کد خبر: ۱۳۲۸۶۴

آواز سنتی را در مدرسه تابستانی ارسباران فرا بگیرید

دوره آموزشی آواز سنتی با حضور داوود فیاضی هنرمند برجسته عرصه موسیقی کشور، در مدرسه تابستانی ارسباران برگزار می‌شود.

آواز سنتی را در مدرسه تابستانی ارسباران فرا بگیریدبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، دوره آموزشی آواز سنتی تحت نظر استاد داوود فیاضی دارای مدرک درجه یک هنری و عضو مؤسسه هنرمندان پیشکسوت کشور، روزهای سه‌شنبه ساعت ۱۶ تا ۱۸ با ارائه گواهی‌نامه معتبر در مدرسه تابستانی فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.

داوود فیاضی در نزد اساتیدی چون اسماعیل مهرتاش، نصرالله ناصح‌پور و استاد عبدالله دوامی، محضر اکبر مجیدی، استاد عطاالله خرم و امیر حیاتی موسیقی را آموخته است.

وی در کلاس‌های درس حسین علیزاده که برای گروه هم‌آوایان تشکیل داده بود و در کلاس‌های محمدرضا درویشی که از اساتید سلفژ است، حضور پیدا کرد و بسیار آموخت. داوود فیاضی روش صداسازی و تنفس صحیح را از دو معلم فرانسوی به نام‌های مارتول و بینارد آموخت. زمانی که نزد منوچهر همایون‌پور و اصغر بهاری تعلیم می‌دید دریچه‌های جدیدی از هنر آوازخوانی به رویش گشوده شد.

داود فیاضی کنسرت‌های بسیاری در تهران و شهرستان‌ها داشته و در رادیو نیز به اجرای برنامه پرداخته است. همچنین به نقد و بررسی شیوه‌های آوازی نیز می‌پردازد. او ردیف‌های آوازی را در هفت حلقه لوح فشرده ضبط و منتشر کرده و مدرک درجه یک هنری دارد و از سال ۱۳۹۲عضو مؤسسه هنرمندان پیشکسوت است.

علاقمندان به هنر آواز، برای نام نویسی در این دوره به فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی، بالاتر از پل سیدخندان، خیابان جلفا مراجعه کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌ ۲۰-۲۲۸۷۲۸۱۸ داخلی ۱۲۷ و ۲۲۵ تماس بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
پردیس ملت میزبان جشنواره «رحمت للعالمین» می‌شود
نمایشگاه قلم‌زنی «باغ فلز» در فرهنگسرای ارسباران
چهارسالگی «کوله‌های آرزو» چشم‌انتظار همت عالی نیکوکاران
نمایشگاه گروهی نقاشی کودک «بال‌های کوچک، رویا‌های بزرگ» در نگارخانه ابن‌سینا
نمایشگاه حمید عجمی در ۲۵ سالگی خط معلی
هسته‌ اصلی «زندگی چاک» شخصیت است یا ایده؟
«هِزار هَزار دف»؛ دف‌نوازانی در دریاچه شهدای خلیج فارس
یادمانی برای خواننده «گنجشکک اشی‌مشی»/ فرهاد هنری مردانه داشت
نمایشگاه نقاشی «آکام» در نگارخانه فرهنگسرای گلستان
همایش «نقش هویت در وحدت مذاهب» در فرهنگسرای خانواده برگزار می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «حرف پشت حرف برای هیچ» در فرهنگسرای ارسباران
قصه جنگ و سینما در «سینمامتروپل»/ سه فیلم دیگر به سبد سینمای اجتماعی اضافه شد
از کتیبه‌نگاری تا کوله‌پشتی مهربانی؛ برنامه‌های باغ کتاب در هفته وحدت
صفحه اول روزنامه ها- چهارشنبه ۱۲ شهریورماه ۱۴۰۴
آیین گشایش نمایشگاه خوشنویسی «رسول مهر» در فرهنگسرای نهج‌البلاغه
جشن‌های بزرگ «ایران عزیز» در دریاچه شهدای خلیج فارس میزبان شهروندان است
بلیت سینما در روز ملی سینما نیم‌بها است
جشن منتقدان، الگودهی یا الگوبرداری؟- محسن سلیمانی فاخر
امامت مهدوی؛ استمرار تاریخ هدایت و راهبرد آینده بشریت- محمدجواد نجفی
«یوز» همزمان با سال تحصیلی راهی سینماها می‌شود
انیمیشن «رفقای بد ۲» در فرهنگسرای عطار نیشابوری
«اصل امامت» حسن روح‌الامین منتشر شد
مصطفی مستور درباره داستان دینی سخن می‌گوید
آلبوم موسیقی «به یاد استاد علینقی وزیری» در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود
کارگاه آموزشی «نوای حماسه» به همت خانه فرهنگ شمشیری