کتــاب، ثبت‌نام رایگان کتابخانه‌های سازمان فرهنگی هنری شهـرداری تهران، ایستگاه کتاب در گـردش، قـرآن بخـوانیـد هـدیه بگیــریـد، ایستگـاه تفریح و سرگرمی، ایستـگاه خــلاقیت، ایستگاه کاردستی، صنایع دستی، مسابقه نقاشی، ایستگاه سلامت و تندرستی، ایستـگاه بازی‌هـای کودک و نوجـوان، نگارگذر عکس و پوستر، خـدمات گـــروه های جهــــادی و .... بر پا می‌شود.


هم‌چنین یک دستگاه اتوبوس کتاب تحت عنوان «هدهد» به عنوان سفیر کتاب در فرهنگ‌سرای منتظر مستقر خواهد بود. این اتوبوس به کتابخانه سیار، بازی‌های فکری و ورزشی، میز نقاشی به همراه لوازم و تجهیزات نقاشی کودک مجهز است و تلاش دارد تا با اجرای برنامه های مناسب فرهنگی هنری، زمینه بهره‌مندی بیشتر نمازگزاران از خطبه‌های نماز جمعه را فراهم کند.


این فرهنگ‌سرا روز جمعه 16 ادریبهشت ماه در دانشگاه تهران محل برگزار نماز پرشکوه جمعه، میزبان نمازگزاران گرامی و اعضاء خانواده‌های آنان است.


فرهنگسرای منتظر، مجموعه فعالیت‌های فرهنگی هنری و مناسبتی است که هر هفته به همت مراکز تابعه سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و به دبیری مدیریت فرهنگی هنری منطقه 14 اجرا می‌شود.


گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران
حضور عمو پورنگ در فرهنگسرای بهمن
آلبوم موسیقی «ناز نگه» در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود
آبان را با کدام کنسرت‌ها آغاز کنیم؟
۷۷۶ اثر به دبیرخانه هفتمین جشنواره تئاتر «شهر» رسید
تفکرات اشتباه در برنامه‌ریزی و اجرای فعالیت‌های فرهنگی و هنری- محمد فرج‌زاده
«بهشت در خانه» در خانه موزه شهید بهشتی برگزار می‌شود
افخمی «دکتر فون‌گویر» را برای جشنواره فجر آماده می‌کند/فیلمی کمدی‌تر از «استرنجلاو» کوبریک
خاطرات اسیر فراری از زندان تکفیری‌های سوریه به چاپ دوم رسید
رونمایی از طراحی‌های محمود فرشچیان
صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۳۰ مهرماه ۱۴۰۴
فرهنگ؛ ریشه‌ای که ما را نگه می‌دارد- معصومه آبرون
نمایشگاه بین‌المللی «یک دنیا، هزار رویا»؛ روایت صلح و دوستی از نگاه کودکان ۳ کشور
دوازدهمین نشست فرهنگ و خانواده در فرهنگسرای خانواده برگزار شد
جمشید عزیزخانی؛ نماد نبوغ و خلاقیت/ نامی ماندگار در موسیقی کُردی
بازی عدالت در موزه لوور!- سمیه مظفری
وقتی خانه حرف نمی‌زند- مهرداد شفق
پوستر «موزیکالیته» منتشر شد
فرهنگسرای منتظر در نماز جمعه تهران
نمایشگاه «حرفهایی که در سکوت می‌زنم» در فرهنگسرای ارسباران