کد خبر: ۱۳۶۰۴۸

ششمین قسمت از مجموعه «مستند غیر رسمی» رونمایی شد؛

روایت دیدارهای رهبر انقلاب با اهالی کتاب در قابی ۳۰ ساله

ششمین قسمت از مجموعه «مستند غیر رسمی» که به موضوع کتاب اختصاص دارد و دیدارهای صمیمی رهبر معظم انقلاب با اهالی کتاب و بازدیدهای ایشان از ادوار مختلف نمایشگاه کتاب را روایت می‌کند در کتابخانه ملی رونمایی شد.

روایت دیدارهای رهبر انقلاب با اهالی کتاب در قابی ۳۰ سالهبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، مجموعه‌ی «مستند غیر رسمی» شامل سخنرانی‌های رهبر معظم انقلاب در سفرهای استانی و دیدارهای رهبری با هنرمندان، صنعتگران، سیاستمداران، دولتمردان، دانشجویان و خانواده شهدا است.
به نقل از ایرنا،در این مجموعه دیدارها وگفت و گوهایی که میان رهبر انقلاب و دیدارکنندگان شکل گرفته و کمتر در رسانه‌های رسمی دیده شده است، که عمدتا با نام خود مستند همخوانی دارد. دیدارهایی که گاه رنگ انتقاد به خود می گیرد و گاهی با طنز آمیخته می‌شود.
چهره پدرانه رهبر انقلاب در این مجموعه مستندها کاملا هویداست و این آثار توانسته است از میان آرشیو دفتر نشر مقام معظم رهبری چهره متفاوتی از رهبر انقلاب ارایه کند که پیش از این میان چهره رسمی ایشان در قاب تلویزیون کمتر به آن پرداخته شده است.
سیدمحمد علی صدری‌نیا کارگردان «مستند غیر رسمی» با اشاره به ضرورت شکل گیری این مستند گفت: این مستند به تأمل‌های رهبر معظم انقلاب درباره موضوعات کتاب اختصاص دارد و می‌توان به دغدغه‌های ایشان بیشتر پی برد.
وی گفت: تلاش ما این بوده است که دست مخاطب را بگیریم و در راهرو های نمایشگاه کتاب با حضرت آقا همراه و با ارتباط ایشان با اهل کتاب روبه رو شویم که شاید کمتر تا کنون دیده شده باشد.
کارگردان مستند «مستند غیر رسمی» افزود: در این مجموعه مستندها به دنبال این هستیم که بیشتر به شخصیت رهبر نزدیک شویم و بتوانیم لایه‌های جذاب زندگی ایشان را به صورت غیررسمی روایت کنیم.
صدری نیا، کتاب را حوزه شخصی افراد عنوان کرد و گفت: موضوع کتاب می‌تواند ویژگی‌های متنوعی از افراد را تشریح کند و تلاش ما این بوده است که بتوانیم از دل اسنادی که در اختیار گرفتیم یک قدم صحیح برداریم تا گوشه کوچکی از جامعیت چهره رهبر انقلاب را نشان دهیم.
کارگردان «مستند غیر رسمی»، وعده ارائه نسخه تلویزیونی این اثر را داد و افزود: به زودی این اثر از قاب رسانه ملی در معرض نمایش عمومی قرار خواهد گرفت و امیدواریم که بتوانیم مخاطب خود را با این اثر همراه کنیم.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
نمایشگاه نقاشی «پیچک سبز اندیشه» در فرهنگسرای ارسباران
روایت زنان تاریخ‌ساز در نشست «بانوی اندیشه»
«وقتی دنیا برای یک زن تنگ می‌شود» در شنبه‌های نمایش خیابانی فرهنگسرای فردوس
مسابقه «از صفحه تا صحنه» به همت فرهنگسرای اخلاق برگزار می‌شود
صفحه اول روزنامه‌ها- پنجشنبه ۲۹ آبان ماه ۱۴۰۴
پنجمین دوره «جشنواره موسیقی محله» با محوریت تکنوازی تنبک برگزار می‌شود
پوستر «ما کتابداراشیم» با تصویر ۲۳۳ کتابدار منتشر شد
فیلم؛ رویداد «دست‌ به‌ دست» در بلوار کشاورز
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی
برگزاری یادمان قورچیان ؛ نوازنده و هنرمندی که درک عمیقی از دنیا و هنر داشت
فراخوان جشنواره داستان و ناداستان «روایت پیروزی»
نگاهی به موسیقی «فردیرک دیلیوس» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت عباس خامه‌یار در فرهنگسرای رسانه با حضور چهره‌های برجسته فرهنگی و سیاسی
صفحه اول روزنامه ها- چهارشنبه ۲۸ آبان ماه ۱۴۰۴
کارگاه آموزشی رویداد ملی پادکست فارسی در فرهنگسرای ارسباران
نشست ادبی «از قلم تا قله» در فرهنگسرای سلامت
رونمایی کتاب‌های «برف کهنه» و «برف نو» در فرهنگسرای خاوران؛ روایت نوجوانان از جنگ و زندگی
رونمایی از سه اثر تازه حجت‌الاسلام محمدتقی رهبر در چهارمین همایش «مبانی تربیتی در مکتب نهج‌البلاغه»
اجرای رایگان نمایش «کلیله و دمنه» در تماشاخونه فردوس
پنجمین جشنواره فرهنگی هنری «بحران» برگزار می‌شود
آیین تعزیه‌خوانی «روضه مادر ۳» در فرهنگسرای سلامت
جای خرده‌روایت‌های مردمی از جنگ هشت ساله در آثار ما خالی است
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت هفته کتاب
نشست «کتابنوش» با حضور دو نویسنده دفاع مقدس برگزار شد
ویژه‌برنامه «خانواده در پرتو عشق فاطمی» در فرهنگسرای خانواده برگزار می‌شود