کد خبر: ۱۲۸۵۷۵

نمایشگاه عکس نیروی دریایی ارتش در باغ موزه قصر

نمایشگاه گروهی عکس ” اقتدار نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران ” در نگارخانه ملک‌الشعرای بهار باغ موزه قصر افتتاح شد.

نمایشگاه عکس نیروی دریایی ارتش در باغ موزه قصر
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، این نمایشگاه عصر روز یکشنبه سیزدهم آذرماه  با حضور امیر دریادار دوم بابک بلوچ معاون هماهنگ‌کننده و حجت‌الاسلام والمسلمین حسین صنعت پور امیری رئیس اداره عقیدتی سیاسی نیروی دریایی ارتش و ناصر قاسمی رئیس باغ موزه قصر در نگارخانه ملک الشعرای بهار افتتاح شد.

در این نمایشگاه پنجاه قطعه عکس از پنج عکاس خبری، مسعود نظری مهرابی، محمدصادق هاشم زاده، سیدمحمد موسوی، محسن رنگین‌کمان و موسی تقوی نمین به نمایش در آمده است.
در بیانیه نمایشگاه آمده است: همیشه تصاویر اقتداری در عرصه‌های مختلف باعث سربلندی یک ملت می‌شود. ایرانیان از گذشته به دستاوردهای خود افتخار کرده و امروز در عرصه دریایی؛ نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بهره گیری از علم، فناوری و توان جوانان این مرزوبوم توانسته است، علاوه بر حفظ مرزهای آبی کشور، در آب‌های آزاد بین المللی و دوردست حضور مقتدرانه داشته و امنیت خطوط کشتیرانی کشور را تأمین نماید. در این نمایشگاه تنها گوشه ای از اقتدار و قابلیت‌های بازدارنده نیروی دریایی ارتش را گرد آورده ایم. این عکس‌ها در یک قاب کوچک اما همچون عظمت اقتدار مردان بی ادعای دریا، مخاطب را با رشادت‌های دلاورمردان این نیرو در دریاها، نمایان می‌سازند. نمایشگاه عکس ” اقتدار نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران ” شروعی است بر اتفاقی مستمر ... و این بار تنها به بهانه تماشای دستاوردهای اقتداری دریادلان و بمناسبت بزرگداشت سالروز هفتم آذر (روز نیروی دریایی ارتش) از نگاه عکاسان خبری در معرض دید بازدیدکنندگان قرار می‌گیرد.

نمایشگاه گروهی عکس” اقتدار نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران ” تا روز پنجشنبه 17 آذرماه از ساعت 10 الی 17 پذیرای علاقمندان خواهد بود.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران