کد خبر: ۱۳۵۸۰۸

بوستان‌های بانوان، میزبان جشنواره‌های فراغتی فرهنگی «آوای پاییز»

مدیرکل امور زنان و خانواده شهرداری تهران از استقبال بانوان تهرانی از جشنواره‌های «آوای فصل» در نیمه نخست امسال و ادامه اجرای این جشنواره‌ها در فصل پاییز خبر داد.

بوستان‌های بانوان، میزبان جشنواره‌های فراغتی فرهنگی «آوای پاییز»به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، مریم اردبیلی گفت: در نیمه نخست امسال ، بیش از ۶۲ هزار نفر از زنان، دختران و کودکان در جشنواره‌های فراغتی، فرهنگی و هنری در بوستان‌های بانوان شرکت کردند که به دلیل استقبال بانوان از جشنواره‌های مذکور، برنامه‌ریزی جهت اجرای شش جشنواره با برنامه‌های متنوع‌تر در فصل پاییز هم صورت گرفته است.
مشاور شهردار تهران در امور زنان وخانواده با اشاره به لزوم برگزاری برنامه‌های متنوع فراغتی برای زنان و دختران  تصریح کرد: کم تحرکی و زندگی در آپارتمان‌های کوچک از معضلات بانوان در شهرهای بزرگ است و شهرداری تهران همواره در ایجاد ظرفیت‌های زیرساختی برای بانوان، بسیار فعال عمل کرده است؛ در این خصوص  می‌توان به ایجاد مجموعه‌های مختص زنان از جمله بوستان‌های بانوان، مجموعه‌های شهربانو و شهردخت و مجموعه‌های ورزشی ویژه بانوان اشاره کرد که ظرفیت طراحی و اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و فراغتی را در سطح شهر تهران افزایش داده است؛ هرچند که نیاز به توسعه و بهبود این گونه فضاها، همچنان وجود دارد.
وی با تاکید بر این موضوع که فعالیت‌های فرهنگی و فراغتی متنوع توسط اداره کل امور زنان و خانواده شهرداری تهران در مجموعه‌های مختص زنان اجرا می‌شود، ادامه داد: بازی‌ها و فعالیت‌های فراغتی و هنری جشنواره‌های آوای فصل، با تاکید بر افزایش مشارکت و فعالیت‌های تیمی طراحی و اجرا شده تا فرد در تعامل و ارتباط با سایر افراد بتواند ضمن افزایش سطح تعاملات و سرمایه‌های اجتماعی خود، حس تعلق به منافع جمعی را نیز، فرا گیرد.
اردبیلی افزود: فعالیت‌های حوزه زنان در جشنواره‌های آوای فصل، به‌صورت ویژه در چهار سرفصل طراحی و اجرا می‌شوند؛ در سرفصل فعالیت‌های فراغتی برای بزرگسالان بازی‌های توپی، بازی‌های تمرکز ذهنی و فکری، مسابقات بازی‌های بومی و محلی ؛در سرفصل بازی‌های مادر و کودک هم بازی‌های مشاغل کودکان، مسابقات آشپزی مادر و کودک و مسابقات مهیج حرکتی؛ در سرفصل فعالیت‌های فرهنگی و محیط‌زیست نیز مسابقات فرهنگی، اجرای تئاتر با موضوع همدلی و مشارکت، موضوعات مرتبط با بازیافت در خانه و آشنایی با گونه‌های گیاهی متنوع در بوستان و در سرفصل فعالیت‌های هنری ، جشنواره‌های غذا، آموزش و فروش دست‌سازه های هنری زنان و کارگاه‌های آموزشی هنری و طراحی، مورد توجه قرار گرفته‌است.
وی با تاکید بر اینکه در اداره کل امور زنان و خانواده سعی شده است تا برنامه‌ریزی برای تمام اقشار بانوان صورت گیرد؛  گفت: هر یک از برنامه‌های اجتماعی، رویدادهای فرهنگی و جشنواره‌های فراغتی برای یک گروه هدف خاص بانوان برنامه‌ریزی، طراحی و اجرا می‌شوند؛ برای نمونه تاکنون، جشنواره‌های آوای فصل برای سالمندان، مادران و کودکان، نفس‌های تازه شهر ‌(نوشهروندان تازه متولد شده) و کودکان زیر ۵ سال، زنان و دختران کارآفرین، مادربزرگ‌ها و نوه‌ها، بانوان شاغل در شهرداری، دختران دانش آموز و دانشجو، کنشگران و بانوان فعال محله‌ها و سراهای محله شهر تهران، برگزار شده است.
انتهای پیام/
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام
میثم درویشان‌پور: جشن ایران عزیز مثل یک دورهمی خانوادگی است
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در فرهنگسرای سرو