کد خبر: ۱۳۵۷۲۰

عصرانه با کتاب، همراه با جی.دی. سلینجر در داستان «دهانم زیبا و چشمان سبز»

خوانش و گفتگو درباره‌ی داستان کوتاه «دهانم زیبا و چشمان سبز» در برنامه‌ی «عصرانه با کتاب»کتابخانه فردوس اجرا خواهد شد.

عصرانه با کتاب، همراه با جی.دی. سلینجر در داستان «دهانم زیبا و چشمان سبز»به گزارش روابط عمومی مدیریت فرهنگی هنری منطقه 5؛ ششمین نشست برنامه‌ی عصرانه با کتاب، با حضور علاقه‌مندان و خوانش و گفتگو درباره‌ی داستان کوتاه «دهانم زیبا و چشمان سبز»، روز چهارشنبه، هفدهم آبان 1402، از ساعت 16.30 در کتابخانه فرهنگسرای فردوس برگزار خواهد شد.

در عصرانه با کتاب که با حضور علاقه‌مندان و کارشناسان حوزۀ ادبیات و روان‌شناسی برگزار می‌شود، ضمن معرفی جی.دی. سلینجر، داستان کوتاه «دهانم زیبا و چشمان سبز» از مجموعه «نه داستان» وی، جمع‌خوانی می‌شود و اعضای حاضر در جلسه با بیان برداشتها و نظرات خود، به گفتگو خواهند پرداخت و پس از بررسی گروهی، نکات ادبی و روان‌شناسی آن توسط کارشناسان برنامه بحث و بررسی خواهد شد.

«دهانم زیبا و چشمانم سبز» یکی از داستانهای کتاب «نه داستان» سلینجر است که در ایران به نام «دلتنگی‌های نقاش خیابان چهل و هشتم» نیز منتشر شده است. جِروم ديويد سلينجر(2010-1919)، نويسندۀ تأثيرگذار آمريكایی و خالق رمان مشهور ناطور دشت است. او عاشق ادبیات و آفریننده داستانهایی با طعم تخیّل و با تأکید بر نیاز روز جامعه و جوانان بود.

«عصرانه با کتاب» چهارشنبه‌های هر دوهفته یک بار با مدیریت طاهره مختاری، از ساعت 17.30 در کتابخانه فردوس میزبان دوستداران کتاب و کتابخوانی خواهد بود و حضور برای عموم در آن آزاد است.

علاقه‌مندان می‌توانند برای حضور در این برنامه به فرهنگسرای فردوس، واقع در فلکۀ دوم صادقیه، بلوار فردوس شرق، بعد از خیابان شهید سلیمی جهرمی، کتابخانه فردوس مراجعه کنند. برای اطلاعات بیشتر به نشانی ferdos.farhangsara در شبکه‌های اجتماعی مراجعه فرمایید یا با شماره تلفن 44081043 تماس بگیرید.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
کارگاه «اسوه‌های زمان» به همت خانه فرهنگ شمشیری
شب یادمان محمدعلی بهمنی در فرهنگسرای ارسباران برگزارمی‌شود
نمایشگاه آبرنگ «ژرفا» در فرهنگسرای ارسباران
رونمایی از کتاب «دایره‌ی ناتمام» در باغ کتاب تهران
باغ‌موزه هنر ایرانی پیشگام برگزاری ورک‌شاپ مجسمه‌سازی با سنگ در تهران
دفاع ۱۲ روزه تهران باید روایت شود؛ شهری که در جنگ قدر آن را دانستیم
مهران مدیری در «استخر» سروش صحت بازی می‌کند
احمد پژمان آهنگساز پیشکسوت درگذشت
مهلت ارسال اثر به ششمین جایزه داستان تهران تمدید شد
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۸ شهریورماه ۱۴۰۴
محفل انس با قرآن ویژه مادران شهدا در فرهنگسرای رضوان
نشست هماهنگی نهاد‌ها در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برگزار شد
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
نشست ماهانه «عصر شعر و ترانه» در فرهنگسرای ارسباران
سی‌ و چهارمین ماه‌نشست «در آستانه» در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود
«دومین جشنواره ادبی خیرِ ایران» برگزار می‌شود
نمایشگاه عکس «خودنگاره در میان طبیعت و معنا» در نگارخانه سرو
نامزدهای «جایزه شعر ساعد باقری» معرفی شدند/ اختتامیه، ۱۲ شهریورماه در خانه هنرمندان
کنسرت گروه «آژین» با موسیقی لرستان در فرهنگسرای ارسباران
برپایی نمایشگاه «ایران من» در برج آزادی
وقتی عیارسنجی خورشید کار شب‌پره شد- محسن سلیمانی فاخر
موزه فرشچیان در کاخ سعدآباد بازگشایی شد
انتشار «دیوان حافظ» خانلری با ظاهر جدید
هنرمندان در فرهنگسرای ارسباران از ایرج راد قدردانی کردند
صفحه اول روزنامه ها- چهارشنبه ۵ شهریورماه ۱۴۰۴