کد خبر: ۱۲۵۳۴۹

لوح سپاس فرهنگستان هنر برای فیلم «بدون قرار قبلی»

فیلم سینمایی «بدون قرار قبلی»، ساخته بهروز شعیبی، به‌صورت خصوصی، اکران و به کارگردان، نویسنده و تهیه‌کننده این فیلم از سوی فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران لوح سپاس اهدا شد.

لوح سپاس فرهنگستان هنر برای فیلم «بدون قرار قبلی»
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، فیلم سینمایی «بدون قرار قبلی»، با همکاری مجموعه فرهنگی‌هنری آسمان، در تالار ایرانِ فرهنگستان هنر، به‌صورت خصوصی اکران و از سوی فرهنگستان هنر به بهروز شعیبی (کارگردان)، محمود بابایی (تهیه‌کننده) و فرهاد توحیدی (نویسنده فیلم‌نامه)، لوح سپاس و هدایایی اهدا شد.

فیلم بدون قرار قبلی، روایتی ناب از باور و هویت ایرانی است
 بعد از اکران فیلم «بدون قرار قبلی»، بهمن نامورمطلق، رئیس فرهنگستان هنر، به سخنرانی پرداخت. او به دو فیلم «خورشید»، اثر مجید مجیدی، و «موقعیت مهدی»، اثر هادی حجازی‌فر، که پیش‌تر در فرهنگستان هنر اکران ویژه شد، اشاره و درباره اهداف فرهنگستان هنر برای تجلیل این‌گونه فیلم‌ها خاطرنشان کرد: دلایل بسیاری برای اکران برخی از فیلم‌ها وجود دارد و باید این‌گونه فیلم‌ها بارها دیده‌ شوند و درباره آنها نقد و بررسی و پژوهش صورت گیرد. معاونت پژوهشی این فرهنگستان برای چنین فیلم‌هایی نشست‌های تخصصی برگزار و مجموعه‌ای از نقدها را منتشر خواهد کرد.

رئیس فرهنگستان هنر، درباره فیلم «بدون قرار قبلی» اذعان کرد: این فیلم دو روایت ناب ایرانی دارد. یکی آنکه برداشتی از کتاب مصطفی مستور است که روایتی کاملاً ایرانی است. دیگر آنکه ترجمان خوب فیلم، در لوکیشن‌ها، بازی‌ها، رنگ‌ها، حرکات دوربین و... از آن روایتی ناب به دست می‌دهد.

بهمن نامورمطلق در همین زمینه اضافه کرد: در این فیلم، شعر و شعور ما را به عمق و ژرفنا می‌برد و این روایت ایرانی با روایت‌های هندی و آمریکایی کاملاً متفاوت است. ما باید روایت‌های ایرانی خود را تکثیر کنیم. در این فیلم، با هویت و باور سروکار داریم. باورها عمیق‌ترین عناصر هویت‌اند. زبان، تجربیات مشترک، باورها، و به‌ویژه باورهای مقدس، بخشی از هویت را تشکیل می‌دهند و بحران در باورها بحرانِ بحران‌هاست.

عضو پیوسته فرهنگستان هنر درباره دیگر مضامین فیلم تصریح کرد: در این فیلم، گسست و پیوست، مرگ و زندگی، مهاجرت و هویت به‌خوبی بیان شده‌اند. هویت و اعتمادبه‌نفس و بازگشت به خود که بازگشت به اصالت‌هاست ما را با روایت خوب و تجربه شیرین روایت ایرانی مواجه می‌کند و به همین دلیل باید از دست‌اندرکاران این فیلم تشکر و قدردانی کرد.

بهروز شعیبی نیز روی صحنه آمد و از حمایت‌های معنوی و فکری علیرضا تابش، فرهاد توحیدی و محمود بابایی تشکر و قدردانی کرد.

در انتهای برنامه، از بهروز شعیبی (کارگردان)، محمود بابایی (تهیه‌کننده) و فرهاد توحیدی (نویسنده فیلم‌نامه)، با اهدای لوح سپاس فرهنگستان هنر، تجلیل شد.

پیش از اکران فیلم نیز، با بازپخش نماهنگ برنامه پیشین فرهنگستان هنر و ذکر اهمیت فیلم‌های فاخر، همچون فیلم‌های «خورشید» و «موقعیت مهدی»، از آخرین حضور و سخنرانی زنده‌یاد حجت‌الاسلام سیدمحمود دعایی در فرهنگستان هنر به نیکی یاد شد.

«بدون قرار قبلی» به کارگردانی بهروز شعیبی، تهیه کنندگی محمود بابایی و محصول بنیاد سینمایی فارابی با مشارکت موسسه تصویر شهر است، که از ۱۸ خردادماه توسط پخش موسسه تصویر شهر در سینماهای سراسر کشور اکران عمومی خود را آغاز کرده است.

 
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
پدیده کاتارسیس امروز در سینما کمیاب است| از گمین‌شافت تا گزل‌شافت؛ از بومی به جهانی
نمایش و نقد و بررسی فیلم «فرشته‌ها با هم می‌آیند» در فرهنگسرای فردوس
نمایش موزیکال «خرگوش شعبده باز» در فرهنگسرای اخلاق
دیپلمات ونزوئلایی:ملت‌های دارای دشمن مشترک، یک ملت واحد هستند و هویت مشترک دارند
نمایشگاه گروهی نقاشی و نقاشیخط «یک حضور» در پردیس ملت
محصول جدید مرکز انیمیشن سوره آماده نمایش شد؛ تماشای «بافنده بهار»
صفحه اول روزنامه ها- چهارشنبه ۲۶ شهریورماه ۱۴۰۴
هزار و صدمین نشست کانون شعر هنگام با انتشار کتاب مشترک
کتاب «متولد کوچه ۵۳» منتشر شد؛ خاطراتی از جهادگر فعال در جنگ
نمایشگاه «خیال‌های کامل و سفال‌های چرخیده» در فرهنگسرای ارسباران
بزرگداشت بهروز رضوی در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود
ایران، اتفاقی عزیز نشد- محمد کاموس
همایش ادبی «با کاروان سخن» در منطقه ۲۱
رونمایی از مجموعه شعر «شبگردی در آینه» در فرهنگسرای سرو
روایت جنگ ۱۲روزه در نخستین قسمت‌های یک سریال
جشن بزرگ «ایران عزیز» با استقبال بی‌نظیر مردم به کار خود پایان داد
خوانش نمایشنامه «سالگرد» در فرهنگسرای فردوس
حسین عباسی: شاد بودن آدم‌ها روی روح و جسم آن‌ها تأثیر مثبت دارد
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۲۵ شهریورماه ۱۴۰۴
محمد مسلمی: جشن‌هایی مثل «ایران عزیز» لبخند را به بچه‌ها و خانواده‌ها برمی‌گرداند
نگارخانه فرهنگسرای امید؛ بستری برای شکوفایی هنر‌های تجسمی
«کلرمون فران» یکی از آثار خوب و ماندگار مینی‌مالیستی این سال‌هاست
محفل شعر عاشقانه در باغ کتاب تهران
ویژه‌برنامه «آوای نو» در فرهنگسرای خانواده برگزار می‌شود
نشست بررسی روند تحول مجسمه‌سازی فیگوراتیو در موزه دکتر سُندوزی