کد خبر: ۱۳۳۷۲۷

سری جدید «حسینیه معلی» ساخته می‌شود

سعید ستودگان کارگردان «حسینیه معلی» در جریان تجلیل رئیس صداوسیما از سری جدید این برنامه تلویزیونی خبر داد.

سری جدید «حسینیه معلی» ساخته می‌شودبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، پیمان جبلی رئیس رسانه ملّی از عوامل و دست‌اندرکاران برنامه «حسینیه معلی» تجلیل کرد.
 میثم مطیعی و سیدمجید بنی‌فاطمه به عنوان میزبانان این برنامه از احیای سنت‌ها و آیین‌های عزاداری اهل‌بیت گفتند که در این برنامه اتفاق افتاد. البته میثم مطیعی به این نکته هم اشاره کرد که مردم واقعاً با تماشای «حسینیه معلی» روضه می‌دیدند و این نکته مهمی بود. 
سیدبشیر حسینی که در این برنامه تجلیل به عنوان سردبیر برنامه حضور داشت از نگاه کشورهای دیگر و مخاطبانی گفت که در بین‌الحرمین با دیدن «حسینیه معلی» اشک می‌ریختند. عبدالرضا هلالی دیگر میزبان این برنامه تلویزیونی که در دو فصل همراه این برنامه بود تأکید کرد: «آن چیزی که مردم را نسبت به تماشای این برنامه علاقه‌مند کرد این بود که مخاطب به راحتی با این برنامه همذات‌پنداری می‌کرد.»

پیمان جبلی رئیس رسانه ملّی اخلاص و ظرفیت رسانه‌ای که خلاقانه پیش رفت را راز و رمز موفقیت «حسینیه معلی» دانست که به هم‌افزایی و تعامل با مخاطبان کمک می‌کند. سعید ستودگان کارگردان این برنامه در جریان این تجلیل خبر داد اگر عمری باشد و توفیق بشود برای ماه شعبان آماده می‌شویم که در خدمت مردم باشیم. 
«حسینیه معلی» چند روز گذشته بنابر اعلام نتایج نظرسنجی مرکز تحقیقات صداوسیما به عنوان پربیننده‌ترین برنامه محرم تلویزیون انتخاب شد. (نتایج نظرسنجی انجام شده از سوی مرکز تحقیقات سازمان صدا و سیما حاکی از آن است که در دهه اول محرم سال جاری در مجموع 52.4 درصد از پاسخگویان، بیننده ویژه‌برنامه‌های دهه اول ماه محرم شبکه‌های تلویزیونی بوده‌اند که این عدد نسبت به سال گذشته 8.1 درصد رشد یافته است. براساس نظرسنجی مذکور، برنامه «حسینیه معلی» با 30.6 درصد بیننده و رضایت 89.9 درصدی در صدر برنامه‌های مناسبتی محرم قرار گرفت.)
نکته دیگری که در جریانِ‌ این تجلیل مطرح شد توجه «حسینیه معلی» به خلاقیت و نوآوری در ساخت برنامه‌های دینی و مذهبی است. برنامه‌هایی که در حال حاضر بیش از سریال مذهبی بیننده دارند؛ نمونه بارز آن «حسینیه معلی» است که فصل به فصل پخته‌تر شد تا دهه اول محرم امسال و فصل جدید آن که با اجرای نجم‌الدین شریعتی روی آنتن رفت و هیئت‌ها و آیین اصیل عزاداری مجالس اهل‌بیت(ع) را به رخ مخاطب کشید.
مهدی رسولی، مجید بنی‌فاطمه، عبدالرضا هلالی و میثم مطیعی مداحان و کارشناسان این فصل از برنامه را تشکیل دادند و با محور مداحی‌ها و نوحه‌خوانی از ایران و حتی دیگر کشورها روی آنتن رفت.

انتهای پیام/
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

«روح‌الله»؛ نود و دومین پیشنهاد باشگاه بچه‌کتابخون‌ها

دوره‌ی آموزشی برنامه‌نویسی ویژه‌ی کودک و نوجوان در فرهنگسرای فردوس

فرزانه کابلی با «من اینجا ریشه در خاکم» به تالار وحدت می‌آید

چهل و چهارمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود

آلبوم موسیقی «جان پنهان» در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود

نمایشگاه انفرادی نقاشی هنرمند کم‌توان ذهنی در نگارخانه سرو

نسبت سینما و عدالت در موزه هنرهای معاصر بررسی می‌شود

اپرای «مولوی» به روسیه می‌رود

از «مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر» تا «مهمانی سادات ۳»

آغاز سریال «آرزوهای چپکی» با حضور عموپورنگ

کانون موسیقی «سارنگ» فرهنگسرای خانواده عضو می‌پذیرد

نشست تخصصی «هنر، سینما و فلسفه» در فرهنگسرای ارسباران

طرح توسعه تماشاخانه سنگلج احیا شد؛ ایجاد مرکز قدرتمند فرهنگی و هنری

«ریشه» بعد از ۱۴ سال در کتاب‌فروشی‌ها جوانه زد

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱۷ خرداد ماه ۱۴۰۴

اعضای شورای سیاست‌گذاری هشتمین دوسالانه خوشنویسی معرفی شدند

«بانو قدس ایران» و بازخوانی سکوتِ زنی که کنار تاریخ ایستاد

همراهی ماندلا و سنوار با امام خمینی(ره) در دیوارنگاره میدان انقلاب

«محرم عشق»؛ روایتی بصری از اشعار عرفانی امام راحل(ره)

گرامی‌داشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در فرهنگسراهای تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه تخصصی «تَن‌پوشِ پهلوان» در خانه هنرمندان

کنسرت ارکستر «سازبند» در چهل و سومین شب موسیقی ارسباران

کارگاه مولانا و حافظ شناسی و مقالات شمس در فرهنگسرای ارسباران

جمع‌خوانی کتاب «سیره آفتاب» در کتابخانه قائم(عج)