کد خبر: ۱۳۱۸۷۰

هنرمندان نقاشی‌خط «توراندخت» را قلم زدند

۲۰ بانوی هنرمند نقاشی‌خط، به مناسبت هفته معلم و با شرکت در کارگاه «مشق مهر» که ذیل جشنواره بین‌المللی «توراندخت» برگزار شد، نام این معلم نمونه را قلم زدند.

هنرمندان نقاشی‌خط «توراندخت» را قلم زدند
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر،  عظیم فلاح دبیر کارگاه نقاشی‌خط «مشق مهر»، هدف از برگزاری این برنامه را تجلیل از بانو توراندخت عمرانی به‌عنوان دبیر برجسته کشور و حامی حقوق بانوان ذکر کرد.

وی افزود: در این کارگاه، هنرمندانی که پیش از این، مجموعه کاملی از ۶۰ هزار نام را طراحی کرده‌اند هر کدام به صورت خلاقانه و همراه با آزادی عمل کامل، نام «توراندخت» را نوشتند.

فلاح اضافه کرد: در این کارگاه، هنرمندان از سبک‌های مختلف نقاشی‌خط بهره جستند و بر روی کاغذ، بوم، رزین و حتی سنگ و ظروف شیشه‌ای مشق کردند.

وی با اشاره به اینکه این کارگاه در ذیل جشنواره بین‌المللی «توراندخت» برگزار شد، افزود: جشنواره «توراندخت» در بازه اردیبهشت تا مرداد ماه سال جاری در قالب فراخوان‌های مختلف با دریافت آثار شرکت‌کنندگان در سه بخش هنرهای تجسمی، موسیقی و سینما برگزار خواهد شد. مراسم پایانی نیز مرداد ماه با حضور بانوان هنرمند ایران و دیگر کشورهای جهان برگزار خواهد شد.

فلاح ادامه داد: جشنواره بین‌المللی «توراندخت» با مشارکت انجمن علمی هنرهای تجسمی ایران، دانشگاه هنر اصفهان، دانشگاه علم و فرهنگ، دانشگاه الزهرا، انجمن خوشنویسان ایران، دانشگاه هنر تهران و مؤسسه هفت آسمان سپاهان نی‌نوا برگزار خواهد شد.

وی هدف از برگزاری جشنواره «توراندخت» را تعالی بخشی و هویت‌مندی جامعه هنری بانوان کشور و جریان‌سازی مؤثر مفهومی و ساختاری در سه حوزه هنرهای تجسمی، موسیقی و سینما ذکر کرد.

در کارگاه نقاشی‌خط، زهرا امیدیان، فیروزه بویاچی، سایه بهادری، بهناز بیرانوند، مریم حاصلی، شهرزاد خوش آبی، الهام رضازاده، افسانه زهری، سعیده شعبانی، ستاره عامری، مائده عباس زاده، هلیا عظیمی، زهرا غمیلویی، مریم فصیحی، مهرآیین کنعانی، مژگان محمد علیها، مهناز مرادی، ساغر مشیری امین، معصومه نصیری، سپیده نقدی، زهرا نکو لعل و فائزه یگانه حضور داشتند.

بانو توراندخت عمرانی معلم برجسته در اسفند ماه ۱۳۲۶ دیده به جهان گشود و در شهریور ۱۳۹۹ چشم از جهان فرو بست. وی را به دغدغه‌مند بودن نسبت به وضعیت جامعه زنان کشور می‌شناسند که به دفعات در مقام استاد و دبیر برجسته در حوزه تعلیم و تربیت مورد تشویق قرار گرفت.


گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
نمایش و تحلیل فیلم «در مکانی خلوت» در فرهنگسرای ارسباران
جشن شاد یلدای مهربانی برای کودکان با نیازهای ویژه در فرهنگسرای فردوس
فیلمبرداری «داستان‌های موازی» اصغر فرهادی تمام شد
رویداد فصلی «بوم محتوا» با رونمایی از پلتفرم «کانتمو»
کتاب «قاسم» به چاپ هفتم رسید
اکران و نقد فیلم سینمایی «چیزهایی که می‌کُشی» در سینما اندیشه
فیلم مهرداد اسکویی دوباره اکران ویژه می‌شود
ترکیب «حسینیه معلی» در ایام شعبانیه مشخص شد
بررسی اسناد ساواک در‌باره‌ دکتر علی شریعتی در خانه‌موزه‌ شریعتی
تصویری از پدر «سلمان فارسی» با بازی حسام منظور
کتابخانه کامران فانی اهدا شد
صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۲۴ آذر ماه ۱۴۰۴
انتشار کتاب «نیازشناسی فرهنگی و هنری شهروندان تهرانی» در بازار نشر
نشست بزرگداشت تاریخ عکاسی ایران در موزه عکسخانه شهر
کنسرت گروه «آوای رکنی» در فرهنگسرای ارسباران
هشتاد و سومین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «روی جوی مولیان سَد بزنیم»
اعلمی رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران شد
فیلم؛ نماوای «عشق مجسم» به همت فرهنگسرای نوجوان تولید و منتشر شد
امیرحسین آرمان، نیما سیاری و وحید آقاپور در یک تئاتر
رونمایی از کتاب «نقش رسام ۲» در فرهنگسرای اندیشه
پخش «روزی روزگاری آبادی» از امشب؛ قصه تازه کارگردانی که ۸ سال نبود
از رامبد جوان تا قیاسی و علیخانی نامزدهای چهره تلویزیونی جشن حافظ
صفحه اول روزنامه‌ها- یکشنبه ۲۳ آذر ماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «یک ماجراجویی بزرگ جسورانه زیبا» در فرهنگسرای ارسباران
کامران فانی درگذشت