کد خبر: ۱۲۶۷۹۶

همزمان با برگزاری پویش «نذر اربعین»

موقعیت ۱۴پایگاه ویژه جمع آوری نذورات مردمی اعلام شد

شهروندان می توانند با مراجعه به ۱۴پایگاه مشخص شده از سوی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، نذورات خود را بین عزاداران اربعین حسینی توزیع کنند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ وهنر، سیدعلیرضا فاطمیان‌پور، دبیر ستاد «لشکر حسین (ع)» و معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با اعلام این خبر گفت: پیش‌بینی می‌کنیم بیش از سه میلیون نفر در راهپیمایی اربعین امسال شرکت کنند و همه پذیرایی‌ها توسط موکب‌های مردمی صورت می‌گیرد؛ به همین دلیل با مجموعه‌های حسینیه، مسجد و گروه‌های جهادی صحبت کردیم و ۱۴ پایگاه تدارک دیده شده است.
وی تصریح کرد: شهروندان می‌توانند نذورات خود را در قالب کیک، لقمه و... در روزهای جمعه ۲۵ و شنبه ۲۶ شهریور به یکی از موکب‌های مشخص شده تحویل دهند. این نذورات در روز راهپیمایی در ۱۴ نقطه در بین زائران توزیع می‌شود.
سیدعلیرضا فاطمیان‌پور ادامه داد: همچنین، شماره ۱۸۳۷ را برای افرادی اعلام کردیم که تمایل دارند در بخش نذورات و طبخ آن شرکت کنند. افراد با تماس به شماره ۱۸۳۷ براساس نیاز موکب، مسافت مسیر و درخواست خود آدرس موکب را دریافت می‌کنند تا بتوانند در روز راهپیمایی اربعین در طبخ و پخش نذری مشارکت داشته باشند.
دبیر ستاد «لشکر حسین (ع)» با بیان اینکه در بعضی از مناطق و موقعیت‌های مسیر شاهد تراکم جمعیت هستیم، توضیح داد: به همین دلیل باید تعداد نذورات هم بیشتر باشد. از طرفی، مردم امسال بیش از 1000 موکب در مسیر تدارک دیده‌اند.
وی ادامه داد: از آنجایی که پیاده‌روی اربعین از صبح زود و از میدان امام حسین(ع) شروع می‌شود، لازم است موکب‌هایی که به میدان امام حسین(ع) نزدیکترند جنس پذیرایی‌شان به گونه‌ای باشد که به وعده صبحانه نزدیک‌تر باشد. هرچه به ظهر و بعدازظهر نزدیک می‌شویم، غذا‌های گرم توزیع شود تا مردم به عنوان ناهار مصرف کنند.
پویش «نذر اربعین» با هدف رساندن نذورات به جاماندگان و عزاداران حسینی در مسیر پیاده‌روی اربعین برگزار می‌شود. علاقه‌مندان برای شرکت در این پویش می‌توانند به سامانه nazr.farhangsara.ir مراجعه کنند یا با سامانه تلفنی ۱۸۳۷ تماس بگیرند.


گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام
میثم درویشان‌پور: جشن ایران عزیز مثل یک دورهمی خانوادگی است
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در فرهنگسرای سرو