کد خبر: ۱۲۸۱۵۷

فرهنگسرای خاتم(ص) در قالب ویژه‌برنامه مهرآیین برگزار می‌کند

یادمان یاران سردار دل‌ها؛ تجلیل از خانواده شهیدان طارمی

آیین تکریم و تجلیل از خانواده شهید دفاع مقدس جواد طارمی و همرزم و محافظ سردارسلیمانی شهید هادی طارمی با عنوان "یادمان یاران سردار دل‌ها" در قالب ویژه ‌برنامه مهرآیین از سوی فرهنگسرای خاتم(ص) برگزار می‌شود.

یادمان یاران سردار دل‌ها؛ تجلیل از خانواده شهیدان طارمیآیین تکریم و تجلیل از خانواده شهید دفاع مقدس جواد طارمی و همرزم و محافظ سردارسلیمانی شهید هادی طارمی با عنوان "یادمان یاران سردار دل‌ها" در قالب ویژه ‌برنامه مهرآیین از سوی فرهنگسرای خاتم(ص) برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، این ویژه برنامه با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، ارج نهادن به مقام شامخ شهدای دفاع مقدس و مدافعان حرم و تکریم خانواده‌های معظم شهدا برگزار می‌شود.

در اجرای این ویژه برنامه با حضور مدیر و کارکنان فرهنگسرای خاتم(ص) در منزل شهیدان جواد و هادی طارمی، در محله شادآباد تهران، ضمن ادای احترام و نثار فاتحه به روح مطهر شهیدان، از خانواده مکرم آن شهیدان دلجویی و تجلیل خواهد شد.

شهید هادی طارمی فرزند رضا و برادر رزم آفرین عملیات خیبر شهید جواد طارمی است که در سال 1358 دیده به جهان گشود که ساکن تهران بوده و اصالتاً اهل روستای قمچ ‌آباد شهرستان ابهر استان زنجان هستند.

سرگرد هادی طارمی در آستانه 40 سالگی به همراه چند نفر دیگر از جمله سردار قاسم سلیمانی، سردار سرتیپ پاسدار حسین پورجعفری، سرهنگ پاسدار شهرود مظفری‌نیا، سروان پاسدار وحید زمانی‌نیا و ابومهدی المهندس معاون حشدالشعبی و تنی چند از اعضای حشدالشعبی در حمله تروریستی آمریکا به کاروان حشدالشعبی در بغداد در بامداد 13 دی‌ماه 1398 به شهادت رسیدند. یکی از برادران هادی در سال 62 در 15 سالگی در عملیات خیبر به شهادت رسید. شهید جواد طارمی مفقودالاثر بود.

مهدی طارمی، دیگر برادر شهید هادی طارمی می گوید: وقتی جواد برادر بزرگمان در دوران جنگ شهید شد هادی 3 ساله بود و مفهوم چندانی از ایثار و گذشت نداشت. پیکر جواد بعد از 11 سال بازگشت، هادی 14 ساله شده بود. درست زمان شکل گیری پایه‌های اخلاقی هادی، دیدن پیکر برادر شهیدمان تاثیر زیادی در انتخاب هدف هادی که دفاع از اسلام تا شهادت بود گذاشت.

پیکر شهید هادی طارمی در جوار مزار برادر شهیدش در قطعه 50 گلزار شهدای تهران واقع در بهشت زهرا(س) به خاک سپرده شده است. آیین تکریم و تجلیل از خانواده شهیدان جواد و هادی طارمی روز دوشنبه 30 آبان‌ماه در منزل شهید واقع در محله شادآباد منطقه 18 برگزار می‌شود.

یادمان یاران سردار دل‌ها؛ تجلیل از خانواده شهیدان طارمی

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
روایت‌های ایرانی، این‌بار با زبان‌های مختلف در باغ کتاب تهران
نمایش و تحلیل مستند «راه پرستاره» با حضور هنرمندان برجسته
عرضه «سووشون» پس از ۵۰ روز؛ سوم مرداد ادامه سریال پخش می‌شود
برپایی فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه تهران
دور جدید اجراهای تعزیه «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران
اکران افتتاحیه «دست ناپیدا» همراه با تجلیل از انسیه شاه‌حسینی
«مادران قصه‌گو»؛ روایت مقاومت و امید برای نسل آینده
نمایش و نقد فیلم «شمال از شمال غربی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ برگزاری ویژه برنامه "عاشورا بدون مرز" در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقدِ جدیدترین ساخته وس‌ اندرسون در سینما اندیشه
واگذاری تعدادی از فضا‌های تجاری سازمان فرهنگی هنری از طریق مزایده عمومی
ثبت نام دوره‌های تخصصی ترم تابستان خانه کاریکاتور آغاز شد
نمایشگاه بین‌المللی کارتون «جنگ و صلح» در خانه کاریکاتور ایران
فیلم؛ ترانه «ای ایران ایران» توسط گروه کر آوای عشاق فرهنگسرای دانش
نمایش «جاده اردکها ۲» در فرهنگسرای ارسباران
نقد و بررسی کتاب «خداحافظ گاری کوپر» در کتابخانه شهید سیدمحمدعلی جهان‌آرا
همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران
سروده تازه میلاد عرفان‌پور برای این روزهای غزه/ در این داغ باید چه خاکی به سر کرد؟
فصل دهم پاتوق فیلم کوتاه از ۷ مرداد آغاز می‌شود
اختتامیه پویش «مادران قصه‌گو» با حضور تعدادی از مادران راوی دفاع مقدس برگزار می‌شود
نامزدهای بیست‌وسومین دوره جایزه قلم زرین معرفی شدند/ اختتامیه؛ دوم مرداد
نامگذاری یکی از سالن‌های پردیس سینمایی باغ کتاب به نام خسرو شکیبایی
گروه هنری لبخند با نمایش شاد و خانوادگی «بی‌باک» در فرهنگسرای فردوس
صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۳۰ تیر ماه ۱۴۰۴