کد خبر: ۱۲۷۵۲۷

نایب‌رییس شورای شهر تهران:

اقوام همیشه نقش موثری در هم‌افزایی و هم‌بستگی ملی داشته‌اند

نایب‌رییس شورای اسلامی شهر تهران در حاشیه بازدید از جشنواره وحدت اقوام ایرانی با عنوان «ایران عزیز» بیان کرد: اقوام همیشه نقش موثری در هم‌افزایی و هم‌بستگی ملی داشته‌اند.

اقوام همیشه نقش موثری در هم‌افزایی و هم‌بستگی ملی داشته‌اندبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، پرویز سروری نایب‌رییس شورای اسلامی شهر تهران با حضور در دریاچه شهدای خلیج فارس از جشنواره وحدت اقوام ایرانی با عنوان «ایران عزیز» بازدید کرد و در حاشیه این بازدید گفت: استقبال مردم نشان می‌دهد که جشنواره «ایران عزیز» برنامه متنوع و تاثیرگذاری است. دلیلش هم این است که مردم ایران به تنوع علاقه دارند. 

وی ادامه داد: اقوام همیشه نقش موثری در هم‌افزایی و هم‌بستگی ملی داشته‌اند و اینکه امروز مردم می‌توانند در یک فضای محدود همه اقوام را ببینند و با کارها، هنرها، موسیقی، صنایع دستی و... آنها آشنا شوند، برای بازدیدکنندگان لذت‌بخش است.

نایب‌رییس شورای اسلامی شهر تهران اضافه کرد: فکر می‌کنم دشمن دقیقاً همین هم‌بستگی ملت ایران را نشانه گرفته است تا آن را به واگرایی ملی تبدیل کند. این جشنواره پاسخ روشنی به این هدف دشمن است و نشان می‌دهد مردم در برابر تخریب و گسستگی بین اقوام می‌ایستد. حضور پی در پی و وسیع مردم و استقبال گسترده از «ایران عزیز» نمایانگر این نکته است که اقوام ما به یکدیگر علاقه دارند و تفاوت‌هایشان ارتباطات میان آنها را افزایش می‌دهد.  

سروری تصریح کرد: در شورای شهر در تلاش هستیم چنین برنامه‌هایی را در شهر تهران گسترش دهیم و مدیریت شهری از این برنامه‌ها حمایت کامل می‌کند. امیدواریم بتوانیم برنامه‌های متنوع و مفیدی برای شهروندان تهرانی تدارک ببینیم.

وی درباره نقش جشنواره «ایران عزیز» در حمایت از کارآفرینی گفت: تقریباً از تمام غرفه‌ها بازدید کردم و استقبال خوبی از محصولات فرهنگی و صنایع دستی اقوام شده است. می‌توانیم این اتفاق مبارک را در همه استان‌ها گسترش دهیم تا در سراسر کشور شاهد رشد کارآفرینی باشیم.

جشنواره وحدت اقوام ایرانی با عنوان «ایران عزیز» از ۲۰ تا ۲۹ مهرماه با برپایی ۳۵۰ غرفه و برگزاری برنامه‌های فرهنگی و هنری متنوع در دریاچه شهدای خلیج فارس (چیتگر) برگزار شد.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران