کد خبر: ۱۳۰۹۱۷

همزمان با گرامیداشت روز نوجوان در برنامه مادران چشم به راه

فرهنگسرای رازی از مادر شهید نوجوان " سید وحید حسینی " تجلیل می کند

در ویژه برنامه «مادران چشم به راه»، همزمان با سالروز میلاد حضرت علی اکبر(ع) و روز نوجوان از مادر شهید جاوید الاثر «سید وحید حسینی » تجلیل می کند.

فرهنگسرای رازی از مادر شهید نوجوان
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر،در این برنامه که در روز شنبه  سیزدهم اسفند ماه ساعت 16تا 17:30،  همزمان با سالروز ولادت حضرت علی اکبر(ع) و روز نوجوان در کنار مقبره الشهدای دانشگاه افسری امام علی علیه السلام  برگزار می شود، مدیران و معاونین فرهنگی هنری منطقه ، افسران ، دانشجویان دانشگاه در کنار شماری از نوجوانان منطقه از خانم رقیه باقری مادر مکرمه ی نوجوان شهید جاوید الاثر«سید وحید حسینی» تجلیل می کنند.
شهید والامقام «سید وحید حسینی » در مقطع یازدهم  متوسطه درس خواند و برای طی کردن دوران خدمت سربازی به جبهه رفت و در منطقه سلماس در جبهه های نبرد حضور داشت تا اینکه در سن 18 سالگی به درجه رفیع شهادت نایل شد و از پیکر مطهر این شهید نوجوان جاویدالاثر تاکنون اثری بدست نیامده است.
 
ویژه برنامه فراگیر«مادران چشم به راه» با عنوان «ما همه اکبر لیلا زادیم» به همت مدیریت فرهنگی هنری منطقه 11 و با مشارکت دانشگاه افسری امام علی علیه السلام و شهرداری منطقه 11 ؛ به منظور تکریم و بزرگداشت مقام مادران شهدای گمنام، با هدف ترویج فرهنگ ایثار، جهاد و شهادت و همچنین تعمیق شناخت نوجوانان و جوانان از الگوهای دینی و انقلابی همزمان از سوی سایر مناطق تحت پوشش سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برگزار می شود.
 

علاقمندان جهت شرکت در برنامه می توانند به خیابان امام خمینی " ره " ، ضلع شمال دانشگاه افسری امام علی علیه السلام مراجعه و یا با شماره ی 55423349 تماس حاصل نمایند .
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام
میثم درویشان‌پور: جشن ایران عزیز مثل یک دورهمی خانوادگی است
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در فرهنگسرای سرو