کد خبر: ۱۳۴۰۴۸

عکس‌ها و نامه‌های دیده نشده اسیران جنگ تحمیلی به نمایش درآمد

نخستین نمایشگاه عکس‌ها و نامه‌های دیده نشده اسرای جنگ تحمیلی با عنوان «روایت رهایی» در حوزه هنری افتتاح شد.

عکس‌ها و نامه‌های دیده نشده اسیران جنگ تحمیلی به نمایش درآمدبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، نخستین نمایشگاه عکس‌ها و نامه‌های دیده نشده اسرای جنگ تحمیلی با عنوان «روایت رهایی» ، یکشنبه 29 مرداد با حضور امیرخلبان محمد صدیق قادری، ناخدا هوشنگ صمدی و سید یاسر ابوترابی - فرزند حجت الاسلام علی اکبر ابوترابی در نگارخانه ابوالفضل عالی حوزه هنری افتتاح شد.
در این نمایشگاه  که به همت دفتر هنر و ادبیات اسارت حوزه هنری و به مناسبت سی‌وسومین سالروز بازگشت آزادگان به کشور برپا شده، برای نخستین بار، 29 عکس دیده نشده از دوران اسارت و بازگشت آزادگان و 16 نامه از نامه‌های رد وبدل شده میان اسرا و خانواده‌هایشان به نمایش گذاشته شده است.
ساسان ناطق، مدیر دفتر هنر و ادبیات اسارت حوزه هنری درباره برپایی این نمایشگاه گفت: نامه‌ها و عکس‌های زیادی داریم که میان اسرا و خانواده‌هایشان رد و بدل شده است. اما بانک اطلاعاتی ما هنوز کامل نشده است. زیرا به بسیاری از آزادگان دسترسی نداریم و تعدادی از این بزرگواران هم از دنیا رفته‌اند. به همین دلیل از میان عکس‌ها و نامه‌هایی که داشتیم، تعدادی برای این نمایشگاه انتخاب شد.
او افزود: نمایشگاه «روایت رهایی» روایتی تصویری و راهی برای مبارزه با فراموشی است تا مردم بدانند آزادگان چه دوران سختی را گذراندند تا به جمع خانواده‌هایشان بازگردند. این عکس‌ها و نامه‌ها به لحاظ روانشناختی هم قابل بررسی است؛ چراکه مباحث بسیار زیبایی در دلشان نهفته و  اسارت، بخش مغفول‌مانده جنگ تحمیلی است.
در جریان افتتاح این نمایشگاه هنری، از ساعت 15 روزهای 29، 30، 31 مرداد و  یکم شهریور، یکی از آزادگان به روایت خاطرات خود از دوران اسارت خواهد پرداخت.
نمایشگاه «روایت رهایی» از 29 مرداد تا 5 شهریور در نگارخانه ابوالفضل عالی حوزه هنری دایر خواهد بود.
انتهای پیام/
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران

فرهادی دوباره در فرانسه فیلم می‌سازد

اختصاص ۷۵ هزار مترمربع فضای مسقف برای برپایی نمایشگاه کتاب

هفدهمین نشست کانون هنری «دل‌آواز» در فرهنگسرای ابن سینا

کارگاه نقاشی و کاردستی برای کودکان همراه با قصه‌خوانی در خانه‌ فرهنگ باصفا

جواد رمضان‌نژاد رییس «ساترا» شد

انتشار مستندهای برگزیده «سینما حقیقت» در نمایش خانگی

اجتماع بزرگ سوگواری هیئات مذهبی منطقه ۲۲ در مراسم امام‌صادقی‌ها

آیین اختتامیه دومین جشنواره هنر عاماج با معرفی برگزیدگان در برج میلاد برگزار شد

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۲ اردیبهشت‌ماه

برنامه تعطیلی سینماها به مناسبت شهادت امام صادق(ع)

«پاپ» را در این فیلم‌ها ببینید

آیین اختتامیه اولین دوره جشنواره موسیقی باران برگزار شد

برنامه‌های فرهنگسرای سلامت به مناسبت هفته سلامت اعلام شد

تازه‌ترین آمار درباره میزان مخاطبان «پایتخت ۷»

شب شعر سعدی در کتابخانه مصطفی رحماندوست

نمایشگاه مرور آثار اصل هنرمندان کارتونیست خارجی در خانه کاریکاتور ایران

نه دست مانده، نه تاب و توان به پیکر من...

«کارن همایونفر» چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۳ شد / حاتمی‌کیا: کارن، کار خود را کرد!

کارگاه آموزشی «مزاج‌شناسی» در خانه فرهنگ پرواز

نشست نقد و بررسی کتاب «جاناتان مرغ دریایی» در کتابخانه تلاش

صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه اول اردیبهشت‌ماه

پنجاهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ایستگاه سعدی»

درخواست بیش از ۲۳۰۰ ناشر برای حضور در نمایشگاه کتاب تهران

برپایی اولین بازارچه «کاسبان کوچک» در منطقه ۱۹