کد خبر: ۱۲۵۶۹۰

مسابقه «پنجاه کلمه برکت» ویژه کودکان برگزار می شود

فرهنگسرای کار و تعاون مسابقه حفظ و قرائت آیت الکرسی را با عنوان 50 کلمه برکت ویژه کودکان را برگزار می کند .

مسابقه «پنجاه کلمه برکت» ویژه کودکان برگزار می شودبه گزارش روابط عمومی فرهنگسرای کار و تعاون؛ داود حشمتی رییس فرهنگسرای کار و تعاون از برگزای مسابقه حفظ و قرائت آیت الکرسی با عنوان 50 کلمه برکت ویژه گروه سنی کودکان خبر داد و گفت: رسول خدا (صلوات ا... علیه) فرمودند: «آیة الکرسی آقای سوره بقره است که در آن پنجاه کلمه وجود دارد و در هر کلمه‌ای برکتی است»
وی گفت: خواندن آیت الکرسی برای سلامتی چشم، بعد از نمازها، و دفع خطرها مفید است، و خواندن آن بعد از نمازهای یومیه توصیه می شود از این رو فرهنگسرای کار و تعاون در نظر دارد برای دست یافتن به یک زندگی خوب و پربرکت بیاید مسابقه 50 کلمه برکت را برگزار نماید.
رییس فرهنگسرای کار و تعاون گفت:شرکت در مسابقه تنها برای گروه‌های سنی  الف: ۴ تا ۶ سال  ب: ۷ تا ۹ سال   وج: ۱۰ تا ۱۲ سال  امکان پذیر است.
وی گفت: کودکان با حفظ آیه 255 سوره بقره (آیت الکرسی) و خوانش آن در مدت زمان حداکثر 2 دقیقه، تصویر ضبط شده را برای ما ارسال نمایند .
حشمتی همچنین گفت: نام و نام خانوادگی، تاریخ تولد،شماره ملی،تلفن همراه(پدر یا مادر) می بایست بطور کامل و خوانا همراه تصویر ضبط شده ارسال شود. در غیر اینصورت فیلم ارسالی مورد تایید نبوده و به بخش داوری راه پیدا نمی کند.
علاقه مندان تا 25 مردادماه 1401 فرصت دارند فیلم قرائت آیه ی فوق را از طریق واتساب به شماره 09123005061 ارسال و یا با هشتک#پنجاه-کلمه-برکت در صفحه مجازی والدین بارگذاری و آدرس farhangsara-kar@ را تگ نمایید. که به برگزیدگان به قید قرعه جوایزی تقدیم می شود.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام
میثم درویشان‌پور: جشن ایران عزیز مثل یک دورهمی خانوادگی است
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در فرهنگسرای سرو