کد خبر: ۱۳۱۶۱۴

طـراحی پـرتـره شهید "جانی بت اوشانا" در فرهنگسرای منتظر

هم زمان با وداع پیکر مطهر "جانی بت" ، شهید ارمنی تازه تفحص شده، «فرهنگ‌سرای منتظر» به میزبانی مدیریت فرهنگی هنری منطقه 6 و فرهنگسرای سرو در جوار نماز پرفضیلت روز جمعه برپا می‌شود.

طـراحی پـرتـره شهید به گزارش پایگاه خبری ـ تحلیلی فرهنگ و هنر، فرهنگ‌سرای سرو روز جمعه 8 اردیبهشت ماه هم زمان با وداع پیکر مطهر "جانی بت"، شهید ارمنی تازه تفحص شده، میزبان نمازگزاران و روزه داران عزیز در فرهنگسرای منتظر است، این برنامه با همکاری سازمان مهندسی ارتش و نیروی زمینی ارتش در دو بخش برادران و خواهران نمازگزار همراه با برنامه‌های مختلف فرهنگی و هنری ویژه کودکان، نوجوانان و بزرگسالان در محل نماز جمعه تهران برگزار می شود.
 در این فرهنگ‌سرا غرفه‌ها و ایستگاه‌های متنوع و ویژه‌ای از جمله: قرآن بخوانید هدیه بگیرید، هم عهدی با شهدا(ختم قرآن به نیت شهید) ، نگـاه گذر اسناد عفـاف و حجـاب،  نمـایشگـاه کتـاب، طب سنتی ، بت نام جهت عضویت کتابخانه   عکس یادگاری   آموزش هنری(پته دوزی، زیورآلات)، مشاوره درمان / ایستگاه سلامت(فشارخون، ...)، قصه گویی کودک، نقاشی، سفال، من حجاب را دوست دارم، گـزارشگر نماز جمعه، مار و پله، کشاکش، بازی های فکری، رومیـزی، بازی تـوپ تعادلی ، خـوشنویسی،  فـوتبال دستی،  فعالیت های جهـادی، طـراحی پـرتـره شهید جانی بت اوشانـا بر پا می‌شود.
شهید جانی بت اوشانا، سرباز تیپ ۵۵ هوابرد ارتش جمهوری اسلامی ایران بود که در شرق دجله در منطقه علمیاتی بدر به شهادت رسید. پیکر شهید در منطقه دشمن برجای ماند و این شهید عزیز مفقودالاثر شد. شهید اوشانا دیپلم ادبیات داشت و متولد و بزرگ‌شده محله کمالی مخصوص تهران است. شهید از نظر ایمان، اخلاق، درس و دانش، زبانزد دوست و آشنا بود.
اواسط اسفند سال گذشته نیروهای تفحص پیکر شهید اوشانا را تفحص کردند و به‌سرعت از طریق آزمایش DNA هویت او مشخص شد اما فرق این شهید با دیگر شهدای مثل خودش این بود که کسی از اعضای خانواده‌اش در دسترس نبود.
  این فرهنگ‌سرا روز جمعه 8 ادریبهشت ماه در دانشگاه تهران محل برگزار نماز پرشکوه جمعه، میزبان نمازگزاران گرامی و اعضاء خانواده‌های آنان است.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

اعضای شورای سیاست‌گذاری هشتمین دوسالانه خوشنویسی معرفی شدند

«بانو قدس ایران» و بازخوانی سکوتِ زنی که کنار تاریخ ایستاد

همراهی ماندلا و سنوار با امام خمینی(ره) در دیوارنگاره میدان انقلاب

«محرم عشق»؛ روایتی بصری از اشعار عرفانی امام راحل(ره)

گرامی‌داشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در فرهنگسراهای تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه تخصصی «تَن‌پوشِ پهلوان» در خانه هنرمندان

کنسرت ارکستر «سازبند» در چهل و سومین شب موسیقی ارسباران

کارگاه مولانا و حافظ شناسی و مقالات شمس در فرهنگسرای ارسباران

جمع‌خوانی کتاب «سیره آفتاب» در کتابخانه قائم(عج)

نشست نقد و بررسی کتاب «آن مرد بی‌نهایت» در فرهنگسرای سرو

آغاز پویش «هر ایرانی یک صندوق صدقه الکترونیکی»

آغاز ثبت‌نام جشنواره تابستانه «نو+جوانه‌ها» در تهران

«زن و بچه» سعید روستایی پروانه نمایش گرفت

چهارمین نشست کانون پیشگامان ظهور با موضوع امام زمان(عج) در فرهنگسرای عطار نیشابوری

تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «روح الله» منتشر شد

شاعران در بیعت با شهید غیرت سرودند؛ «قصه جریحه‌دار» میراث‌دار خون شهید

بازدید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی در روز ارتحال امام(ره) رایگان است

پنجاه و ششمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «انقلاب به افق قلب‌ها»

دومین جشنواره گلابگیری فرهنگسرای معرفت

آموزش نمایش خلاق کودک و نوجوان در فرهنگسرای ارسباران

دوره تربیت ژورنالیست سینما و تلویزیون برگزار می‌شود

جلسات هفتگی «مثنوی‌خوانی» در فرهنگسرای ابن سینا

آغاز دوبله «آن‌شرلی» با نصرالله مدقالچی و مریم شیرزاد

اعتراض هنرمندان ۴۲ کشور جهان به جنایات رژیم صهیونیستی با زبان هنر