کد خبر: ۱۳۲۷۶۲

استقبال 300 هزار نفری از سینماهای تصویر شهر

در بهار 1402، 300 هزار مخاطب از سینماهای زیرمجموعه تصویر شهر استقبال کردند.

استقبال 300 هزار نفری از سینماهای تصویر شهر
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، پردیس های سینمایی این موسسه در فصل بهار امسال شاهد رشد میزان مخاطب بوده اند که این تعداد نسبت به بهار 1401، حدود 25 درصد افزایش داشته است.

«پردیس سینما گالری ملت» که قریب به 140 هزار مخاطب را به خود اختصاص داده است، بیشترین آمار استقبال مربوط به فیلم های «فسیل»، «ملاقات خصوصی» و «غریب» بوده است.

«پردیس سینمایی راگا» نیز از پرمخاطب ترین سینماهای جنوب شهر تهران که سال گذشته با درجه کیفی ممتاز در بخش نمایش فیلم فعال بوده است، از نوروز امسال با توجه به بهبود تجهیزات و بروز رسانی سیستم پخش سالن اصلی با 610 صندلی، درجه کیفی آن از ممتاز به مدرن ارتقا یافت که این بهبود در افزایش آمار مخاطبان این سینما نقش بسزایی داشته است و نزدیک به 78 هزار نفر را به سینما کشانده است که «فسیل»، «بخارست» و «غریب» پرمخاطب ترین فیلم های روی پرده این سینما در فصل بهار بوده است.

 در پردیس های سینمایی «تماشا» و «رازی» نیز آثار کمدی روی پرده بیشترین سهم فروش را به خود اختصاص داده اند که «فسیل»، «عروس خیابان فرشته» و «آهنگ دو نفره» پرمخاطب ترین های این دو سینما بوده اند و هر کدام از سینماها به ترتیب تعداد 70 هزار و 14 هزار مخاطب را در فصل بهار ثبت کرده اند. 

این در حالی است که سینماهای تصویر شهر در فصل بهار امسال شاهد ثبت دو رکورد نیز بوده است. پردیس ملت در طول اکران فیلم سینمایی «غریب» با 13 هزار و پانصد مخاطب توانست پرمخاطب ترین سینمای نمایش دهنده این فیلم در کل کشور باشد و در پردیس سینمایی تماشا نیز در روز سه شنبه 5 اردیبهشت ماه با ثبت 3112 مخاطب، رکورد جذب مخاطب روزانه طی یک سال گذشته شکسته شد. 

بنابراین گزارش، در حال حاضر نیز با اضافه شدن فیلم های «شهر هرت» به سرگروهی پردیس ملت، «کت چرمی» و «مصلحت» از نیمه خردادماه سال جاری به ترکیب اکران قبل، سینماهای این موسسه  توانسته است همچنان شاهد استقبال مخاطبان باشد و این تنوع ژانر در اکران و نمایش فیلم های اجتماعی در کنار فیلم های کمدی می تواند نقطه قوت آن باشد. 

   موسسه تصویر شهر از موسسات سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران است که مسئولیت اداره چهار پردیس سینمایی را برعهده دارد و پردیس سینما گالری ملت با 12 سالن نمایش، سینماهای راگا و تماشا در منطقه شهرری و یافت آباد هر کدام با سه سالن نمایش و پردیس سینمایی رازی در میدان رازی با 2 سالن نمایش میزبان شهروندان و علاقمندان به سینما است.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام
میثم درویشان‌پور: جشن ایران عزیز مثل یک دورهمی خانوادگی است
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در فرهنگسرای سرو