کد خبر: ۱۳۴۰۱۰

نمایشگاه ملزومات سفر اربعین و کالای فرهنگی خانواده برگزار می‌شود

دبیر دومین نمایشگاه ملزومات سفر اربعین و کالای فرهنگی خانواده «سلام» گفت: این نمایشگاه از روز سه شنبه ۳۱ مرداد تا یکشنبه ۱۰ شهریور در مصلی امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.

نمایشگاه ملزومات سفر اربعین و کالای فرهنگی خانواده برگزار می‌شودبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، مهسا فرزان دبیر دومین نمایشگاه ملزومات سفر اربعین و کالای فرهنگی خانواده «سلام»گفت: دومین نمایشگاه ملزومات سفر اربعین و کالای فرهنگی خانواده «سلام» از روز سه شنبه ۳۱ مرداد تا یکشنبه ۱۰ شهریور با هدف ایجاد بستری برای تسهیل در خرید ملزومات سفر اربعین و کالای فرهنگی خانواده‌ها در مصلی امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.
وی افزود: این دوره از نمایشگاه در ۷۲ غرفه به نیت شهدای کربلا برگزار می‌شود؛ عدد ۷۲ برای مان بسیار مهم است و اعتقاد بسیاری به این عدد داریم. سال گذشته اولین دوره این نمایشگاه را از ۹ تا ۱۴ شهریور در مصلی برگزار کردیم و شاهد حضور تولیدکنندگان از نقاط مختلف کشور همچون همدان و قم بودیم.
دبیر دومین نمایشگاه ملزومات سفر اربعین و کالای فرهنگی خانواده «سلام» گفت: مخاطبان این نمایشگاه تنها زائران اربعین نیستند، بلکه همه خانواده‌هایی هستند که برای ایام اربعین و عرض ارادت به آقا عبدالله قصد اقامه عزا دارد. این نمایشگاه برای آقایان، بانوان، کودکان و نوجوانان است.
وی ادامه داد: همزمان با نمایشگاه سلام، نمایشگاه فرزند من با محتوای نوشت افزار برگزار می‌شود. این نمایشگاه‌ها در سالن رواق شرقی برگزار می‌شود که شاهد برگزاری نمایشگاه سلام در سالن یک و نمایشگاه فرزند من در سالن دو هستیم.
فرزان گفت: دومین نمایشگاه سلام در ۷۲ غرفه شامل گروه کالایی پوشاک، وسایل کمپینگ و سفر آسان، محصولات فرهنگی همچون پرچم، کتیبه، محصولات کودک و نوجوان، کالای سبک زندگی، فروش ارز دولتی، فروش سیم کارت همراه اول ویژه زوار اربعین، آموزش عربی رایگان. خدمات بیمه زائر، راهنمایی تردد در کشور عراق و حمل و نقل در عراق است. همچنین نمایشگاه سلام تنها نمایشگاهی است که کالای کمپینگ برای سفر آسان ارائه می‌کند.
وی با اشاره به ارائه تخفیف‌های مناسب در نمایشگاه ملزومات سفر اربعین و کالای فرهنگی خانواده «سلام» گفت: در این نمایشگاه غرفه‌های تخصصی چادر هم خواهیم داشت. به تولیدکنندگان به هنگام قرارداد اعلام کرده‌ایم که قیمت کالاهای شأن را قیمت مناسب و بیشتر از بازار نباشد. همچنین قرار است آنها بین ۵ تا ۱۵ درصد تخفیف در عرضه کالاهای شأن داشته باشند.
دبیر دومین نمایشگاه ملزومات سفر اربعین و کالای فرهنگی خانواده «سلام» گفت: ما در این نمایشگاه برای دهک‌های مختلف کالای مناسب با هر نوع قیمت و کیفیت داریم. همچنین قرار است یکسری از تولیدکنندگان تحت پوشاک الیاف طبیعی در این نمایشگاه حضور داشته باشند. محصولات ارائه شده در این نمایشگاه عام پسند است و برای همه اقشار مختلف جامعه، محصولات مناسبی داریم.
وی افزود: ۱۰ درصد از نمایشگاه ملزومات سفر اربعین و کالای فرهنگی خانواده «سلام» پوشاک است و رویکردمان عفاف و حجاب نیست بلکه بیشتر هدف مان تسهیل گری سفر زوار اربعین است.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام
میثم درویشان‌پور: جشن ایران عزیز مثل یک دورهمی خانوادگی است
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در فرهنگسرای سرو