کد خبر: ۱۳۵۶۴۷

استقبال بیش از ۱۶ هزار تماشاگر از نمایش‌های ایران‌شهر

گزارش آماری تعداد تماشاگران نمایش‌هایی که در مهر و آبان ماه ۱۴۰۲ در سالن‌های تماشاخانه‌ی ایران‌شهر به‌ صحنه رفتند، اعلام شد.

استقبال بیش از ۱۶ هزار تماشاگر از نمایش‌های ایران‌شهربه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر،آمار فروش و تعداد تماشاگران نمایش‌های تنهایی و تن‌هایی وطن‌هایی، عروسی خون، چه، محاکات قبر و هملت که مهر و آبان ماه سال جاری در سالن‌های استاد سمندریان و ناظرزاده‌ی کرمانی‌ به صحنه رفتند به تفکیک اجراها مشخص شد.

براساس این گزارش نمایش «تنهایی و تن‌هایی وطن‌هایی» به کارگردانی کیومرث مرادی که از روز نهم مهر ماه در سالن استاد سمندریان با ظرفیت ۲۴۵ تماشاگر و قیمت بلیت۱۷۰،۱۲۰ و۲۰۰ هزار تومان به‌روی صحنه رفت؛ با ۳۳ اجرا تا تاریخ دهم آبان و با میزبانی از ۹۴۰۷ تماشاگر، فروشی معادل ۱ میلیارد و ۵۹۴ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان داشته است.

گفتنی است به دلیل استقبال تماشاگران اجراهای نمایش «تنهایی و …» تا تاریخ دوازدهم آذر ماه تمدید شده است.

همچنین‌ نمایش «عروسی خون» به کارگردانی قطب الدین صادقی که از روز چهارم مهر ماه در سالن استاد سمندریان با ظرفیت ۱۵۰ تماشاگر و قیمت بلیت ۱۵۰ هزار تومان به روی صحنه رفت؛ با ۳۱ اجرا تا تاریخ دهم آبان ماه با میزبانی از ۲۰۵۹ تماشاگر فروشی معادل ۲۲۶ میلیون و ۲۷۰ هزار تومان داشته است.

نمایش «چه» به کارگردانی مهران رنجبر که از روز نهم مهر ماه در سالن ناظرزاده‌ی کرمانی با ظرفیت ۲۱۲ تماشاگر و قیمت بلیت ۱۰۰، ۱۲۰ و ۱۵۰ هزار تومان به روی صحنه رفت؛ با ۲۳ اجرا تا تاریخ پنجم آبان ماه توانست با میزبانی از ۲۰۹۸ تماشاگر به فروش ۲۳۳ میلیون و ۵۸۱ هزار تومان دست پیدا کند.

نمایش «محاکات قبر» به کارگردانی فرزاد امینی که از روز چهارم مهر ماه در سالن ناظرزاده‌ی کرمانی با ظرفیت ۲۱۲ تماشاگر و قیمت بلیت ۱۳۰ هزار تومان به روی صحنه رفت؛ با ۱۰ اجرا تا تاریخ چهاردهم مهر ماه توانست با میزبانی از ۳۵۴ تماشاگر به فروش ۳۷ میلیون و ۱۰ هزار تومان دست پیدا کند.

نمایش «هملت» دیگر نمایش اجرا شده‌ در سالن ناظرزاده‌ی کرمانی به کارگردانی الیکا عبدالرزاقی نیز که از روز بیست و یکم مهر ماه با قیمت بلیت ۱۵۰ هزار تومان به روی صحنه رفت؛ با ۱۷ اجرا تا تاریخ دهم آبان ماه توانست با میزبانی از ۲۵۸۷ تماشاگر به فروش ۳۴۲ میلیون و ۷۲۰ هزار تومان دست پیدا کند.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه تخصصی «تَن‌پوشِ پهلوان» در خانه هنرمندان

کنسرت ارکستر «سازبند» در چهل و سومین شب موسیقی ارسباران

کارگاه مولانا و حافظ شناسی و مقالات شمس در فرهنگسرای ارسباران

جمع‌خوانی کتاب «سیره آفتاب» در کتابخانه قائم(عج)

نشست نقد و بررسی کتاب «آن مرد بی‌نهایت» در فرهنگسرای سرو

آغاز پویش «هر ایرانی یک صندوق صدقه الکترونیکی»

آغاز ثبت‌نام جشنواره تابستانه «نو+جوانه‌ها» در تهران

«زن و بچه» سعید روستایی پروانه نمایش گرفت

چهارمین نشست کانون پیشگامان ظهور با موضوع امام زمان(عج) در فرهنگسرای عطار نیشابوری

تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «روح الله» منتشر شد

شاعران در بیعت با شهید غیرت سرودند؛ «قصه جریحه‌دار» میراث‌دار خون شهید

بازدید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی در روز ارتحال امام(ره) رایگان است

پنجاه و ششمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «انقلاب به افق قلب‌ها»

دومین جشنواره گلابگیری فرهنگسرای معرفت

آموزش نمایش خلاق کودک و نوجوان در فرهنگسرای ارسباران

دوره تربیت ژورنالیست سینما و تلویزیون برگزار می‌شود

جلسات هفتگی «مثنوی‌خوانی» در فرهنگسرای ابن سینا

آغاز دوبله «آن‌شرلی» با نصرالله مدقالچی و مریم شیرزاد

اعتراض هنرمندان ۴۲ کشور جهان به جنایات رژیم صهیونیستی با زبان هنر

نمایشگاه عکس «نیمه خرداد» در نگارخانه شفق برپا می‌شود

اکران و نقد «سوپرمن: داستان کریستوفر ریو» در فرهنگسرای اندیشه

هفتمین جشنواره تئاتر شهر با تاکید بر هویت‌ شهر تهران برگزار می‌شود

صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۱۱ خرداد ماه ۱۴۰۴

آیین تکریم و معارفه مدیرعامل موسسه هاتف‌شهر برگزار شد