کد خبر: ۱۲۴۷۹۸

به مناسبت میلاد امام رضا(ع)

بلیت بدون قرار قبلی در سینماهای سراسر کشور نیمه‌بها شد

به مناسبت میلاد امام رضا(ع) در روز شنبه، ۲۱ خردادماه تمام سینماهای کشور بلیت فیلم بدون قرار قبلی را به صورت نیمه بها به فروش می‌رسانند.

بلیت بدون قرار قبلی در سینماهای سراسر کشور نیمه‌بها شد
به گزارش پایگاه تحلیلی خبری فرهنگ و هنر ،کارگردان فیلم بدون قرار قبلی در افتتاحیه این فیلم که امروز، ۲۰ خردادماه در پردیس سینمایی هویزه مشهد برگزار شد، اظهار کرد: افتخار می‌کنم که توانستم در شهر خود فیلم بسازم و می‌دانم که بسیاری از همکارانم نیز علاقه دارند که در شهرهای خود فیلم بسازند و تصویری از شهر خود را به مردم ارائه دهند.

وی با بیان اینکه برای ساخت فیلم قرار قبلی تجربه خیلی ویژه‌ای را در روزهای خیلی سخت کسب کردیم‌، افزود: در خراسان تقریبا نشانی از ریا و دورویی نمی‌بینیم و به این افتخار می‌کنیم‌. یکی از چیزهایی که احتیاج نیست بگوییم اما در دل ماست، علاقه و عشق ما به ایران و حضرت رضا(ع) است‌. بسیار خوشحالم که در شب میلاد این حضرت در مشهد افتتاحیه فیلم بدون قرار قبلی برگزار می‌شود. 
  
شعیبی عنوان کرد: از جامعه اوتیسم تشکر ویژه دارم که در هنگام تولید فیلم، پس از آن و در حال حاضر در کنار ما حضور داشتند و امیدواریم‌ که بتوانیم ما نیز بتوانیم در کنار جامعه اوتیسم باشیم.

به گزارش ایسنا ،کارگردان فیلم بدون قرار قبلی اعلام کرد: به مناسبت میلاد امام رضا(ع) در روز شنبه، ۲۱ خردادماه تمام سینماهای کشور بلیت فیلم بدون قرار قبلی را به صورت نیمه بها به فروش می‌رسانند.

در افتتاحیه بدون قرار قبلی که در پردیس سینمایی هویزه مشهد برگزار شد، محسن برمهانی معاون سازمان صداوسیما، عباس جمشیدی‌فر، حامد بهداد، محمد فیلی و جواد خواجوی، بازیگر، عبدالجبار کاکایی، شاعر و ترانه‌سرا، انسیه شاه حسینی، کارگردان، امیررضا خادم، پیشکسوت کشتی، حسن روح‌الامین، نقاش، سعید خانی، مدیر خانه فیلم و محمود رضوی، تهیه‌کننده سینما حضور داشتند.

انتهای پیام/
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران