کد خبر: ۱۳۲۳۹۱

طرح حرفه ای ها برای نخستین بار برای نوجوانان تهرانی اجرایی می‌شود

ویژه برنامه طرح حرفه ای‌ها در منطقه 22 شهرداری تهران با برنامه های متنوع آموزشی و تفریحی آعاز به کار می کند .

طرح حرفه ای ها برای نخستین بار برای نوجوانان تهرانی اجرایی می‌شود
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، مرتضی تنها ، مدیر فرهنگی هنری منطقه22 در خصوص اجرای طرح حرفه ای‌ها گفت : این طرح به همت مدیریت فرهنگی هنری منطقه22 و با مشارکت آموزش و پرورش منطقه22 ، دانشگاه علامه طباطبایی، شهرداری منطقه22 ، مساجد و مدارس منطقه برای نخستین بار با هدف توانمندسازی نوجوانان و جوانان از طریق ارتقاء سطح دانش و مهارت های فردی، باورپذیری و باورمند سازی ، تشکیل و راه انداری کمپین های نخبگی ویژه نوجوانان منطقه22 راه اندازی شده است.

وی از شروع فاز اجرایی حرفه ای‌ها با شروع فصل تابستان در منطقه 22 خبر داد و گفت : این طرح همراه با تفریح و آموزش ویژه کودکان 10 تا14 سال در دو گروه دختر و پسر از اول تیر ماه فعالیت خود را در بخش‌های متنوع آغاز می‌کند.

تنها با اشاره به برگزاری 33 عنوان آموزشی درر این طرح تشریح کرد: رشته های متنوع طرح حرفه‌ای‌ها شامل رشته های مهارت آموزی، تحصیلی ، دین و اخلاق، رسانه ، علمی، هنری و ورزشی است و این کلاس‌ها با استفاده از ظرفیت های منطقه22 (سالن های ورزشی،دانشگاه علامه طباطبایی، اردوگاه ها، سرای محلات، فرهنگسرا و خانه های فرهنگ ) پس از ثبت نام نوجوانان شروع به کار خواهد کرد.

مدیر فرهنگی هنری منطقه22 همچنین افزود : در طی ماه‌های گذشته کارشناسان فرهنگ‌سرای تهران با حضور در مدارس منطقه22 و توضیحات حضوری برای اولیا پیش ثبت نام اولیه را انجام داده و در روز یکشنبه 21 خردادماه ساعت 16 تا 18 جلسه توجیهی همراه با توضیحات تکمیلی در سالن مجتمع امام علی (ع) برگزار می‌شود.

تنها در ادامه اتاکید کرد: کسانی‌که در این طرح شرکت می کنند می توانند از تخفیفات و تورهای یک روزه تهران گردی و تورهای چند روزه شهرهای شمال و مشهد و تور زیارتی کربلای معلی بهره مند شوند .

لازم به ذکر است علاقه مندان جهت کسب اطلاعات و جزییات این طرح می توانند به صفحه اینستاگرام طرح حرفه ای‌ها Tehran.hf )  ) مراجعه کنند و یا با شماره 44161118 تماس بگیرند.

 
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
حامد همایون: چیزی دلنشین‌تر از یک همخوانی زیبا و دورهمی شاد نیست
تجلیل از خانواده شهدای جنگ ۱۲ روزه در جشن بزرگ «ایران عزیز»
ویژه‌برنامه «کارزار صمود» با حضور هنرمندان در جشن «ایران عزیز»
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران