کد خبر: ۱۲۷۷۱۹

سینماهای راگا و تماشا،یک‌شنبه‌ها نیم‌بها می‌شوند

مدیرعامل موسسه تصویر شهر خبر داد: از نیمه آبان ماه سینماهای راگا و تماشا، علاوه بر سه شنبه‌ها در روزهای یکشنبه نیز بلیت خود را به صورت نیم بها ارائه می‌دهند.

دو سینما یک‌شنبه‌ها نیم‌بها می‌شوند
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر ، مجید اکبرشاهی مدیرعامل این موسسه گفت: پس از تجربه موفق اجرای طرح تابستانه در سینماهای ملت، تماشا، راگا و رازی تصمیم گرفتیم که تمهیداتی برای رفاه بیشتر شهروندان در سینماهای زیرمجموعه در نیمه دوم سال و با توجه به رکودی که بر بازار فرهنگ و هنر سایه انداخته است، در نظر بگیریم، که خوشبختانه با موافقت شورای صنفی نمایش مقرر شد که از نیمه آبان ماه بلیت سینماهای «راگا» و «تماشا» علاوه بر روزهای سه شنبه، در روزهای یکشنبه نیز برای مخاطبان به صورت نیم بها عرضه شود و در بقیه ایام هفته هم سانس‌های اول نیز به صورت نیم بها خواهد بود.

وی افزود: در پردیس سینمایی «ملت» نیز بلیت فیلم‌های منتخب در قالب طرح شناور اجرا می‌شود. در این طرح سه روز ابتدای هفته (شنبه، یکشنبه و دوشنبه) تا ساعت ۱۷ به صورت نیم بها و از ساعت ۱۷ به بعد برای تمامی فیلم‌ها بها بلیت از ۴۵ هزارتومان به ۳۵ هزار تومان کاهش می‌یابد. در دیگر روزهای هفته نیز طبق روال گذشته بها بلیت در روزهای سه شنبه به صورت کامل نیم بها و سه روز پایانی هفته (چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه) به صورت تمام بها برای شهروندان ارائه می‌شود.

مدیرعامل موسسه تصویر شهر همچنین اظهار کرد: پردیس سینمایی «رازی» نیز از دیگر سینمایی زیرمجموعه این موسسه است که از ابتدای سال جاری در راستای ارائه تسهیلات ویژه به شهروندان جنوب شهر تهران بها بلیت آن همانند سال گذشته در تمام ایام هفته با بها ۱۵ هزار تومان به مخاطبان ارائه می‌شود.

مجید اکبرشاهی در پایان گفت: امیدواریم که با اجرای این طرح آن قشر از جامعه که سینما را از سبد خانوار خود حذف کرده اند، دوباره با سینما آشتی کرده و بتوانند برای تماشای فیلم‌ها به سینما بیایند.

لازم به یادآوری است که پردیس سینما گالری ملت واقع در بزرگراه نیایش، جنب بوستان ملت با ۱۲ سالن نمایش، پردیس سینمایی راگا در منطقه شهر ری و تماشا در منطقه یافت آباد هر کدام با ۳ سالن نمایش و رازی در میدان گمرک با ۲ سالن نمایش میزبان شهروندان و مخاطبان سینماست.

علاقمندان می‌توانند برای دیدن برنامه نمایش فیلم‌ها و رزرو بلیت در سینماهای یاد شده به سامانه‌های آنلاین بلیت فروشی مراجعه کنند.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

نمایشگاه انفرادی نقاشی هنرمند کم‌توان ذهنی در نگارخانه سرو

نسبت سینما و عدالت در موزه هنرهای معاصر بررسی می‌شود

اپرای «مولوی» به روسیه می‌رود

از «مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر» تا «مهمانی سادات ۳»

آغاز سریال «آرزوهای چپکی» با حضور عموپورنگ

کانون موسیقی «سارنگ» فرهنگسرای خانواده عضو می‌پذیرد

نشست تخصصی «هنر، سینما و فلسفه» در فرهنگسرای ارسباران

طرح توسعه تماشاخانه سنگلج احیا شد؛ ایجاد مرکز قدرتمند فرهنگی و هنری

«ریشه» بعد از ۱۴ سال در کتاب‌فروشی‌ها جوانه زد

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱۷ خرداد ماه ۱۴۰۴

اعضای شورای سیاست‌گذاری هشتمین دوسالانه خوشنویسی معرفی شدند

«بانو قدس ایران» و بازخوانی سکوتِ زنی که کنار تاریخ ایستاد

همراهی ماندلا و سنوار با امام خمینی(ره) در دیوارنگاره میدان انقلاب

«محرم عشق»؛ روایتی بصری از اشعار عرفانی امام راحل(ره)

گرامی‌داشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در فرهنگسراهای تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه تخصصی «تَن‌پوشِ پهلوان» در خانه هنرمندان

کنسرت ارکستر «سازبند» در چهل و سومین شب موسیقی ارسباران

کارگاه مولانا و حافظ شناسی و مقالات شمس در فرهنگسرای ارسباران

جمع‌خوانی کتاب «سیره آفتاب» در کتابخانه قائم(عج)

نشست نقد و بررسی کتاب «آن مرد بی‌نهایت» در فرهنگسرای سرو

آغاز پویش «هر ایرانی یک صندوق صدقه الکترونیکی»

آغاز ثبت‌نام جشنواره تابستانه «نو+جوانه‌ها» در تهران

«زن و بچه» سعید روستایی پروانه نمایش گرفت

چهارمین نشست کانون پیشگامان ظهور با موضوع امام زمان(عج) در فرهنگسرای عطار نیشابوری