کد خبر: ۱۳۰۰۹۱

نمایشگاهی از عکس‌های دیده‌نشده وقایع انقلاب

خانه عکاسان ایران به مناسبت چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب، نمایشگاه عکس «۴۴ سال»، شامل عکس‌هایی از مهم‌ترین واقعه تاریخ معاصر ایران را از ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ در حوزه هنری برپا می‌کند.

نمایشگاهی از عکس‌های دیده‌نشده وقایع انقلاببه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، نمایشگاه عکس «۴۴ سال» در روز سه‌شنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ ساعت ۱۶ در «گالری خانه» حوزه هنری انقلاب اسلامی، افتتاح می‌شود.

ایسنا افزود: نمایشگاه عکس «۴۴ سال» عکس‌هایی از حضور و زندگی امام خمینی(ره) در کشور فرانسه و اتفاقات ایران را در روزهای منتهی به پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۵۷ را به نمایش می‌گذارد؛ در این نمایشگاه ۸۳ عکس از ۱۰ عکاس که ۷ نفر از آن‌ها از عکاسان آژانس عکس سیپا فرانسه هستند، به روی دیوار می‌رود.

نمایشگاه عکس «۴۴ سال» عکس‌هایی از مهم‌ترین واقعه تاریخ معاصر ایران است که شامل ۹ عکس در اندازه ۱۰۰ در ۷۰ سانتی‌متر از قاسم حاج‌محمدی، ۴۰ عکس در اندازه ۲۰ در ۲۵ از عکاسان آژانس عکس سیپا فرانسه، ۱۵ عکس در اندازه ۳۰ در ۴۰ از مرحوم قربان خلیلی و ۱۹ عکس نیز در اندازه ۵۰ در ۷۰ سانتیمتر از میشل ستبون است.

در این نمایشگاه عکس،‌ ۱۵ اثر تک نسخه چاپ شده از روی نگاتیوهای مفقود شده مرحوم قربان خلیلی به همراه عکس شاهکار «نزن سرباز» که روزهای پایانی پیروزی نهضت انقلاب اسلامی در ایران را به تصویر می‌کشد، به نمایش گذاشته می‌شود.

همچنین در این نمایشگاه، عکس‌های قاسم حاج‌محمدی عکاس ایرانی و میشل ستبون عکاس برجسته فرانسوی، اتفاقات روزهای ۱۲ آبان تا ۲۲ بهمن ۵۷ را در شهرهای قم و تهران؛ روایت می‌کنند.

این نمایشگاه از چهارشنبه ۱۲ بهمن‌ تا ۳ اسفند ۱۴۰۱ در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۰ الی ۱۹ و در روزهای پنجشنبه و جمعه از ساعت ۱۵ الی ۲۰ در گالری خانه واقع در حوزه هنری انقلاب اسلامی، خیابان سمیه تقاطع خیابان حافظ، میزبان علاقه‌مندان است.

نمایشگاهی از عکس‌های دیده‌نشده وقایع انقلاب
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

صفحه اول روزنامه ها- پنجشنبه ۱۹ تیر ماه ۱۴۰۴

تمدید مهلت ارسال اثر به جایزه «ساعد باقری»‌؛ استقبال خوب شرکت‌کنندگان

فرهنگسرای منتظر با برنامه‌های متنوع فرهنگی میزبان نمازگزاران می‌شود

قاب‌هایی به رنگ مهر «مادرانه» در نگارخانه آبی

عکس؛ دومین شب مجالس تعزیه «شبیه نور» در خانه هنرمندان ایران

فیلم؛ نخستین شب مجالس تعزیه «شبیه نور» در خانه هنرمندان ایران

انتشار خاطرات یک فعال اصلاح‌طلب زن در «تا آن ستاره»

برگزاری آیین سنتی تعزیه‌خوانی در فرهنگسرای سلامت

معرفی اعضای شورای سیاستگذاری چهل‌ودومین جشنواره فیلم کوتاه

نمایش ۶۰ اثر از بزرگان خوشنویسی در نیاوران

صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۱۸ تیر ماه ۱۴۰۴

ترانه‌ای برای وطن در فرهنگسرای ارسباران

آموزش تکنیک‌های مطالعه در «با هم بخوانیم» کتابخانه داوودیه

خانه نمایش سازمان فرهنگی هنری می‌تواند به متولی هنر تعزیه در شهر تهران تبدیل شود

نمایش و نقد فیلم «تاندربولتز» در فرهنگسرای ارسباران

اکران مستندی درباره تاریخچه پیدایش تعزیه

«ای ایران بخوان» به میدان انقلاب رسید

کتابی که بعد از ۴۰ سال همچنان قابل رجوع است؛ سید جعفر شهیدی و تحقیق در تاریخ

کدام فیلم‌ها این هفته راهی اکران می‌شوند؟

آشنایی با ابزارهای متنوع هوش مصنوعی در فرهنگسرای فردوس

فراخوان مسابقه روایت‌نویسی «به نام وطن» منتشر شد

۶ شب تعزیه و مرثیه‌خوانی در باغ کتاب تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۷ تیر ماه ۱۴۰۴

خوانش نمایشنامه «راز پروانه‌ها» در فرهنگسرای عطار نیشابوری

فرشته‌ها شبیه «فرشته‌»اند؛ آقازاده‌ها این دختر را خوب بشناسند