کد خبر: ۱۳۵۰۹۴

نمایشگاه «تجلیگاه نقش و معنا» در باغ موزه قصر

نمایشگاه گروهی هنرهای تجسمی تجلیگاه نقش و معنا، عصر جمعه 21 مهر ماه در نگارخانه ملک الشعرای بهار باغ موزه قصر گشایش می یابد.

نمایشگاه «تجلیگاه نقش و معنا» در باغ موزه قصربه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، این نمایشگاه شامل بیش از ۸۰ اثر از ۷۰ هنرمند رشته‌های نقاشی و عکس در انواع تکنیک‌ها، گرایش‌ها و رویکردهای نوین هنر معاصر می‌باشد.

نمایشگاه گروهی هنرهای تجسمی تجلیگاه نقش و معنا حلقه پیوند هنرمندانی از چند نسل، از پیش‌کسوتان تا نسل جوان از سراسر ایران را شکل خواهد داد، به‌طوری‌که آثار هنرمندان جوان در کنار آثار اساتیدی از جمله داریوش محمدخانی، منوچهر موغاری، مصطفی جوهریان، صابر چایچی، بیژن شفیغی شهری و... به نمایش در خواهد آمد.

آثار ارائه شده در شاخه نقاشی در طیف وسیعی از مضامین از طبیعت، چهره‌نگاری و مستندنگاری اجتماعی و واقع‌گرا تا انتزاعی و مفهومی، خوشنویسی، نگارگری، نقاشی‌خط و آثار بخش عکاسی با موضوع هایریم حیوانات و مناظر طبیعی ایران عرضه گردیده‌اند. این نمایشگاه به همت گروه هنر معاصر و گروه هنری اهورا هور برپا گردیده و اعظم باغبان مدیر هنری، شهلا شهراسبی کیوریتور، احسان الیاسی مشاور هنری و سمیه مشفق مدیر روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی این نمایشگاه می‌باشند.

تجلی‌گاه نقش و معنا ساعت ۱۵ روز جمعه ۲۱ مهرماه با حضور اهالی هنر و عموم علاقه‌مندان گشایش می‌یابد و تا ۲۷ مهرماه همه‌روزه از ساعت ۱۰ تا ۱۸ در نگارخانه ملک‌الشعرای بهار باغ موزه قصر به نشانی خیابان شهید مطهری بعد از تقاطع شریعتی خیابان شهدای ناجا، میزبان عموم علاقه‌مندان خواهد بود.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران