کد خبر: ۱۳۱۵۱۶

معاون خدمات شهری شهرداری تهران تشریح کرد:

اقدامات شهرداری تهران برای برپایی باشکوه نماز عید سعید فطر

معاون خدمات شهری شهرداری تهران اقدامات شهرداری تهران برای برپایی باشکوه نماز عید سعید فطر را تشریح کرد.

اقدامات شهرداری تهران برای برپایی باشکوه نماز عید سعید فطر
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر،  حسین نظری با اعلام این مطلب در خصوص اقدامات شهرداری تهران برای برپایی باشکوه نماز عید سعید فطر در مصلی تهران، گفت: رسیدگی به فضای سبز داخل و اطراف مصلی، گل آرایی جایگاه نماز عید سعید فطر در مصلی تهران، محیط آرایی و آذین بندی مصلی، شسستشوی معابر، ایجاد مسیرهای دسترسی و نصب تابلوهای اطلاع رسانی در اقصی نقاط مصلی، نظافت و پاکیزه سازی معابر، نظافت و پاکسازی  مسیرها  با تامین نیروهای کارگری و ماشین آلات مورد نیاز در قبل، حین و پس از مراسم، نصب علائم، تامین روشنایی، تامین و استقرار سرویس‌های بهداشتی سیار و... از جمله اقدامات معاونت خدمات شهری با کمک و همراهی منطقه ۷ است.

رئیس ستاد برگزاری نماز عید سعید فطر شهرداری تهران در ادامه با اشاره به این که جلساتی با پلیس راهور تهران بزرگ در خصوص هماهنگی اجرای مراسم برگزار شده است، افزود: همچنین برنامه‌ریزی‌های لازم برای سرویس‌دهی ناوگان حمل و نقلی پس از اتمام نماز عید سعید فطر، خدمات‌رسانی تمامی خطوط مترو از ساعت۵:۳۰، کاهش سرفاصله قطارهای خط یک، اتخاذ تدابیر لازم برای جابجایی نمازگزاران از ایستگاه‌های مترو، پیش بینی ایستگاه‌های تاکسی ون برای انتقال نمازگزاران از پارکینگ‌ها و بالعکس و تعیین تعدادی ون و تاکسی برای انتقال نمازگزاران، اعزام خودروهای شاتل برقی جهت جابجایی نمازگزاران در داخل مصلی، اعزام اتوبوس به مساجد برای انتقال نمازگزاران با هماهنگی امور مساجد و... نیز از جمله اقدامات معاونت حمل و نقل و ترافیک است.

به گفته نظری؛ نیروی آتش نشان نیز به همراه خودروهای سبک و سنگین در داخل و اطراف مصلی مستقر می‌شوند و به منظور حفظ انضباط اجتماعی با هماهنگی یگان حفاظت شهرداری و فراجا و... عوامل و خودروهای شرکت شهربان نیز در اطراف مصلی استقرار می یابند.

انتهای پیام/
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام
میثم درویشان‌پور: جشن ایران عزیز مثل یک دورهمی خانوادگی است
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در فرهنگسرای سرو