کد خبر: ۱۳۲۳۷۷

در بیستمین ماه‌نشست «درآستانه»؛

آیین نکوداشت بابک بیات در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود

آیین نکوداشت بابک بیات موسیقیدان و آهنگساز مطرح با حضور چهره‌های نام‌آشنای شعر و موسیقی کشور در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.

آیین نکوداشت بابک بیات در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شودبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر؛ آیین نکوداشت زنده‌یاد بابک بیات موسیقیدان و آهنگساز مطرح کشور با حضور چهره‌های نام‌آشنای شعر و موسیقی، در بیستمین ماه‌نشست کانون ادبی زمستان، تحت عنوان «درآستانه»، روز جمعه 19 خردادماه ساعت 15 با اجرای سجاد عزیزی آرام به عنوان کارشناس مجری در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.

بابک بیات یکی از تاثیرگذارترین آهنگسازان موسیقی ایران است. او آثار بسیاری چه برای خوانندگان و چه برای فیلمسازان سینمایی و تلویزیونی ساخته و جوایز مهمی را نیز برای آن‌ها دریافت کرده است.

این هنرمند فقید در طول ۳۰ سال فعالیت، ۱۳ بار برای ساخت موسیقی متن فیلم، نامزد دریافت سیمرغ بلورین شده که ۳ بارِ آن سیمرغ روی دستانش نشسته و فیلم‌هایی که وی روی آن موسیقی ساخته، در تاریخ سینمای ایران ماندگار شده‌اند.

برنامه «درآستانه» با محوریت انتخاب بهترین شاعر، بهترین ترانه سرا و بهترین خواننده و با حضور و داوری برترین چهره‌های هنری در بخش‌های مختلف از جمله: اکبر آزاد، مریم اسدی، داود رحمت الهی (داوران ترانه)، بهنام صبوحی، مهدی یغمایی، محمدرضا مقدم، قاسم افشار، محمدرضا چراغعلی و نیکان (داوران موسیقی پاپ) در راستای تولید آثار نو و فاخر ادبی و موسیقایی برگزار می‌شود و در خلال برنامه، بامداد بیات و ستار سهرابی به اجرای موسیقی خواهند پرداخت.

علاقه‌مندان برای حضور در این برنامه ادبی می‌توانند به فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی، بالاتر از پل سیدخندان، خیابان جلفا مراجعه کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌ 20-22872818 تماس بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران