کد خبر: ۱۳۱۳۴۳

خونویی خبر داد؛

ویژه برنامه‌های نوجوانان در شب‌های قدر برگزار می‌شود

معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گفت این‌سازمان از ۱۸ تا ۲۳ ماه مبارک رمضان ویژه برنامه‌های شب‌های قدر را با محوریت نوجوانان برگزار می‌کند.

ویژه برنامه‌های نوجوانان در شب‌های قدر برگزار می‌شود
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، حمیدرضا خونویی معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گفت: سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران همزمان با شب‌های قدر با برگزاری برنامه‌های فرهنگی میزبان نوجوانان است.

وی با اشاره به اجرای برنامه‌های فرهنگی در دریاچه شهدای خلیج فارس گفت: همه روزه از ساعت ۱۷ جلسات ترتیل خوانی قرآن کریم توسط قاریان جوان در مقبره الشهدای دریاچه شهدای خلیج فارس برگزار می‌شود. همچنین روایتگری سیره و زندگی شهدا به همراه اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء بخش دیگری از برنامه است که با پذیرایی افطار ساده از روزه داران ادامه خواهد داشت. در شب‌های قدر هم از ساعت ۲۱ مراسم مناجات خوانی و مناسک شب قدر تا ساعت ۲ بامداد با حضور خانواده شهدای منطقه برپا است.

معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گفت: همچنین در حاشیه مقبره الشهدا، مسابقه قرآنی رازهای آسمانی ویژه کودکان و نوجوانان برگزار می‌شود و به نفرات برتر هدیه‌ای اهدا می‌شود. در بخش میدانی هم غرفه‌های فرهنگی و هنری با محوریت شب‌های قدر برپا خواهد شد.

وی با اشاره به ترویج فرهنگ کتابخوانی و گسترش تعمیق شناخت شهروندان از الگوهای دینی ادامه داد: به همین منظور کارگاه قصه گویی با عنوان «آفتاب در محراب» توسط فرهنگسرای سرو دوشنبه ۲۱ فروردین ماه، ساعت ۱۱ صبح در مسجد مهدیه واقع در یوسف آباد، خیابان شهید جهان‌آرا برگزار می‌شود. در این کارگاه بخشی از داستان کتاب «۱۲ قصه از امام علی (ع) و یارانش» با نگاهی به نهج البلاغه به روایت مژگان شیخی برای کودک و نوجوان خوانش می‌شود.

خونویی از برگزاری مراسم احیا ویژه دختران خبر داد و گفت: همزمان با شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان، مراسم احیا ویژه دختران نوجوان به همراه مادرانشان از ساعت ۱۲:۳۰ تا ۲ بامداد در مسجد کمیل فرهنگسرای رازی برگزار می‌شود.

وی در پایان شماره ۱۸۳۷ را برای دسترسی هرچه بهتر به جزئیات برنامه‌های شب‌های قدر عنوان کرد و گفت: علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی farhangsara.ir (http://farhangsara.ir/) مراجعه کنند.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران