کد خبر: ۱۲۷۱۲۴

در آستانه سالروز ازدواج پیامبر اسلام(ص) و حضرت خدیجه

برگزیدگان کنگره ملی شعر خانواده معرفی می‌شوند

آیین اختتامیه دومین کنگره ملی شعر خانواده با عنوان «زیر یک سقف» به ایستگاه پایانی رسید و در آستانه سالروز ازدواج پیامبر اکرم اسلام(ص) و حضرت خدیجه برگزیدگان خود را معرفی می‌کند.

برگزیدگان کنگره ملی شعر خانواده معرفی می‌شوندبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، در این آیین که پنجشنبه ۱۴ مهرماه، در فرهنگ‌سرای ارسباران برگزار می‌شود، اساتید و فعالان ادبیات و خانواده همچون سیدسلمان علوی ولدی، فعال و پژوهشگر عرصه خانواده و نویسنده مجموعه کتاب های «منِ دیگر ما»، محمدجواد شرافت، شاعر، علی داوودی، مدیر دفتر شعر حوزه هنری در این آیین حضور دارند. در این آیین محمدمهدی سیار و حامد عسکری به شعرخوانی می‌پردازند.
عاطفه جوشقانیان، دبیر این کنگره با اعلام این خبر افزود: دومین دوره کنگره ملی شعر خانواده، زیر یک سقف، در دو بخش عمومی و ویژه تیرماه سال جاری همزمان با سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه (س)  فراخوان خود را اعلام کرد. در بخش عمومي اين كنگره از شاعران دعوت شد درعرصه شعر کلاسیک، کودک، طنز و شعر سپید در موضوعاتي همچون سيره خانوادگي اهل بيت(علیهم السلام)، نقش زن به عنوان همسر، مادر و دختر در جامعه، سبك زندگي اصيل ايراني_اسلامي با محوريت خانواده، عاشقانه‌هاي خانوادگي، ارتباط والدين و فرزندان و ارتباط فرزندان با يكديگر، سروده‌هاي خود را براي دبيرخانه كنگره ارسال كنند. در بخش ويژه اين مسابقه نيز علاقمندان ترانه‌‌هايي با موضوع آشتي و عذرخواهي همسران ارسال كردند. 
وی در ادامه خاطر نشان کرد: ۶۰۰ اثر در بخش مسابقه، ۵۰ اثر در بخش جمعیت دریافت شد و با همکاری حوزه هنری داوری آثار صورت گرفت. لازم به ذکر است نهاد کتابخانه های عمومی کشور، عهده دار شد جوایز بخش طنز است.
این آیین پنجشنبه چهاردهم مهر ماه ساعت ۱۰ صبح در فرهنگ‌سرای ارسباران به نشانی خیابان شریعتی، بالاتر از پل سید خندان، خیابان جلفا واقع شده است. حضور علاقمندان در این مراسم آزاد است. 



گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
پدیده کاتارسیس امروز در سینما کمیاب است| از گمین‌شافت تا گزل‌شافت؛ از بومی به جهانی
نمایش و نقد و بررسی فیلم «فرشته‌ها با هم می‌آیند» در فرهنگسرای فردوس
نمایش موزیکال «خرگوش شعبده باز» در فرهنگسرای اخلاق
دیپلمات ونزوئلایی:ملت‌های دارای دشمن مشترک، یک ملت واحد هستند و هویت مشترک دارند
نمایشگاه گروهی نقاشی و نقاشیخط «یک حضور» در پردیس ملت
محصول جدید مرکز انیمیشن سوره آماده نمایش شد؛ تماشای «بافنده بهار»
صفحه اول روزنامه ها- چهارشنبه ۲۶ شهریورماه ۱۴۰۴
هزار و صدمین نشست کانون شعر هنگام با انتشار کتاب مشترک
کتاب «متولد کوچه ۵۳» منتشر شد؛ خاطراتی از جهادگر فعال در جنگ
نمایشگاه «خیال‌های کامل و سفال‌های چرخیده» در فرهنگسرای ارسباران
بزرگداشت بهروز رضوی در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود
ایران، اتفاقی عزیز نشد- محمد کاموس
همایش ادبی «با کاروان سخن» در منطقه ۲۱
رونمایی از مجموعه شعر «شبگردی در آینه» در فرهنگسرای سرو
روایت جنگ ۱۲روزه در نخستین قسمت‌های یک سریال
جشن بزرگ «ایران عزیز» با استقبال بی‌نظیر مردم به کار خود پایان داد
خوانش نمایشنامه «سالگرد» در فرهنگسرای فردوس
حسین عباسی: شاد بودن آدم‌ها روی روح و جسم آن‌ها تأثیر مثبت دارد
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۲۵ شهریورماه ۱۴۰۴
محمد مسلمی: جشن‌هایی مثل «ایران عزیز» لبخند را به بچه‌ها و خانواده‌ها برمی‌گرداند
نگارخانه فرهنگسرای امید؛ بستری برای شکوفایی هنر‌های تجسمی
«کلرمون فران» یکی از آثار خوب و ماندگار مینی‌مالیستی این سال‌هاست
محفل شعر عاشقانه در باغ کتاب تهران
ویژه‌برنامه «آوای نو» در فرهنگسرای خانواده برگزار می‌شود
نشست بررسی روند تحول مجسمه‌سازی فیگوراتیو در موزه دکتر سُندوزی