کد خبر: ۱۲۵۳۷۳

گروه‌های سرود برای اجرا در میدان آزادی ثبت نام کنند

همزمان با عید سعید غدیر خم، اجتماع بزرگ ۱۱۰ گروه سرود نوجوانان با همکاری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در میدان آزادی تهران برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر به نقل از فارس، حجت‌الاسلام احمد قادری دبیر جشنواره مردمی «وارثان غدیر، امیدهای انقلاب» با اعلام خبر اجتماع بزرگ ۱۱۰ گروه سرود نوجوانان در میدان آزادی تهران گفت: به مناسبت آغاز دهه ولایت و امامت، از امروز ثبت‌نام گروه‌های سرودی که تمایل به اجرای همخوانی مشترک در میدان آزادی را دارند، آغاز شد.

وی با بیان اینکه این اقدام بزرگ فرهنگی، کاری مشترک از گروه جهادی «شهید محمدرضا شفیعی» و گروه جهادی تبلیغی «رشد» خواهد بود، گفت: سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با تعاملی بسیار شایسته، نقش ارزشمندی را در برپایی این اجتماع ایفا خواهد کرد.

دبیر جشنواره مردمی «وارثان غدیر، امیدهای انقلاب» همچنین با تشکر از همکاری بسیار خوب حجت‌الاسلام محمودی رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران در پیگیری امور مقدماتی برای برپایی این اجتماع بزرگ، از همراهی مسئولان محترم شهرداری تهران، سپاه محمد رسول‌الله صلی‌الله‌علیه‌وآله، بنیاد بین‌المللی غدیر، تولیت آستان مقدس امام خمینی (ره)، نیروی انتظامی، پلیس راهور، مدیریت برج آزادی و... تشکر کرد.

این فعال فرهنگی با اشاره به اهمیت عید غدیر خم به عنوان عید الله الاکبر، بر لزوم اشاعه فعالیت‌های فرهنگی تبلیغی با محوریت غدیر و ولایت امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام تاکید کرد و افزود: بر اساس فرمایش پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله که فرمود: «فَلْیُبَلِّغِ الْحَاضِرُ الْغَائِبَ وَ الْوَالِدُ الْوَلَدَ إِلَی یَوْمِ الْقِیَامَةِ»، ما موظف به تبلیغ غدیر و نام مبارک علی مرتضی علیه‌السلام هستیم و حکم مأموریت خود را از پیامبر خدا دریافت کرده‌ایم.

حجت‌الاسلام قادری ضمن دعوت از تمامی گروه‌های سرود حرفه‌ای و نیمه‌حرفه‌ای مستقر در شهرهای تهران، قم، شهریار، اسلام‌شهر، پرند، قدس، فیروزکوه، باقرشهر، ری و رباط‌کریم که تمایل به اجرای همخوانی در میدان آزادی تهران را دارند، گفت: جهت هماهنگی و انسجام و برنامه‌ریزی دقیق، مسئولان محترم گروه‌های سرود می‌بایست عدد ۱۱۰ به همراه نام گروه سرود خود را به سامانه ۶۶۰۰۰۲۵۱۵۴ پیامک کنند تا امکان دسترسی برای ثبت اطلاعات گروه سرود فراهم شود.

وی در پایان گفت: در روزهای پایانی دهه ولایت که منتهی به عید غدیر خم خواهد شد، جزئیات این برنامه اطلاع‌رسانی خواهد شد.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
روایت‌های ایرانی، این‌بار با زبان‌های مختلف در باغ کتاب تهران
نمایش و تحلیل مستند «راه پرستاره» با حضور هنرمندان برجسته
عرضه «سووشون» پس از ۵۰ روز؛ سوم مرداد ادامه سریال پخش می‌شود
برپایی فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه تهران
دور جدید اجراهای تعزیه «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران
اکران افتتاحیه «دست ناپیدا» همراه با تجلیل از انسیه شاه‌حسینی
«مادران قصه‌گو»؛ روایت مقاومت و امید برای نسل آینده
نمایش و نقد فیلم «شمال از شمال غربی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ برگزاری ویژه برنامه "عاشورا بدون مرز" در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقدِ جدیدترین ساخته وس‌ اندرسون در سینما اندیشه
واگذاری تعدادی از فضا‌های تجاری سازمان فرهنگی هنری از طریق مزایده عمومی
ثبت نام دوره‌های تخصصی ترم تابستان خانه کاریکاتور آغاز شد
نمایشگاه بین‌المللی کارتون «جنگ و صلح» در خانه کاریکاتور ایران
فیلم؛ ترانه «ای ایران ایران» توسط گروه کر آوای عشاق فرهنگسرای دانش
نمایش «جاده اردکها ۲» در فرهنگسرای ارسباران
نقد و بررسی کتاب «خداحافظ گاری کوپر» در کتابخانه شهید سیدمحمدعلی جهان‌آرا
همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران
سروده تازه میلاد عرفان‌پور برای این روزهای غزه/ در این داغ باید چه خاکی به سر کرد؟
فصل دهم پاتوق فیلم کوتاه از ۷ مرداد آغاز می‌شود
اختتامیه پویش «مادران قصه‌گو» با حضور تعدادی از مادران راوی دفاع مقدس برگزار می‌شود
نامزدهای بیست‌وسومین دوره جایزه قلم زرین معرفی شدند/ اختتامیه؛ دوم مرداد
نامگذاری یکی از سالن‌های پردیس سینمایی باغ کتاب به نام خسرو شکیبایی
گروه هنری لبخند با نمایش شاد و خانوادگی «بی‌باک» در فرهنگسرای فردوس
صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۳۰ تیر ماه ۱۴۰۴