کد خبر: ۱۲۶۲۰۷

«فرهنگسرای منتظر» در مصلی پذیرای نمازگزاران خواهد بود

همزمان با برپایی نماز باشکوه جمعه در تهران، فرهنگسرای خاوران زیرمجموعه سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، این هفته با برپایی غرفه‌های «فرهنگسرای منتظر» میزبان نمازگزاران خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی فرهنگسرای خاوران، مجموعه ایستگاه‌های «فرهنگسرای منتظر» با انجام فعالیت‌های فرهنگی، هنری، دینی و تفریح-سرگرمی همزمان با برپایی نماز پر فضیلت جمعه در تهران، میزبان نمازگزاران، فرزندان آن‌ها و مردم شهر تهران خواهد بود.

فرهنگسرای منتظر این هفته 28 مردادماه از سوی مدیریت فرهنگی هنری منطقه 15 -فرهنگسرای خاوران- میزبان نمازگزاران خواهدبود . برپایی «میز هنر» خوشنویسی با موضوع ائمه اطهار و محرم و ارایه محصولات تولید شده به نوجوانان با هدف آشنا ساختن کودکان و نوجوانان به این هنر ایرانی -اسلامی یکی از این ایستگاهاست. برپایی «نگار گذر» عکس و پوستر محرمی با هدف آشنا ساختن کودکان با حادثه کربلا از دیگر بخش‌های این ایستگاه خواهد بود.

همچنین برپایی ایستگاه «کتاب دوست همیشه ما»، نمایشگاه کتاب به ویژه کتاب قصه برای قشر سنی نوجوان و کودک با هدف پرکردن اوقات فرزندان به خواندن کتاب قصه در حاشیه برپایی نماز جمعه از دیگر ایستگاههای فرهنگسرای منتظر است.

آشنا کردن نوجوانان و کودکان با «باشگاه 100تایی‌های» سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و فرهنگسرای خاوران یکی دیگر از این موضوعات است. باشگاه کتابخوانی ۱۰۰تایی‌ها به همت  سازمان فرهنگی هنری شهرداری در دو مرحله «تولد باشگاه» و «حیات باشگاه» میزبان رده‌های سنی کودکان ۷ تا ۱۰ ساله و نوجوانان ۱۱ تا ۱۵ ساله است. هدف اصلی  این ایستگاه  جذب کودکان و نوجوانان و دعوت از آن‌ها برای پیوستن به باشگاه کتابخوانی فرهنگسرای منطقه زندگی آنهاست. همچنین ثبت نام رایگان در کتابخانه فرهنگسرای خاوران از دیگر بخش‌های این ایستگاه خواهد بود.

برپایی «ایستگاه قصه‌های دینی – قرآنی» و پاسخ به سوالات احکام از دیگر بخش‌های فعالیت فرهنگسرای خاوران در ایستگاههای فرهنگسرای منتظر است. آشنایی کودکان و نوجوانان با فریضه‌های دینی به ویژه نماز با حضور کارشناس مذهبی و استفاده از شیوه‌های متناسب با درک و فهم کودکان از دیگر فعالیت های فرهنگسرای منتظر است.

برپایی «ایستگاه ورزشی و فکری» با هدف سنجش مهارت‌های حرکتی از اهداف این ایستگاه مهیج برای کودکان و نوجوانان است. بازی‌های فکری نیز با هدف پرورش خلاقیت برای مخاطبان این ایستگاه درنظر گرفته شده است.

غرفه فرهنگسرای منتظر هر هفته به همت یکی از فر هنگسراهای شهر تهران برپا می شود این هفته فرهنگسرای خاوران در روز جمعه 28 مردادماه میزبان حضور نمازگزاران خواهد بود.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران

فرهادی دوباره در فرانسه فیلم می‌سازد

اختصاص ۷۵ هزار مترمربع فضای مسقف برای برپایی نمایشگاه کتاب

هفدهمین نشست کانون هنری «دل‌آواز» در فرهنگسرای ابن سینا

کارگاه نقاشی و کاردستی برای کودکان همراه با قصه‌خوانی در خانه‌ فرهنگ باصفا

جواد رمضان‌نژاد رییس «ساترا» شد

انتشار مستندهای برگزیده «سینما حقیقت» در نمایش خانگی

اجتماع بزرگ سوگواری هیئات مذهبی منطقه ۲۲ در مراسم امام‌صادقی‌ها

آیین اختتامیه دومین جشنواره هنر عاماج با معرفی برگزیدگان در برج میلاد برگزار شد

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۲ اردیبهشت‌ماه

برنامه تعطیلی سینماها به مناسبت شهادت امام صادق(ع)

«پاپ» را در این فیلم‌ها ببینید

آیین اختتامیه اولین دوره جشنواره موسیقی باران برگزار شد

برنامه‌های فرهنگسرای سلامت به مناسبت هفته سلامت اعلام شد

تازه‌ترین آمار درباره میزان مخاطبان «پایتخت ۷»

شب شعر سعدی در کتابخانه مصطفی رحماندوست

نمایشگاه مرور آثار اصل هنرمندان کارتونیست خارجی در خانه کاریکاتور ایران

نه دست مانده، نه تاب و توان به پیکر من...

«کارن همایونفر» چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۳ شد / حاتمی‌کیا: کارن، کار خود را کرد!

کارگاه آموزشی «مزاج‌شناسی» در خانه فرهنگ پرواز

نشست نقد و بررسی کتاب «جاناتان مرغ دریایی» در کتابخانه تلاش

صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه اول اردیبهشت‌ماه

پنجاهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ایستگاه سعدی»

درخواست بیش از ۲۳۰۰ ناشر برای حضور در نمایشگاه کتاب تهران

برپایی اولین بازارچه «کاسبان کوچک» در منطقه ۱۹