کد خبر: ۱۲۴۲۹۲

جشنواره گل و گلاب رایحه محمدی در فرهنگسرای اشراق

رضا دوستعلی، مدیر فرهنگی هنری منطقه 4 و رییس فرهنگسرای اشراق از برگزاری هجدهمین جشنواره گل و گلاب از تاریخ ۲۵ اردیبهشت خبر داد.

برگزاری هجدهمین جشنواره گل و گلاب رایحه محمدی در فرهنگسرای اشراقبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر رضا دوستعلی، مدیر فرهنگی هنری منطقه ۴ و رئیس فرهنگسرای اشراق از  هجدهمین جشنواره گل و گلاب خبر داد و گفت: هجدهمین جشنواره گل و گلاب فرهنگسرای اشراق با دو سال وقفه به علت شیوع کرونا، از تاریخ ۲۵/۲/۱۴۰۱ لغایت ۱۳/۳/۱۴۰۱ در محل فرهنگسرای اشراق برگزار می‌شود.

وی درباره اهداف برگزاری این جشنواره بیان کرد: این برنامه با همکاری بنیاد توسعه و تعاون کارآفرینی استان تهران و با هدف ترویج فرهنگ‌های سنتی ایران اسلامی، آشنایی با سبک زندگی اقوام، ایجاد نشاط اجتماعی و بالاخص آشنایی بازدیدکنندگان با سنت وآیین گلاب گیری در بخش‌های گلاب و عرقیات، صنایع دستی، سوغات و هدایای استانها برگزار می‌شود.

مدیر فرهنگی هنری منطقه ۴ با اشاره به بخش‌های مختلف جشنواره اظهار کرد: از بخش‌های مختلف برنامه می‌توان به برنامه های فرهنگی هنری، موسیقی  اقوام ،آموزش و بازی‌های کودکان و نوجوانان، آیین گلاب گیری و عرقیات گیاهی و نیز غرفه‌های فرهنگی و کتاب با شرکت‌کنندگانی از استانهای خراسان، آذربایجان شرقی و غربی، لرستان، خوزستان، کرمانشاه، قم، فارس، کرمان، یزد، همدان، تهران، قزوین و زنجان اشاره کرد.

رضا دوستعلی افزود، آیین افتتاحیه این جشنواره روز سه شنبه 27 اردیبهشت ماه ساعت 16با حضور مهرداد باقری ریاست سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، مدیران فرهنگی و هنری مناطق ، مدیران شهری  و شهروندان برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان برای بازدید و مشارکت در این مراسم می‌توانند از ساعت ۱۰ الی ۲۲ در فرهنگسرای اشراق تهرانپارس واقع در فلکه دوم تهرانپارس، انتهای خیابان جشنواره، حضور بهم رسانند.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
نمایشگاه نقاشی «پیچک سبز اندیشه» در فرهنگسرای ارسباران
روایت زنان تاریخ‌ساز در نشست «بانوی اندیشه»
«وقتی دنیا برای یک زن تنگ می‌شود» در شنبه‌های نمایش خیابانی فرهنگسرای فردوس
مسابقه «از صفحه تا صحنه» به همت فرهنگسرای اخلاق برگزار می‌شود
صفحه اول روزنامه‌ها- پنجشنبه ۲۹ آبان ماه ۱۴۰۴
پنجمین دوره «جشنواره موسیقی محله» با محوریت تکنوازی تنبک برگزار می‌شود
پوستر «ما کتابداراشیم» با تصویر ۲۳۳ کتابدار منتشر شد
فیلم؛ رویداد «دست‌ به‌ دست» در بلوار کشاورز
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی
برگزاری یادمان قورچیان ؛ نوازنده و هنرمندی که درک عمیقی از دنیا و هنر داشت
فراخوان جشنواره داستان و ناداستان «روایت پیروزی»
نگاهی به موسیقی «فردیرک دیلیوس» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت عباس خامه‌یار در فرهنگسرای رسانه با حضور چهره‌های برجسته فرهنگی و سیاسی
صفحه اول روزنامه ها- چهارشنبه ۲۸ آبان ماه ۱۴۰۴
کارگاه آموزشی رویداد ملی پادکست فارسی در فرهنگسرای ارسباران
نشست ادبی «از قلم تا قله» در فرهنگسرای سلامت
رونمایی کتاب‌های «برف کهنه» و «برف نو» در فرهنگسرای خاوران؛ روایت نوجوانان از جنگ و زندگی
رونمایی از سه اثر تازه حجت‌الاسلام محمدتقی رهبر در چهارمین همایش «مبانی تربیتی در مکتب نهج‌البلاغه»
اجرای رایگان نمایش «کلیله و دمنه» در تماشاخونه فردوس
پنجمین جشنواره فرهنگی هنری «بحران» برگزار می‌شود
آیین تعزیه‌خوانی «روضه مادر ۳» در فرهنگسرای سلامت
جای خرده‌روایت‌های مردمی از جنگ هشت ساله در آثار ما خالی است
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت هفته کتاب
نشست «کتابنوش» با حضور دو نویسنده دفاع مقدس برگزار شد
ویژه‌برنامه «خانواده در پرتو عشق فاطمی» در فرهنگسرای خانواده برگزار می‌شود