کد خبر: ۱۳۲۹۰۴

نمایشگاه نقاشی‌های «جواد اسپرهم» در گالری هنر

فرهنگسرای ارسباران نمایشگاه نقاشی‌های جواد اسپرهم را در نگارخانه هنر برپا می‌کند.

نمایشگاه نقاشی‌های «جواد اسپرهم» در گالری هنربه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، نمایشگاه نقاشی‌های «جواد اسپرهم» در گستره فرم و رنگ، روز جمعه ۱۶ تیرماه ساعت ۱۶، در نگارخانه هنر گشایش می‌یابد به مدت یک هفته میزبان هنرمندان و هنردوستان است.

جواد اسپرهم متولد ۱۳۶۳ فارغ التحصیل روانشناسی بالینی و عضو انجمن هنرمندان نقاش ایران است.وی بیش از ۱۷ سال در زمینه هنر نقاشی تجربه کسب کرده و حاصل این تجربه، مجموعه گسترده‌ای از آثار با تکنیک‌های مختلف شده و در حال حاضر مشغول به فعالیت در هنر از طریق فریلنسری است.

از جمله نمایشگاه انفرادی این هنرمند می توان به: فرهنگسرای بردسکن (رنگ و روغن)، فرهنگسرای کاشمر (رنگ و روغن با موضوع فرهنگ ایرانی و مداد رنگی)، فرهنگسرای معرفت (رنگ و روغن و آبرنگ با موضوع طبیعت بیجان) و فرهنگسرای خاتم (آبرنگ با موضوع طبیعت بیجان) اشاره کرد.

جواد اسپرهم از سال ۱۳۸۵ تاکنون، در ۲۰ نمایشگاه گروهی داخلی و خارجی نیز حضور داشته و موفق به کسب مقام‌های مختلف از جمله: مقام اول در چهارمین سالانه نقاشی استان البرز، مقام اول در مسابقات جهانی آبرنگ (IWS)، کسب مقام دوم در مسابقات جهانی آبرنگ (IWS) و منتخب آبرنگ در مسابقات بین المللی ایران و چین (IWS) شده و آثار وی در سال‌های ۱۳۹۷ و ۱۴۰۱ در کتاب دوسالانه شهر هشتم چاپ شده است.

علاقه‌مندان برای بازدید از این نمایشگاه می‌توانند تا ۲۲ تیرماه از ساعت ۱۰ تا ۱۹ به گالری هنر فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی، بالاتر از پل سیدخندان، خیابان جلفا مراجعه کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌ ۲۲۸۷۲۸۱۸ تماس بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام
میثم درویشان‌پور: جشن ایران عزیز مثل یک دورهمی خانوادگی است
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در فرهنگسرای سرو