کد خبر: ۱۲۴۴۶۱

رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران:

در فرهنگ‌سرای کتاب به اقشار مختلف و گروه‌های سنی متنوع توجه شده است

رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران ضمن بازدید از یازدهمین فرهنگ‌سرای کتاب گفت: در غرفه‌ها و برنامه‌های فرهنگ‌سرای کتاب اقشار مختلف و گروه‌های سنی متنوع در نظر گرفته شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، نرگس معدنی‌پور رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در حاشیه بازدید از فرهنگ‌سرای کتاب گفت: امروز از دیدن فرهنگ‌سرای کتاب بسیار لذت بردم و فکر می‌کنم دلیل موفقیت آن تکیه بر سال‌ها تجربه برگزاری در کنار نمایشگاه کتاب است. سازمان فرهنگی هنری در طول سال‌های گذشته به رشد و بلوغ قابل توجهی در برگزاری فرهنگ‌سرای کتاب رسیده و به جایگاهی رسیده که می‌تواند حرفی برای گفتن داشته باشد. 

وی اضافه کرد: هر یک از غرفه‌های فرهنگ‌سرای کتاب پیامی برای مخاطب داشت. همه این غرفه‌ها با هم ارتباط معنایی و یکپارچگی دارند و این موضوع برای انتقال پیام‌های فرهنگی بسیار ضرورت دارد. خیلی مهم است که مسیر یک فعالیت فرهنگی از یک نقطه مشخص آغاز شود و با طی یک روند، به نتیجه نهایی برسد و پیام فرهنگی مورد نظر را منتقل کند. 

معدنی‌پور در پایان گفت: در غرفه‌ها و برنامه‌های فرهنگ‌سرای کتاب اقشار مختلف و گروه‌های سنی متنوع در نظر گرفته شده است؛ به عنوان مثال برنامه‌هایی برای مادران در کنار کودکانشان پیش‌بینی شده و این به استفاده خانواده‌ها از برنامه‌ها کمک می‌کند. امیدوارم هر سال شاهد رشد فرهنگ‌سرای کتاب و موفقیت سازمان فرهنگی هنری در برپایی آن باشیم.

یازدهمین «فرهنگ‌سرای کتاب» همزمان با برگزاری سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۲۱ تا ۳۱ اردیبهشت ماه از ساعت ۱۰ تا ۲۰ در مصلای امام خمینی(ره) میزبان مخاطبان است.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

اعضای شورای سیاست‌گذاری هشتمین دوسالانه خوشنویسی معرفی شدند

«بانو قدس ایران» و بازخوانی سکوتِ زنی که کنار تاریخ ایستاد

همراهی ماندلا و سنوار با امام خمینی(ره) در دیوارنگاره میدان انقلاب

«محرم عشق»؛ روایتی بصری از اشعار عرفانی امام راحل(ره)

گرامی‌داشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در فرهنگسراهای تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه تخصصی «تَن‌پوشِ پهلوان» در خانه هنرمندان

کنسرت ارکستر «سازبند» در چهل و سومین شب موسیقی ارسباران

کارگاه مولانا و حافظ شناسی و مقالات شمس در فرهنگسرای ارسباران

جمع‌خوانی کتاب «سیره آفتاب» در کتابخانه قائم(عج)

نشست نقد و بررسی کتاب «آن مرد بی‌نهایت» در فرهنگسرای سرو

آغاز پویش «هر ایرانی یک صندوق صدقه الکترونیکی»

آغاز ثبت‌نام جشنواره تابستانه «نو+جوانه‌ها» در تهران

«زن و بچه» سعید روستایی پروانه نمایش گرفت

چهارمین نشست کانون پیشگامان ظهور با موضوع امام زمان(عج) در فرهنگسرای عطار نیشابوری

تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «روح الله» منتشر شد

شاعران در بیعت با شهید غیرت سرودند؛ «قصه جریحه‌دار» میراث‌دار خون شهید

بازدید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی در روز ارتحال امام(ره) رایگان است

پنجاه و ششمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «انقلاب به افق قلب‌ها»

دومین جشنواره گلابگیری فرهنگسرای معرفت

آموزش نمایش خلاق کودک و نوجوان در فرهنگسرای ارسباران

دوره تربیت ژورنالیست سینما و تلویزیون برگزار می‌شود

جلسات هفتگی «مثنوی‌خوانی» در فرهنگسرای ابن سینا

آغاز دوبله «آن‌شرلی» با نصرالله مدقالچی و مریم شیرزاد

اعتراض هنرمندان ۴۲ کشور جهان به جنایات رژیم صهیونیستی با زبان هنر