کد خبر: ۱۳۰۸۸۰

برای شرکت در آیین تجلیل از مادران چشم به راه

دعوت نوجوانان منطقه یک از مادر شهیدان جاویدالاثر سیدمحسن و سیدرضا احمدی

تعدادی از نوجوانان و مسئولان فرهنگی هنری منطقه یک با حضور در منزل شهیدان جاویدالاثر سیّدمحسن احمدی و سیّدرضا احمدی و تکریم مادر و پدر شهید، از ایشان برای حضور در آیین تجلیل از مادران چشم به راه دعوت کردند.

برای شرکت در آیین تجلیل از مادران چشم به راه
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر،در آستانه سال روز میلاد حضرت علی اکبر علیه السلام و روز جوان و هم زمان با تکاپوی فرهنگسراها و مناطق 22 گانه شهر تهران برای اجرای برنامه «مادران چشم به راه» و معطر شدن فضای شهر به عطر یاد و نام شهدای جوان و نوجوان، مدیریت فرهنگی هنری منطقه یک و فرهنگسرای ملل نیز بنا دارد تا از مادر شهیدان جاویدالاثر سیدمحسن و سیدرضا احمدی، برادران شهید جوان و نوجوان منطقه تقدیر کند.
به همین مناسبت تعدادی از نوجوانان دانش‌آموز و مسئولان فرهنگسرای ملل با حضور در منزل پدر و مادر شهیدان، از آنان دعوت کردند تا در این برنامه حضور پیدا کنند. شوق و اشتیاق زاید الوصف دانش‌آموزان نوجوان، خوشحالی و رضایت خاطر پدر و مادر شهیدان، بوسیدن دست مادر شهید توسط نوجوان دختر و حاکم شدن فضای احساسی و روحانی از بهره‌های معنوی و مهم‌ترین نکات مشهود این دیدار بود.

پس از دیدار با خانواده شهدا، گروه اعزامی بر مزار شهدای والامقام گمنام منطقه یک در امام‌زاده علی اکبر علیه السلام چیذر حضور یافتند و با قرائت فاتحه و نثار گل و گلاب‌افشانی با آرمان شهدا تجدید میثاق کردند و برای توفیق اجرای شایسته مراسم تقدیر از مادر چشم به راه، از شهدای گمنام استمداد طلبیدند.
علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص تاریخ و محل اجرای برنامه و سایر برنامه‌های فرهنگسرای ملل می‌توانند با شماره‌های 22671719 یا 22246984 تماس تلفنی گرفته یا به پیام‌رسان بله به آدرس@melalfarhangsara ، پیام‌رسان ایتا به نشانی @farhangsaramelal یا صفحه فرهنگسرای ملل در روبیکا و روبینو به نشانی @melalfarhangsara به نشانی مراجعه کنند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
نشست رسانه‌ای هفتمین جشنواره تئاتر شهر برگزار شد
آیین رونمایی از کتاب «سومین پر سیمرغ» در باغ کتاب تهران
آثار بخش مهمان هفتمین جشنواره تئاتر «شهر» اعلام شد
انتشار تصویر «بهنام تشکر» در نقش کارآگاه علوی/ اسامی دیگر کارآگاهان
روند درمانی رضا امیرخانی؛ عبور از نقطه اوج التهاب مغزی بدون آسیب ثانویه جدی
نقد و بررسی رمان «جای خالی سلوچ» در کتابخانه شهید جهان‌آرا
صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۲۲ آذر ماه ۱۴۰۴
«آیینه حوا»؛ بازتابی از نگاه زنانه در قاب هنر
موزه امام علی(ع) میزبان نقاشی قهوه‌خانه‌ای و آفرینش پرده‌ای عظیم از زندگی پیامبران
موضوع «تنبلی و اهمال کاری» در اندیشگاه ابرانسان بررسی می‌شود
بدنِ مادرانه یعنی عبور از خویشتن خویش
بازارچه «نگار آسمانی» در بوستان خیام برپا می‌شود
اردوی مادر و فرزندی به همت کتابخانه فرهنگسرای سرو
مدیر باغ کتاب: فروش کتاب رشد ۱۰۰ درصدی داشته است
شهاب حسینی تهیه‌کننده «پتک» شد؛ «نهنگ عنبر ۳» ساخته می‌شود
«قصه شکوه» با محوریت نگاه رهبر انقلاب به جایگاه زن مسلمان منتشر شد
«مادر» به شبکه نمایش می‌آید
نمایشگاه گروهی نقاشی کودک و نوجوان «شهر نقاشی » نگارخانه ابن سینا
افتتاح «سینماحقیقت» با رنگ ایران و روز مادر
نمایش و تحلیل فیلم «فرانکنشتاین» در فرهنگسرای ارسباران
رونمایی از فیلم «بی بی مریم» در باغ موزه قصر
نمایشگاه «فراتر از نگاه» در باغ‌موزه قصر
هدیه‌ای از جنس فرهنگ؛ پویش بزرگ «کتاب مامان۲» در تهران کلید خورد
نشست ماهانه «خانه ترانه» در فرهنگسرای ارسباران
تجلیل از مادر شهید سردار محمود باقری از شهدای جنگ ۱۲ روزه