کد خبر: ۱۲۷۵۰۹

رییس شورای اسلامی شهر تهران: اقوام ایران همواره در کنار هم هستند

مهدی چمران در نهمین روز جشنواره وحدت اقوام ایرانی «ایران عزیز» از برنامه‌های این جشنواره بازدید کرد.

اقوام ایران همواره در کنار هم هستندبه گزارش پایگاه خبری فرهنگ و هنر، مهدی چمران رییس شورای اسلامی شهر تهران ضمن بازدید از بخش‌های مختلف جشنواره «ایران عزیز» اتحاد را رمز همیشگی اقوام ایرانی دانست و افزود: یکی از بارزترین خصوصیت‌های اقوام ایرانی این است که با تمام تنوعی که وجود دارد قرن‌هاست که در کنار هم با محبت و دوستی زندگی می‌کنند.
وی افزود: حتی گاهی می‌بینیم در یک شهر یا استان چندین قوم مختلف در کنار هم با وحدت و دوستی زندگی می‌کنند و همواره در هر شرایطی در کنار هم متحد و صمیمی هستند.
چمران برگزاری جشنواره «ایران عزیز» را مثبت ارزیابی کرد و گفت: از این دست جشنواره‌ها در تهران در گذشته هم برگزار شده و همواره مورد استقبال خوب مردم قرار گرفته است و این نشان می‌دهد که برگزاری جشنواره اقوام برای مردم به جهت آشنا شدن با اقوام مختلف موثر است.
رییس شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: برگزاری این جشنواره‌ها علاوه براینکه موجب آشنایی مردم با فرهنگ‌های اقوام مختلف می‌شود، زمینه گردشگری را هم فراهم می‌کند. چرا که مخاطبان با ابعادی از زندگی، فرهنگ، صنایع دستی و گردشگری استان‌ها آشنا می‌شوند که شاید کمتر به آنها پرداخته شده و این موجب می‌شود مخاطبان برای بازدید از شهرهای مختلف برنامه‌ریزی کنند.
چمران در پایان گفت: اقوام ایرانی همواره با هم متحد هستند و حتی درمقابل توطئه‌هایی که در طول تاریخ پیش آمده ایستاده‌اند و همگی به عنوان ایرانی به فرهنگ و کشور خود پایبند بوده‌اند. 
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

نمایشگاه انفرادی نقاشی هنرمند کم‌توان ذهنی در نگارخانه سرو

نسبت سینما و عدالت در موزه هنرهای معاصر بررسی می‌شود

اپرای «مولوی» به روسیه می‌رود

از «مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر» تا «مهمانی سادات ۳»

آغاز سریال «آرزوهای چپکی» با حضور عموپورنگ

کانون موسیقی «سارنگ» فرهنگسرای خانواده عضو می‌پذیرد

نشست تخصصی «هنر، سینما و فلسفه» در فرهنگسرای ارسباران

طرح توسعه تماشاخانه سنگلج احیا شد؛ ایجاد مرکز قدرتمند فرهنگی و هنری

«ریشه» بعد از ۱۴ سال در کتاب‌فروشی‌ها جوانه زد

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱۷ خرداد ماه ۱۴۰۴

اعضای شورای سیاست‌گذاری هشتمین دوسالانه خوشنویسی معرفی شدند

«بانو قدس ایران» و بازخوانی سکوتِ زنی که کنار تاریخ ایستاد

همراهی ماندلا و سنوار با امام خمینی(ره) در دیوارنگاره میدان انقلاب

«محرم عشق»؛ روایتی بصری از اشعار عرفانی امام راحل(ره)

گرامی‌داشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در فرهنگسراهای تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه تخصصی «تَن‌پوشِ پهلوان» در خانه هنرمندان

کنسرت ارکستر «سازبند» در چهل و سومین شب موسیقی ارسباران

کارگاه مولانا و حافظ شناسی و مقالات شمس در فرهنگسرای ارسباران

جمع‌خوانی کتاب «سیره آفتاب» در کتابخانه قائم(عج)

نشست نقد و بررسی کتاب «آن مرد بی‌نهایت» در فرهنگسرای سرو

آغاز پویش «هر ایرانی یک صندوق صدقه الکترونیکی»

آغاز ثبت‌نام جشنواره تابستانه «نو+جوانه‌ها» در تهران

«زن و بچه» سعید روستایی پروانه نمایش گرفت

چهارمین نشست کانون پیشگامان ظهور با موضوع امام زمان(عج) در فرهنگسرای عطار نیشابوری