کد خبر: ۱۳۲۱۷۴

آیین تکریم و معارفه سرپرست اداره کل نظارت و بازرسی سازمان فرهنگی هنری برگزار شد

طی حکمی از سوی داوود گودرزی رییس سازمان بازرسی شهرداری تهران، محمدامین غیور مداح به عنوان سرپرست اداره کل نظارت و بازرسی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران منصوب شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، آیین تودیع و معارفه سرپرست اداره کل نظارت و بازرسی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با حضور مهرداد باقری پبدنی رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و داوود گودرزی رییس سازمان بازرسی شهرداری تهران برگزار شد.

آیین تکریم و معارفه سرپرست اداره کل نظارت و بازرسی سازمان فرهنگی هنری برگزار شد
در این مراسم داوود گودرزی رییس سازمان بازرسی شهرداری تهران گفت: سازمان فرهنگی هنری می‌تواند کار تمیز فرهنگی مورد اشاره رهبری انقلاب را طراحی و اجرا کند. این سازمان در ماه‌های گذشته در موضوعات مناسبتی تجربه‌های موفقی داشته است که باید این نمونه‌های موفق را توسعه داد.
وی با اشاره به ظرفیت‌های عظیم سازمان فرهنگی هنری از جمله فرهنگسراها و... گفت: در استفاده از ظرفیت‌های شهرداری باید از خلاقیت و نوآوری‌های نسل نوجوان و جوان امروز بر مبنای اصول و چهارچوب‌ها استفاده کرد.
گودرزی بیان کرد: انتظار از سازمان فرهنگی هنری بسیار بالاست و این مجموعه می‌تواند پرچمدار نگاه درست به تمدن و گفتمان انقلاب اسلامی و مردم باشد. پایه و اساس نگاه تمدنی و گفتمانی انقلاب اسلامی در مواجهه با تمدن غرب «دین» است و این نگاه باید در تمام مجموعه‌های سازمان جاری باشد.
رییس سازمان بازرسی شهرداری تهران ضمن اعلام آمادگی نسبت به اصلاح فرآیندها تصریح کرد: ما باید افق‌های بالاتری را فتح کنیم. کار فرهنگی نیاز به زمان دارد و زمان هم به سرعت می‌گذرد پس لازم است در فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران سرعت بیشتری داشته باشیم. البته این سرعت در عین رعایت دقت و جزئیات است. باید فرآیند و روندهای اداری زائد را اصلاح کنیم.
وی ادامه داد: سازمان بازرسی شهرداری تهران آماده اصلاح سیستم برای برداشتن موانع و رفتن به سمت یک مجموعه سازمان یافته و منسجم است.
گودرزی در پایان گفت: صیانت از بیت‌المال در کنار صیانت از حقوق شهروندی را دنبال می‌کنیم و هدف اصلی ما ارتقای سطح خدمتگذاری در کنار مبارزه با فساد است.
در بخش دیگری از مراسم، مهرداد باقری پبدنی رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ضمن تشکر از زحمات احمد همتی در طول دوران مسئولیت خود عنوان کرد: کار فرهنگی در شهرداری به جسارت و شجاعت بالایی نیاز دارد. باید به شرایطی برسیم که در عین تقویت نظارت مومنانه، محافظه‌کاری معمول اداری را برداریم.
در پایان این مراسم ضمن تقدیر از تلاش‌های احمد همتی، حکم محمدامین غیور مداح، سرپرست جدید اداره کل نظارت و بازرسی به وی اهدا شد.

آیین تکریم و معارفه سرپرست اداره کل نظارت و بازرسی سازمان فرهنگی هنری برگزار شد

آیین تکریم و معارفه سرپرست اداره کل نظارت و بازرسی سازمان فرهنگی هنری برگزار شد

آیین تکریم و معارفه سرپرست اداره کل نظارت و بازرسی سازمان فرهنگی هنری برگزار شد
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

«اتوبوس دوست‌داشتنی» در تهران به راه افتاد

کتاب «روایت آقا» منتشر شد

اقامه عزای حسینی توسط نوجوانان در «راه نشانم بده»

ادای دین به روزهایی که مردم ایستادند و حقیقت را روایت کردند

آموزش فیلم‌سازی با موبایل ویژه نوجوانان در فرهنگسرای ارسباران

فرزند بابک بیات درگذشت

صفحه اول روزنامه‌ها- سه شنبه ۱۰ تیر ماه ۱۴۰۴

دوبله فصل سوم «بازی مرکب» در نمایش خانگی

نمایش‌های تماشاخانه‌ ایران‌شهر نیم‌بها شد

کتاب‌هایی با موضوع جنگ و دفاع از وطن برای بچه‌ها

فراخوان هفتمین جشنواره تئاتر «شهر» منتشر شد

روایتی از زندگی شهدای جنگ ۱۲ روزه در «لاله‎‌خیز»

موکب پذیرایی خدام الحسین (ع)  فرهنگسرای سرو در خیابان حجاب

روایت‌هایی از ساختمان شیشه‌ای در «ققنوس»/ «کادر فنی» با اجرای خیابانی

چهل‌وسومین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران فراخوان داد

صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۹ تیر ماه ۱۴۰۴

فیلم؛ رونمایی از اولین کتیبه «ایران امام حسین(ع)»

فیلم؛ اولین کتیبه «ایران امام حسین(ع)» رونمایی شد

از پلاک هویتی ایران تا کتیبه «ما ملت امام حسینیم»؛ تلاقی ایران و محرم در محصولات فرهنگی سازمان

جمال اجلالی درگذشت

پویش سراسری «ایستاده برای ایران» آغاز شد

رویا میرعلمی، گیتی قاسمی، رضا بهبودی و... روی صحنه می‌روند

اکران آنلاین ۱۳ فیلم و ‌فیلم‌تئاتر کانون پرورش فکری

تصویر شهدای اقتدار ایران روی دیوارنگاره میدان انقلاب

گروه دمام‌زنی فرهنگسرای عطار نیشابوری هنرجو می‌پذیرد