کد خبر: ۱۳۵۷۰۵

«تاریخ حکومت‌های شیعه در ایران» کتاب شد

کتاب تاریخ حکومت‌های شیعه در ایران به نگارش اسماعیل دارستانی، جانباز و نویسنده اهل آستارا به‌تازگی چاپ و روانه بازار کتاب شده است.

«تاریخ حکومت‌های شیعه در ایران» کتاب شدبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، این کتاب که توسط انتشارات «رج» به چاپ رسیده، در هفته شورای فرهنگ عمومی به صورت نمادین به شهدای غزه تقدیم شد.

این کتاب، هفتمین اثر و کتاب دارستانی، نویسنده بسیجی هشت سال دفاع مقدس و ارتشی بازنشسته معرفی شده است.

به نقل از ایرنا،این جانباز، مستندساز و نویسنده می گوید ۱۷۷ مقاله رسمی ملی و بین المللی درباره حقوق بشر و همچنین محیط زیست، دین شناسی، دفاع مقدس و صلح به چاپ رسانده است.

در بخشی از این کتاب آمده است: یکی از اهداف تمام پیامبران، به خصوص پیامبر بزرگ اسلام(ص)، اولیای الهی و امامان شیعه، اصلاح سبک زندگی انسان‌ها بر اساس آموزه های وحیانی بود و تمامی پیامبران و امامان تمام تلاش خود را انجام دادند تا زندگی امت خود و نوع تعامل آنها با خود، خدا، مردم و اشیای اطراف را براساس آموزه های الهی تنظیم کنند.

«تحقق چنین هدفی نیازمند این است که یک مدیریت و حاکمیت در جامعه وجود داشته باشد تا بتواند زمینه تحقق این هدف را فراهم کند؛ دلیل هم این است که بسیاری از مسائل وجود دارد که اگر یک مجموعه حکومتی نتواند آن را فراهم کند یقیقنا نمی توانیم بگوییم که انسان می تواند به تمام اهداف زندگی خود بر اساس آموزه های وحیانی دست پیدا کند».

دارستانی نویسنده این کتاب در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه کتاب را به اسدالله دارستانی پدر جانبازش که به فیض شهادت نائل آمده و نیز مادرش که توسط منافقین معلول شد تقدیم می کند، اظهارداشت: با حمایت پدر و مادرم با عشق و علاقه در نوجوانی به همراه برادرانم مهدی و ساسان به عنوان بسیجی داوطلب برای دفاع از خاک و ناموس مان به جبهه های جنگ تحمیلی اعزام شدیم.

تا زنده ام بسیجی ام، خدمت و مدیریت وظایف کلی ارتش از دیدگاه اسلام، داستانهای آسمانی ایران، سرگذشت تالشان، بررسی تاریخ حقوق بشر و محیط زیست و نبرد مقدس فرزندان روح الله از جمله دیگر کتاب های این نویسنده اهل آستارا به شمار می رود.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

مصطفا کوشکی «نکراسوف» را در تماشاخانه ایرانشهر روی صحنه می‌برد

«ناریا» از امشب جایگزین «پایتخت» می‌شود

برگزاری نمایشگاه نقاشی «پایتخت۷» با آثار سیروس مقدم

دور دوم نمایش «کتابخانه نیمه شب» آغاز شد/ استقبال مخاطبان همچنان ادامه دارد

نمایش و نقد فیلم «من هنوز اینجا هستم» در فرهنگسرای ارسباران

نشست ادبی به مناسبت روز سعدی در فرهنگسرای خانواده

نمایشگاه «نگاه کن این کار ماست» در نگارخانه شفق برگزار می‌شود

تهران‌شناسی بانوان منطقه ۵ با گشت نیم‌روزه در باغ ایرانی ده‌ونک

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۳۰ فروردین ماه ۱۴۰۴

اول اردیبهشت‌ماه جلالی و سعدی‌شناسی در پاتوق کانونی فرهنگسرای فردوس

نمایشگاه عکس «پرندگان تالاب انزلی» در فرهنگسرای ارسباران

۵ هنرمند نامزد چهره سال هنر انقلاب معرفی شدند 

انتشار گزارش مصور تماشاخانه ایران‌شهر در سال ۱۴۰۳

«بوستان سعدی» برگزیده جایزه بهترین اثر ترجمه شده ادبیات جهان شد

بازدید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی ۲۹ فروردین رایگان است

دوره‌ی آموزشی «روایتگر بازیگر» در فرهنگسرای فردوس

شب تالاب انزلی در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود

برجسته‌ترین ویژگی فیلم «چاقوکشی» مضمون انسانی آن است

تئاتر «بچه‌های مدرسه غول می‌شوند» در پردیس تئاتر تهران روی صحنه می‌رود

نمایش «صندوقچه مادربزرگ»؛ در پردیس تئاتر تهران

عکس؛ چهل‌ونهمین دورهمی «بچه کتابخون‌ها» در کتابخانه علامه طرشتی‎

نمایش موزیکال «مش مش قلی‌خان» ویژه دانش‌آموزان مدارس

صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۲۷ فروردین‌ماه

آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی هنر جوان «عاماج» در برج میلاد تهران

نمایش و نقد فیلم «رستگاری در شاوشنک» در فرهنگسرای ارسباران