کد خبر: ۱۳۰۸۷۸

مدیر امور کتابخانه‌های سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران؛

مرحله دوم «پویش کتابخوانی 20 و20» آغاز شد

مرحله دوم پویش کتابخوانی «20 و 20» آغاز شد، در این پویش نوجوانان و علاقه‌مندان حوزه کتاب هر شب راس ساعت 20، به مدت 20 دقیقه کتاب می‌خوانند.

مرحله دوم «پویش کتابخوانی 20 و20» آغاز شد
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، عباس باباخانیان، مدیر امور کتابخانه‌های سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با اشاره به حمایت «پویش کتابخوانی 20 و 20» از «جشنواره نوجوونیم»، گفت: با توجه به اجرای موفق فاز اول «پویش کتابخوانی 20 و20» فاز دوم این پویش همزمان با «جشنواره نوجوونیم»، آغاز شد.
 
وی افزود: در مرحله دوم، از نوجوانان و علاقه‌مندان حوزه کتاب و کتابخوانی دعوت شد با پیوستن خود و اعضای خانواده به این پویش؛ هر شب ساعت 20 به مدت 20 ‌دقیقه مطالعه کنند و دیگر دوستان و آشنایان را نیز به پیوستن به پویش و مطالعه کتاب، دعوت کنند.
 
وی با اشاره به استقبال پُرشور مخاطبان از مرحله نخست پویش در سال گذشته، عنوان کرد: این پویش با استقبال پُرشور نوجوانان و جوانان و قشر کتابخوان همراه شد؛ بنابراین مرحله دوم آن در سال جاری آغاز کردیم.
 
باباخانیان با بیان اینکه هفته گذشته همزمان با برگزاری مراسم اختتامیه «جشنواره نوجوونیم» بیش از 18 عنوان کتاب‌های موضوعی ویژه نوجوانان در 2 هزار و 350 نسخه به برگزیدگان جشنواره اهدا شد، ادامه داد: «پوسته گرافيكی پويش» به‌منظور پيوستن برگزیدگان جشنواره به پویش و بارگذاری در صفحات مجازی و شبکه شاد، در اختيار نوجوانان قرار داده شد.
 
وی ادامه داد: معرفی‌نامه عضویت رایگان در کتابخانه‌های سازمان به همه برگزیدگان جشنواره اهدا شد و نوجوانان با ثبت‌نام در نزدیکترین کتابخانه محل سکونت، می‌توانند از خدمات و امکانات کتابخانه‌های سازمان در مناطق 22 گانه شهر تهران، رایگان استفاده کنند.
 
علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به کتابخانه‌های سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران مراجعه کرده یا با شماره 96653462 تماس بگیرند.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران