کد خبر: ۱۲۵۹۹۰

خبرنگاران وارث امانت الهی هستند

نرگس معدنی‌پور عضو شورای اسلامی شهر تهران

خبرنگاران وارث امانت الهی هستندامسال روز خبرنگار مصادف شده است با عاشورای حسینی و همانگونه که پیام واقعه عاشورا که همانا حق‌گویی و حق‌جویی است از طریق پیام‌آوران راستین، صادق و درست‌نویس از آن زمان تا به امروز منتقل شده است، رسالت خبرنگاران نیز آگاهی‌رسانی به مردم است.  

با این توصیف خبرنگاری صرفا یک شغل و پیشه نیست بلکه باید آن را رسالت به عشقی دانست که هدفش رشد و توسعه فرهنگی جامعه و آگاهی رسانی به مردم است. خبرنگار و خبرنگاری زمانی به اوج تعهد خود در قبال امانت الهی می‌رسد که مهارت و دانش خود را با تعهد، دقت، صحت و صداقت درآمیزد. 

نام خبرنگار با شهود و شهادت درآمیخته و این نشان از جایگاه ارزشمند آن دارد تا جایی که طی دوران پیروزی انقلاب اسلامی، هشت سال دفاع مقدس، زمان بازسازی کشور، دفاع از حرم عقیله بنی هاشم و دفاع از سلامت، تعداد زیادی از اصحاب رسانه جان‌فشانی کردند تا مسیر راه اطلاع‌رسانی روشن بماند؛ مسیری که پرچمدار آن برای اصحاب رسانه شهید صارمی‌ها هستند. 

خبرنگاران به عنوان صاحبان قلم، امروز در کنار مدیریت شهری قرار گرفته‌اند تا پیام‌رسان روزهایی بهتر برای مردمی باشند که به فردا چشم امید دارند.

شورای اسلامی شهر تهران و شهرداری از همراهی و تعامل سازنده خبرنگارانی متعهد، متخصص،مسؤولیت‌پذیر، ارزش‌گرا و حقیقت‌جو برخوردارند و همین فرصتی را فراهم می‌سازد برای انعکاس هر چه بهتر آنچه که برای مردم رقم می خورد و هر آن چیز که مردم از مدیران شهری خود توقع دارند. 

ضمن عرض تسلیت شهادت سرور و سالار شهیدان اباعبدالله‌الحسین علیه السلام و ۷۲ تن از یاران برحقشان، بدینوسیله روز خبرنگار را گرامی می‌دارم و زحمات با ارزش خبرنگاران کشورم را ارج می نهم.

انتهای پیام/
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
روایت‌های ایرانی، این‌بار با زبان‌های مختلف در باغ کتاب تهران
نمایش و تحلیل مستند «راه پرستاره» با حضور هنرمندان برجسته
عرضه «سووشون» پس از ۵۰ روز؛ سوم مرداد ادامه سریال پخش می‌شود
برپایی فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه تهران
دور جدید اجراهای تعزیه «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران
اکران افتتاحیه «دست ناپیدا» همراه با تجلیل از انسیه شاه‌حسینی
«مادران قصه‌گو»؛ روایت مقاومت و امید برای نسل آینده
نمایش و نقد فیلم «شمال از شمال غربی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ برگزاری ویژه برنامه "عاشورا بدون مرز" در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقدِ جدیدترین ساخته وس‌ اندرسون در سینما اندیشه
واگذاری تعدادی از فضا‌های تجاری سازمان فرهنگی هنری از طریق مزایده عمومی
ثبت نام دوره‌های تخصصی ترم تابستان خانه کاریکاتور آغاز شد
نمایشگاه بین‌المللی کارتون «جنگ و صلح» در خانه کاریکاتور ایران
فیلم؛ ترانه «ای ایران ایران» توسط گروه کر آوای عشاق فرهنگسرای دانش
نمایش «جاده اردکها ۲» در فرهنگسرای ارسباران
نقد و بررسی کتاب «خداحافظ گاری کوپر» در کتابخانه شهید سیدمحمدعلی جهان‌آرا
همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران
سروده تازه میلاد عرفان‌پور برای این روزهای غزه/ در این داغ باید چه خاکی به سر کرد؟
فصل دهم پاتوق فیلم کوتاه از ۷ مرداد آغاز می‌شود
اختتامیه پویش «مادران قصه‌گو» با حضور تعدادی از مادران راوی دفاع مقدس برگزار می‌شود
نامزدهای بیست‌وسومین دوره جایزه قلم زرین معرفی شدند/ اختتامیه؛ دوم مرداد
نامگذاری یکی از سالن‌های پردیس سینمایی باغ کتاب به نام خسرو شکیبایی
گروه هنری لبخند با نمایش شاد و خانوادگی «بی‌باک» در فرهنگسرای فردوس
صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۳۰ تیر ماه ۱۴۰۴