کد خبر: ۱۳۳۲۷۴

کتاب «زنده باد حقوق شهروندی» در کتابخانه علامه طرشتی (ره) رونمایی می شود.

آیین معرفی و رونمایی کتاب «زنده باد حقوق شهروندی» مجموعه‌ی آموزش فرهنگ و حقوق شهروندی به قلم طاهره شاه محمدی روز سه شنبه 27 تیر 1402 ساعت 11 در کتابخانه علامه طرشتی (ره) برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی مدیریت فرهنگی هنری منطقه 2، آیین معرفی و رونمایی کتاب «زنده باد حقوق شهروندی» به قلم طاهره شاه محمدی روز سه شنبه 27 تیر 1402 ساعت 11 در کتابخانه علامه طرشتی (ره) برگزار می شود.

مجموعه‌ی آموزش فرهنگ و حقوق شهروندی «زنده باد حقوق شهروندی» (ماجراهای ثمین و امین) نوشته طاهره شاه محمدی پیرامون تربیت اجتماعی‌کودکان که یکی از مهم‌ترین وظایف خانواده و نهادهای آموزشی و همچنین پرورش ابعاد اجتماعی کودکان می باشد. وقتی فرهنگ‌سازی به صورت یک فرآیند از سنین کودکی آغاز شود، می‌توان منتظر اثربخشی عمیق آن در آینده بود. 

این مجموعه‌ی شش جلدی بر آن است آن دسته از مهارت‌هایی که هر شهروند برای داشتن زندگی بهتر در بافت اجتماعی لازم است را ساده و سرگرم‌کننده به کودکان ارائه کند؛ ثمین و امین خواهر و برادری هستند که با دنبال کردن سؤالاتشان و همراهی پدر و مادر، نکاتی که در تربیت اجتماعی هر کودک لازم است و از اولین اجتماع یعنی خانواده آغاز شده و به مرور به مهارت‌های آپارتمان‌نشینی، مدرسه رفتن، شهرنشینی و حضور در فضای مجازی می‌رسد را به کودکان ارائه می‌کنند. امید است این مجموعه بتواند در بالا بردن کیفیت زندگی فردی و اجتماعی کودکان گام مفید و مؤثری بردارد.

علاقمندان جهت شرکت در این برنامه می توانند به کتابخانه علامه طرشتی  (ره) واقع در خیابان آزادی، روبروی خیابان استاد معین، خیابان شهید اکبری، بوستان شهدای طرشت مراجعه و یا جهت دریافت اطلاعات بیشتر با شماره 66038283 تماس بگیرند.



گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران