کد خبر: ۱۲۵۴۴۵

برنامه های فرهنگسرای ابن سینا به مناسبت عید غدیر خم

همزمان با دهه ولایت بسته برنامه های مدیریت فرهنگی هنری منطقه دو جهت معرفت افزایی و ایجاد نشاط اجتماعی برگزار می شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ وهنر، بهنام خادم (مدیر فرهنگی هنری منطقه 2 و رییس فرهنگ‌سرای ابن سینا) با اعلام این خبر گفت:  معرفت افزایی و ایجاد نشاط اجتماعی رویکرد برنامه های فرهنگی هنری دهه ولایت و امامت و عید سعید غدیر خم است که در سطح محلات منطقه دو برگزار می‌شود.

وی افزود: ویژه برنامه جشن "همیشه امیر" در روز عید غدیر خم با مشارکت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بوستان گفتگو با اجرای بخش‌های شاد و متنوع همچون موسیقی اقوام، نمایش کودک، مولودی خوانی، مسابقات فرهنگی هنری، نقالی علوی، ایستگاه عفاف و حجاب و ..... برگزار خواهد شد.

وی در تشریح برنامه‌های ویژه عید غدیر خم عنوان کرد: کانون دوستی با بهار دلها ویژه برنامه  «عیدانه غدیر» با موضوع ولایت امیرالمؤمنین (ع) و مشاوره های مذهبی از تاریخ 24 الی 26 تیرماه از ساعت 18 الی 21 در فرهنگسرای ابن سینا برگزار می کند.

وی با اشاره به اینکه جشن همیشه امیر و دلیل روشن از دیگر برنامه‌هایی است که با هدف بزرگداشت بزرگ‌ترین عید شیعیان و روز مباهله در تاریخ 29 تیر و 2مرداد در پارک بازیافت در محله زنجان با اجرای برنامه های با اجرای بخش‌های شاد و متنوع همچون موسیقی اقوام، نمایش کودک برگزار خواهد شد.

خادم بیان کرد: از سنت های دیگر عید سعید غدیر خم، اطعام در روز عید غدیر که در روایات بسیار توصیه شده و بسیاری از خیرین در این حوزه وارد شده اند و پخت و توزیع غذای گرم در روز عید غدیر به تعداد 3000 پرس در محلات کم برخوردار و محروم تهران انجام می شود.

وی اضافه کرد: مدیریت فرهنگی هنری منطقه دو در ویژه برنامه مهمانی 10 کیلومتری که روز دوشنبه 27 تیرماه با حضور نه هیات مذهبی فعال این منطقه در بخشی از خیابان ولیعصر پذیرای شهروندان تهرانی می باشد.

بهنام خادم، ضمن اشاره به بهره گیری از فضای مجازی برای انتقال پیام غدیر خم و تولید محتوا به برنامه‌های مجازی فرهنگسرای ابن سینا اشاره کرد : در این ایام موشن گرافی «قاعده حکومت» که سخنان مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در زمینه قاعده حکومت داری حضرت امیر المومنین علی (ع) و مقام آن بزرگوار است با نمانام "نشان" و دیگر محصولات در قالب پادکست و ویدیوکلیپ در فضای مجازی منتشر می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام
میثم درویشان‌پور: جشن ایران عزیز مثل یک دورهمی خانوادگی است
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در فرهنگسرای سرو