کد خبر: ۱۲۷۱۲۱

مرکز سیمرغ افتتاح شد

رئیس سازمان صدا و سیما، تاسیس مرکز سیمرغ را فرصت مغتنمی‌ برای ورود به عرصه‌های مغفول نمایشی دانست.

مرکز سیمرغ افتتاح شد
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر ، پیمان جبلی در آئین افتتاح رسمی مرکز سیمرغ که در مرکز همایش‌های بین المللی صدا و سیما برگزار شد افتتاح این مرکز را به همه فعالان عرصه نمایش و برنامه سازی تلویزیونی تبریک گفت و با اشاره به اولین سالگرد صدور حکم مقام معظم رهبری و آغاز دوران تحول در رسانه ملی تاکید کرد: تاسیس سیمرغ، اقدامی لازم بود که می‌بایست زودتر اتفاق می‌افتاد و فعالیت آنها سال‌ها به تعویق افتاده است.

رئیس سازمان صدا و سیما با اشاره به جایگاه تئاتر به عنوان خانه اصلی هنر نمایش، ظرفیت بالای فارغ التحصیلان تئاتر را ارزشمند خواند که تاسیس سیمرغ می‌تواند باعث استفاده از این ظرفیت در تلویزیون شود.

جبلی، احیای تله تئاتر را یکی از بخش‌های مرکز سیمرغ معرفی کرد و گفت: تاسیس این مرکز ظرفیت‌های مغفول مانده هنری را فعال‌تر خواهد کرد.

وی با تاکید بر اینکه وقتی سازمانی مانند رسانه ملی بخواهد همپای تحولات اجتماعی پیش برود باید با ساخت انواع گونه از مستند و خبر تا داکیودرام (مستند داستانی) و تله تئاتر در اندیشه جذب مخاطب باشد، مرکز سیمرغ را عامل مهمی در افزایش ضریب نفوذ خواند.

سیمرغ؛ سرآغاز تفکیک نظام‌های تولید و پخش

در این مراسم که جمعی از چهره‌های فرهنگی و هنری و مدیران رسانه ملی حضور داشتند محسن برمهانی، معاون سیما به تعریف مرکز سیمرغ پرداخت و آن را مرکزی معرفی کرد که قرار است ظرفیت جدیدی برای صداوسیما ایجاد کند که هم در حوزه نمایشی و هم حوزه غیر نمایشی فعال خواهد بود و به سان دو بال این سیمرغ عمل خواهد کرد و با تولید آثار درست، باکیفیت و بهره از ظرفیت‌های بزرگان، پرواز خوبی در سپهر رسانه‌ای کشور خواهد داشت.

وی با اشاره به سند تحول تاکید کرد: لازم است نظام تولید از نظام پخش تفکیک شود و طبق همین سند، مرکز سیمرغ در کنار مراکز سیمافیلم و صبا قرار خواهد گرفت تا در کنار دو واحد جدید التاسیس مدیریت تولید آثار کوتاه و اداره کل دفتر فیلمنامه به این تفکیک کمک کند. برمهانی با خطاب قراردادن هنرمندان حاضر در جلسه از آنها خواست برای کمک به حوزه تولید به بهانه راه افتادن این مرکز به میدان بیایند.

معاون سیما با اشاره به اینکه اکنون عصر جنگ روایت هاست ابراز امیدواری کرد و گفت: رسانه ملی نیز در تلاش برای نمایش حقیقت هاست و مرکز سیمرغ باید بتواند تصویری درست برای مردم در حوزه‌های وسیع‌تر داشته باشد.

ظرفیت‌های متعدد سیمرغ

مجید اکبر شاهی، رئیس مرکز سیمرغ نیز در این مراسم با بیان اینکه یکی از ماموریت‌های دوره تحول در رسانه ملی تفکیک نظام تولید از پخش است، راه اندازی این مرکز در کنار سایر مراکز مثل سیمافیلم و صبا را سبب افزایش ظرفیت رسانه ملی دانست.

وی از جمله وظایف مرکز سیمرغ را افزایش ظرفیت رسانه ملی در ژانرهای مغفول حوزه نمایشی مانند مجموعه‌های سیتکام (طنز موقعیت) و تله تئاتر معرفی کرد که ضمن سرعت بالا در تولید آثار متنوع و متکثر با استقبال مخاطب نیز مواجه است. اکبرشاهی افزود از دیگر وظایف این مرکز به تولید رساندن ایده‌ها و طرح‌های قرارگاه طراحی رسانه ملی در حوزه غیر نمایشی و با فرمت های برنامه تلویزیونی، ترکیبی، مستند مسابقه، مستند و … است.

رئیس مرکزسیمرغ شناسایی و تعامل هم افزا با مجموعه‌های هنری و رسانه‌ای فعال در کشور برای نیل به اهداف فرهنگی و هنری را نیز از دیگر وظایف این مرکز عنوان کرد.

وی در پایان سیمرغ را بشارت بزرگ برای جوانان سراسر کشور خواند که با شناسایی، توانمند سازی و معرفی آثار به ستاره‌های آینده آسمان پر ستاره ایران تبدیل شوند.

در بخش‌های دیگری از این مراسم، حسن خجسته، استاد تمام دانشگاه صداوسیما نیز در سخنانی کوتاه، ایجاد مرکز سیمرغ را فرصتی مناسب برای ایجاد فضای رقابت بین ایده‌ها و کارها دانست.

مهدی فرجی، تهیه کننده، جواد افشار، کارگردان و امین زندگانی، بازیگر نیز پشت تریبون رفته و از مزایای تاسیس مرکز سیمرغ گفتند.

علیرضا افتخاری، خواننده پیشکسوت کشورمان نیز قطعاتی را برای حاضران اجرا کرد. بخش‌هایی از این مراسم به صورت زنده روی آنتن شبکه خبر رفت.

در این مراسم جمعی از هنرمندان و اهالی رسانه از جمله بهروز افخمی، سعید سلطانی، احمد نجفی، جواد هاشمی، امین زندگانی، بهروز مفید، حسین طاهری، محمود رضوی، محسن علی اکبری، حبیب والی نژاد، ابوالفضل صفری، محمدرضا ورزی، مهدی شفیعی، مهران مهام، مجید واشقانی، علیرضا مسعودی، پرویز فلاحی پور، نسرین بابایی، جواد قارایی، عباس موزون، اسرافیل علمداری، بهرام ابراهیمی، محمدرضا شفیعی و … حضور داشتند.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران

فرهادی دوباره در فرانسه فیلم می‌سازد

اختصاص ۷۵ هزار مترمربع فضای مسقف برای برپایی نمایشگاه کتاب

هفدهمین نشست کانون هنری «دل‌آواز» در فرهنگسرای ابن سینا

کارگاه نقاشی و کاردستی برای کودکان همراه با قصه‌خوانی در خانه‌ فرهنگ باصفا

جواد رمضان‌نژاد رییس «ساترا» شد

انتشار مستندهای برگزیده «سینما حقیقت» در نمایش خانگی

اجتماع بزرگ سوگواری هیئات مذهبی منطقه ۲۲ در مراسم امام‌صادقی‌ها

آیین اختتامیه دومین جشنواره هنر عاماج با معرفی برگزیدگان در برج میلاد برگزار شد

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۲ اردیبهشت‌ماه

برنامه تعطیلی سینماها به مناسبت شهادت امام صادق(ع)

«پاپ» را در این فیلم‌ها ببینید

آیین اختتامیه اولین دوره جشنواره موسیقی باران برگزار شد

برنامه‌های فرهنگسرای سلامت به مناسبت هفته سلامت اعلام شد

تازه‌ترین آمار درباره میزان مخاطبان «پایتخت ۷»

شب شعر سعدی در کتابخانه مصطفی رحماندوست

نمایشگاه مرور آثار اصل هنرمندان کارتونیست خارجی در خانه کاریکاتور ایران

نه دست مانده، نه تاب و توان به پیکر من...

«کارن همایونفر» چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۳ شد / حاتمی‌کیا: کارن، کار خود را کرد!

کارگاه آموزشی «مزاج‌شناسی» در خانه فرهنگ پرواز

نشست نقد و بررسی کتاب «جاناتان مرغ دریایی» در کتابخانه تلاش

صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه اول اردیبهشت‌ماه

پنجاهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ایستگاه سعدی»

درخواست بیش از ۲۳۰۰ ناشر برای حضور در نمایشگاه کتاب تهران

برپایی اولین بازارچه «کاسبان کوچک» در منطقه ۱۹