کد خبر: ۱۲۴۷۹۸

به مناسبت میلاد امام رضا(ع)

بلیت بدون قرار قبلی در سینماهای سراسر کشور نیمه‌بها شد

به مناسبت میلاد امام رضا(ع) در روز شنبه، ۲۱ خردادماه تمام سینماهای کشور بلیت فیلم بدون قرار قبلی را به صورت نیمه بها به فروش می‌رسانند.

بلیت بدون قرار قبلی در سینماهای سراسر کشور نیمه‌بها شد
به گزارش پایگاه تحلیلی خبری فرهنگ و هنر ،کارگردان فیلم بدون قرار قبلی در افتتاحیه این فیلم که امروز، ۲۰ خردادماه در پردیس سینمایی هویزه مشهد برگزار شد، اظهار کرد: افتخار می‌کنم که توانستم در شهر خود فیلم بسازم و می‌دانم که بسیاری از همکارانم نیز علاقه دارند که در شهرهای خود فیلم بسازند و تصویری از شهر خود را به مردم ارائه دهند.

وی با بیان اینکه برای ساخت فیلم قرار قبلی تجربه خیلی ویژه‌ای را در روزهای خیلی سخت کسب کردیم‌، افزود: در خراسان تقریبا نشانی از ریا و دورویی نمی‌بینیم و به این افتخار می‌کنیم‌. یکی از چیزهایی که احتیاج نیست بگوییم اما در دل ماست، علاقه و عشق ما به ایران و حضرت رضا(ع) است‌. بسیار خوشحالم که در شب میلاد این حضرت در مشهد افتتاحیه فیلم بدون قرار قبلی برگزار می‌شود. 
  
شعیبی عنوان کرد: از جامعه اوتیسم تشکر ویژه دارم که در هنگام تولید فیلم، پس از آن و در حال حاضر در کنار ما حضور داشتند و امیدواریم‌ که بتوانیم ما نیز بتوانیم در کنار جامعه اوتیسم باشیم.

به گزارش ایسنا ،کارگردان فیلم بدون قرار قبلی اعلام کرد: به مناسبت میلاد امام رضا(ع) در روز شنبه، ۲۱ خردادماه تمام سینماهای کشور بلیت فیلم بدون قرار قبلی را به صورت نیمه بها به فروش می‌رسانند.

در افتتاحیه بدون قرار قبلی که در پردیس سینمایی هویزه مشهد برگزار شد، محسن برمهانی معاون سازمان صداوسیما، عباس جمشیدی‌فر، حامد بهداد، محمد فیلی و جواد خواجوی، بازیگر، عبدالجبار کاکایی، شاعر و ترانه‌سرا، انسیه شاه حسینی، کارگردان، امیررضا خادم، پیشکسوت کشتی، حسن روح‌الامین، نقاش، سعید خانی، مدیر خانه فیلم و محمود رضوی، تهیه‌کننده سینما حضور داشتند.

انتهای پیام/
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

نمایشگاه انفرادی نقاشی هنرمند کم‌توان ذهنی در نگارخانه سرو

نسبت سینما و عدالت در موزه هنرهای معاصر بررسی می‌شود

اپرای «مولوی» به روسیه می‌رود

از «مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر» تا «مهمانی سادات ۳»

آغاز سریال «آرزوهای چپکی» با حضور عموپورنگ

کانون موسیقی «سارنگ» فرهنگسرای خانواده عضو می‌پذیرد

نشست تخصصی «هنر، سینما و فلسفه» در فرهنگسرای ارسباران

طرح توسعه تماشاخانه سنگلج احیا شد؛ ایجاد مرکز قدرتمند فرهنگی و هنری

«ریشه» بعد از ۱۴ سال در کتاب‌فروشی‌ها جوانه زد

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱۷ خرداد ماه ۱۴۰۴

اعضای شورای سیاست‌گذاری هشتمین دوسالانه خوشنویسی معرفی شدند

«بانو قدس ایران» و بازخوانی سکوتِ زنی که کنار تاریخ ایستاد

همراهی ماندلا و سنوار با امام خمینی(ره) در دیوارنگاره میدان انقلاب

«محرم عشق»؛ روایتی بصری از اشعار عرفانی امام راحل(ره)

گرامی‌داشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در فرهنگسراهای تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه تخصصی «تَن‌پوشِ پهلوان» در خانه هنرمندان

کنسرت ارکستر «سازبند» در چهل و سومین شب موسیقی ارسباران

کارگاه مولانا و حافظ شناسی و مقالات شمس در فرهنگسرای ارسباران

جمع‌خوانی کتاب «سیره آفتاب» در کتابخانه قائم(عج)

نشست نقد و بررسی کتاب «آن مرد بی‌نهایت» در فرهنگسرای سرو

آغاز پویش «هر ایرانی یک صندوق صدقه الکترونیکی»

آغاز ثبت‌نام جشنواره تابستانه «نو+جوانه‌ها» در تهران

«زن و بچه» سعید روستایی پروانه نمایش گرفت

چهارمین نشست کانون پیشگامان ظهور با موضوع امام زمان(عج) در فرهنگسرای عطار نیشابوری