کد خبر: ۱۲۵۵۸۷

زاکانی در هفتمین جایزه هنری غدیر:

یکی از ویژگی‌هایی که می‌توان برای شهر تهران متصور شد، خلق آثار هنری است

هفتمین جایزه هنری غدیر با تجلیل از ۳ چهره هنری برگزار شد.

یکی از ویژگی‌هایی که می‌توان برای شهر تهران متصور شد، خلق آثار هنری است
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، علیرضا زاکانی شهردار تهران در مراسم هفتمین جایزه هنری غدیر که ۲۹ تیر ۱۴۰۱ در موزه هنرهای دینی امام علی (ع) برگزار شد با اشاره به این مطلب که هنوز عطر غدیر به مشام می رسد، گفت: در توصیف های انجام شده از ۳ هنرمند فرهاد قائمیان (بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون) بهروز شعیبی (کارگردان و بازیگر) و محمد معتمدی (خواننده) حکایت از یکرنگی بود و آنچه که در هنر این عزیزان جلوه گری کرده از درون آنها جوشیده و به تصویر کشیده شده است و ما نیز نظاره گر این زیبایی ها بودیم.

شهردار تهران افزود: یکی از ویژگی های غدیر پیوستگی با حب، محبت،  امامت و اهل بیت علیه السلام است و از این رو بسیار خشنود هستم در هفتمین جایزه هنری غدیر در موزه آیینی امام علی (ع) بعد از ۲ سال وقفه به دلیلی که بر جهان گذشت (پاندمی کرونا) امروز دور هم جمع هستیم و این ۳ عزیز را به عنوان ۳ الگو مورد تمجید قرار می دهیم.

زاکانی ادامه داد: یکی از ویژگی هایی که باید در تهران به آن توجه شود، توجه به بعد هنری است زیرا تهران به جز پایتخت نظام اسلامی ایران هویت دیگری ندارد و این بی هویتی بسیار سخت است.

وی بیان کرد: زمانی که به در و دیوار تهران نگاه می کنیم شاهد هویتی نیستیم و این بی هویتی در کلانشهر تهران به عنوان بزرگ‌ترین کلانشهر غرب آسیا با داشتن بیشترین فرهیخته، دانشمند و بزرگ‌ترین دانشگاه ها در حوزه فناورانه نیز مشهود است.

شهردار تهران افزود: یکی از ویژگی هایی که می توان برای شهر تهران متصور شد خلق آثار هنری است و ما در مجموعه مدیریت شهری خود را مکلف می دانیم از آثار هنری و خالق آنها حمایت کنیم و در ادامه نیز خاکسار خالق این هنرها و اثرها باشیم و این را برای خود افتخار و بزرگی می دانیم.

در پایان این مراسم از فرهاد قائمیان (بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون) بهروز شعیبی (کارگردان و بازیگر) و محمد معتمدی (خواننده) با حضور علیرضا زاکانی شهردار تهران تجلیل شد.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران