کد خبر: ۱۳۳۹۱۱

اجرای تئاتر «قلاده‌های‌ سرخ» در پردیس تئاتر تهران + تیزر

نمایش تئاتر «قلاده‌های‌ سرخ» تا 30 مردادماه در پردیس تئاتر تهران، ویژه بانوان توسط گروه‌ هنری‌ حسیبا، از ساعت 16 روی صحنه می‌رود.

به گزارش روابط عمومی پردیس تئاتر تهران، «قلاده‌های‌ سرخ» به نویسندگی و کارگردانی حدیقه حیدری این روزها در پردیس تئاتر تهران در حال اجرا است. این نمایش به‌ بحث تأثیر تصمیمات مردم‌ به خصوص بانوان در سرنوشت جامعه و اتفاقاتی که در تاریخ رقم می‌خورد می‌پردازد که چگونه مردم‌ جامعه با تصمیماتی که می‌گیرند موجب تأثیرگذاری در آینده جامعه می‌شوند.

کارگردان و نویسنده تئاتر «قلاده‌های‌سرخ» تصریح کرد: بیشترین فعالیت گروه هنری حسیبا، متمرکز در حوزه بانوان است به طوری که گروه نیز متشکل از بانوان و اجرای این تئاتر نیز مختص بانوان است.

وی با بیان اینکه نمایشنامه در فضای سورئال اتفاق می‌افتد افزود: همیشه در مورد تصمیمات مردم و خواص جامعه صحبت شده است که تأثیرگذاری آنان در روند و شکل‌گیری تاریخ و سرنوشتی که برای بشریت رقم می‌خورد، چگونه بوده است و ما در این نمایشنامه به‌طور خاص بر نقش زنان عادی و عوام جامعه پرداخته‌ایم، چرا که اتفاقاتی که در طول‌تاریخ رخ می‌دهد، همیشه در حال تکرار است و برگشتن به تاریخ و نگارش و پژوهش آن موجب می‌شود که ما از گذشتگان و تاریخ‌ پیشینیان‌ خود درس بگیریم و آن را به‌مسائل امروز جامعه پیوند بزنیم.

حیدری با بیان اینکه این نمایش علاوه بر پرداختن به زندگینامه‌ ائمه اطهار، شبهات مطرح تاریخی و پاسخگویی به آنها، سعی کرده نگاهی ویژه به مسائل روز به خصوص مشکلات فضای مجازی داشته باشد تصریح‌کرد: در این نمایشنامه به‌نقش بانویی در عصر حاضر پرداخته می‌شود که در فضای ذهنی خود به‌محاکمه انسان‌هایی می‌پردازد که در دوران‌های مختلف گذشته و در جریان‌هایی که اتفاق افتاده تأثیرگذار بوده است، به‌طوری که تصمیم و رفتار آنها باعث شده است اتفاقات ناخوشایندی در جامعه رقم زده‌ شود.

وی با بیان اینکه محتوای نمایش به سمع و نظر متخصصان از جمله رجبی دوانی رسیده است ادامه داد: در این نمایشنامه، هشت کاراکتر اصلی، ۲۰ نفر فرمر و ۶ نفر هم کاراکتر فردی فعالیت دارند که از هنرمندان و هنروران گروه حسیبا، هستند.

در این نمایشنامه که به تهیه کنندگی  مهناز حدیدچی در حال اجراست،  بازیگرانی چون فاطمه طاهری‌نسب، فاطمه محمدی، فاطمه حاجی‌اسفندیاری، فاطمه رحیمی، مبینا حاجی‌زاده، مائده‌سادات حسینی، ریحانه عمرانی و النا غضنفری به ایفای نقش می‌پردازند.

همچنین دیگر عوامل عبارتند از دستیار کارگردان:  عطیه ‌زارع، رهبر گروه فرم:  زهرا ‌قهرمانی گروه فرم:  فاطمه ‌بهروزی، ریحانه ‌جمال ‌زاده، فاطمه رهبری خواه، تسنیم حنیفه، فاطمه سادات حسینی، ملیحه رنجبر، مائده رحمانی، فاطمه اسکندرنیا، فاطمه جمشیدی، نرگس خلفی، فاطمه منظمی مطلق، زینب منظمی مطلق، فاطمه سبحانی، نرگس نادریان، سارا نقدی، ساجده رسولی، حنانه مهوش، ریحانه اکبری هادی، طهورا حنیفه، ضحی حسینی محراب، زهرا خزعلی، زینب خزعلی، نورا عمرانی،  نریتور:  علی همت مومیوند، حسین خداداد بیگی، فاطمه ‌حیدری، مهتاب یوسفیان، طراح لباس:  هانیه خادمی طراح نور:  مهلا سیاحی طراح دکور:  ملیحه رنجبر ساخت دکور:  مصطفی روح‌پرور مسئول صوت:  منصوره تقی زاده میکس موسیقی:  زهرا ‌قهرمانی مسئول لباس:  حورا سیاحی روابط عمومی:  حورا سیاحی مسئول پشتیبانی:  معصومه اسدی طرح پوستر:  مونا سمیناری طراح تیزر:  زهرا ‌قهرمانی گریمور:  فاطمه رحیمی، مبینا ‌حاجی ‌زاده  و  منشی صحنه:  مبینا ‌حاجی ‌زاده، ریحانه ‌جمال ‌زاده
تئاتر «قلاده‌های سرخ» هم اکنون تا سی‌ام مردادماه جاری ساعت ۱۶، در سالن تئاتر پردیس تهران به‌روی صحنه می‌رود و علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه بلیت به سایت تیوال مراجعه کنند.




کد ویدیو

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
کامران فانی درگذشت
فیلم؛ تقدیر از مادران و معلمان دانش‌آموزان روشندل به همت مدیریت فرهنگی هنری مترو
کتاب «دانستنی‌هایی درباره ماشین‌های سرعتی» با تخفیف ۵۰ درصدی
احیای جشنواره تئاتر «شهر»؛ تئاتر رایگان برای همه شهروندان
آیین رونمایی از کتاب «سومین پر سیمرغ» در باغ کتاب تهران
آثار بخش مهمان هفتمین جشنواره تئاتر «شهر» اعلام شد
انتشار تصویر «بهنام تشکر» در نقش کارآگاه علوی/ اسامی دیگر کارآگاهان
روند درمانی رضا امیرخانی؛ عبور از نقطه اوج التهاب مغزی بدون آسیب ثانویه جدی
نقد و بررسی رمان «جای خالی سلوچ» در کتابخانه شهید جهان‌آرا
صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۲۲ آذر ماه ۱۴۰۴
«آیینه حوا»؛ بازتابی از نگاه زنانه در قاب هنر
موزه امام علی(ع) میزبان نقاشی قهوه‌خانه‌ای و آفرینش پرده‌ای عظیم از زندگی پیامبران
موضوع «تنبلی و اهمال کاری» در اندیشگاه ابرانسان بررسی می‌شود
بدنِ مادرانه یعنی عبور از خویشتن خویش
بازارچه «نگار آسمانی» در بوستان خیام برپا می‌شود
اردوی مادر و فرزندی به همت کتابخانه فرهنگسرای سرو
مدیر باغ کتاب: فروش کتاب رشد ۱۰۰ درصدی داشته است
شهاب حسینی تهیه‌کننده «پتک» شد؛ «نهنگ عنبر ۳» ساخته می‌شود
«قصه شکوه» با محوریت نگاه رهبر انقلاب به جایگاه زن مسلمان منتشر شد
«مادر» به شبکه نمایش می‌آید
نمایشگاه گروهی نقاشی کودک و نوجوان «شهر نقاشی » نگارخانه ابن سینا
افتتاح «سینماحقیقت» با رنگ ایران و روز مادر
نمایش و تحلیل فیلم «فرانکنشتاین» در فرهنگسرای ارسباران
رونمایی از فیلم «بی بی مریم» در باغ موزه قصر
نمایشگاه «فراتر از نگاه» در باغ‌موزه قصر