کد خبر: ۱۳۴۰۴۸

عکس‌ها و نامه‌های دیده نشده اسیران جنگ تحمیلی به نمایش درآمد

نخستین نمایشگاه عکس‌ها و نامه‌های دیده نشده اسرای جنگ تحمیلی با عنوان «روایت رهایی» در حوزه هنری افتتاح شد.

عکس‌ها و نامه‌های دیده نشده اسیران جنگ تحمیلی به نمایش درآمدبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، نخستین نمایشگاه عکس‌ها و نامه‌های دیده نشده اسرای جنگ تحمیلی با عنوان «روایت رهایی» ، یکشنبه 29 مرداد با حضور امیرخلبان محمد صدیق قادری، ناخدا هوشنگ صمدی و سید یاسر ابوترابی - فرزند حجت الاسلام علی اکبر ابوترابی در نگارخانه ابوالفضل عالی حوزه هنری افتتاح شد.
در این نمایشگاه  که به همت دفتر هنر و ادبیات اسارت حوزه هنری و به مناسبت سی‌وسومین سالروز بازگشت آزادگان به کشور برپا شده، برای نخستین بار، 29 عکس دیده نشده از دوران اسارت و بازگشت آزادگان و 16 نامه از نامه‌های رد وبدل شده میان اسرا و خانواده‌هایشان به نمایش گذاشته شده است.
ساسان ناطق، مدیر دفتر هنر و ادبیات اسارت حوزه هنری درباره برپایی این نمایشگاه گفت: نامه‌ها و عکس‌های زیادی داریم که میان اسرا و خانواده‌هایشان رد و بدل شده است. اما بانک اطلاعاتی ما هنوز کامل نشده است. زیرا به بسیاری از آزادگان دسترسی نداریم و تعدادی از این بزرگواران هم از دنیا رفته‌اند. به همین دلیل از میان عکس‌ها و نامه‌هایی که داشتیم، تعدادی برای این نمایشگاه انتخاب شد.
او افزود: نمایشگاه «روایت رهایی» روایتی تصویری و راهی برای مبارزه با فراموشی است تا مردم بدانند آزادگان چه دوران سختی را گذراندند تا به جمع خانواده‌هایشان بازگردند. این عکس‌ها و نامه‌ها به لحاظ روانشناختی هم قابل بررسی است؛ چراکه مباحث بسیار زیبایی در دلشان نهفته و  اسارت، بخش مغفول‌مانده جنگ تحمیلی است.
در جریان افتتاح این نمایشگاه هنری، از ساعت 15 روزهای 29، 30، 31 مرداد و  یکم شهریور، یکی از آزادگان به روایت خاطرات خود از دوران اسارت خواهد پرداخت.
نمایشگاه «روایت رهایی» از 29 مرداد تا 5 شهریور در نگارخانه ابوالفضل عالی حوزه هنری دایر خواهد بود.
انتهای پیام/
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام
میثم درویشان‌پور: جشن ایران عزیز مثل یک دورهمی خانوادگی است
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در فرهنگسرای سرو